38

Анонимен

преди 2 години

Черепите овладяха държавата- МРАВОЯДОВ В ЕФИРА НА БНТ ОТ ПРОТЕСТТА НА ТЕЛЕФОНА..."АЛО. МАДЖО"- МУТРИТЕ СЪЗДАДЕНИ ОТ КРЕМЪЛ СЕ ЗАДЕЙСТВАТ И "СПАСЯВАТ" БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО ББ Я ОГРАБИЛ С ПАЧКИ- ИМА ЛИ КОЙ ДА ВЯРВА НА МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ...

37

...

преди 2 години

Това,дето го пишело в Гугъл,не било доказателства?Няма доказателства за бетонирането на черноморието,за корупцията,за водата която пием,за въздуха който дишаме,за храната която ядем,за живота който...,абе е.б.и,не питай...

36

До Ghost

преди 2 години

Тези се изнесоха по чуждите държави точно при Цацата и Каскета защото не могат да си свършат работата дори когато им е наредено да го направят. Това сочи за силна липса на качества да извършват подобна дейност. Може да ги хванем за метачи ... може и да са по-добри , но се съмнявам. А за другите добре познати на всички мафиоти тия двамцата даже не са и чували :D.... свръх некомпетентни , корумпирани ченгета. Мирише на развалено от каскетурата и ГрабоКОНПИ.

35

До 31

преди 2 години

АнгелЧо, явно не си гледал интервюто на Лена, в което ЛИЧНО ТЯ ЗАЯВИ:" АМИ ТОВА ИЗЛЕЗЕ ОТ ГУГЪЛ!!!"! Е ТО И ДЕТСКАТА ГРАДИНА Е ПО- АДЕКВАТНА!

34

Ghost

преди 2 години

Шкафчетата са отживелица. Рашков спомена , че клипът е сниман от продукция на Боливуд тук в Столипиново, Мата Хари е Деса Поеса. И ако питаш 'google' , точно това ще ти покаже. Ако попиташ google и за дъгата и този път ще ти покаже :)

33

тото

преди 2 години

Защо не ми допуснахте коментара?Защото е против мафията ГЕРБ,ДПС,Гешев,Цацаров, и пр.,които съсипаха даржавата.Затова ли не ми допуснахте коментара?

32

Сатир

преди 2 години

Простото кире е владетеля на гугъл и на розови сайтове. Ленчето гледа като влюбена гълъбица.

31

Начо Културния

преди 2 години

Залагам пет кинта, че новият Висш съдебен съвет няма да събере мнозинство да махне Гешев.

30

НЕМА ЛАБАВО

преди 2 години

До Ghost До Касапин МОСАД ги докарват такива в багажника на автомобил, обикновено...но говорим за съвсем друго измерение на професионализъм....

29

Ангел

преди 2 години

Вижте само какво недоразомение е тази прокуратура.Без да разследват посочените от Петков лица веднага заключват ,,че имената са извадени от гугъл и в следствие на това значи са невинни . Това е категорично доказателство за чадър на прокуратурата върху Гърбавите . Пабло Ескобар преди да се докаже че е наркобос е бил включен във Форбс като най -богатия наркобарон в света . Цял свят са знаели за неговите прастъпления само колумбийските власти не .Защото им е плащал. Ние в момента сме същите!

28

кофти

преди 2 години

В СЪД. СИСТЕМА явно , метлата за сега е много малка , не изчегъртване , а нещо много по-голямо е нужно !Резултатите го доказват :"Само'' 93% от българите НЯМАТ доверие в Бг-съд. система !?Това е И отговорът !

27

Анонимен

преди 2 години

докъде я докарахме - премиер, който разнася изрезки от жълти вестници като доказателства.....тъжно

26

ХОХООО ХОП.

преди 2 години

НЕ КАЗВАЙ ХОП ПРЕДИ ДА СКОЧИШ. ДО ПРОЛЕТ ВСИЧКО ЩЕ Е ЯСНО. И СЪС СИГУРНОСТЛАКЕЯ НА БИБИТКО И ШИШИСИ ОТИВА. А СЛЕД ТОВА И ТЕ.И НАЛИ ДЕПУСЕТО БИЛИ ОПОЗИЦИЯ НА ГЕПИ. ДА АМАНЕ. РАЗБРА СЕ ВЕЧЕ, ЧЕ *** И СА ПЪРДЕЛИ В ЕДНО ГЪРНЕ. НАПОСЛЕДЪК ВСЕ ЗАЕДНО ЗАВСИЧКО ГЛАСУВАТ. СТРАХ СТРАХ БРАТЯ. ПА И ОНИЯ МАНФРЕД И ТОЙ ПЛАЧИ. ДАВА РАМО. ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ И ТЕ ОТЕНП СА ГУШКАЛИ ОТ ШКАФЧЕТО.

25

Ghost До Касапин

преди 2 години

Освен да отидеш до Сърбия и да докараш Цветанов или да отидеш до Дубай и да докараш Божков или да отидеш до ЮАР да докараш Галеви :) друг начин не виждам. Факт , че при тези факти ТИ продължаваш да твърдиш , че проблема е в прокуратурата, говори че електората на ПП , ИТН ,ДБ , РАДЕВ , МАНОЛОВА , ДОНЧЕВА (поправката ВАНКО 1) , българите като цяло имаме голям проблем. Проблемът е НЕГРАМОТНОСТ!

24

До 21

преди 2 години

Явно хал хабер си нямаш, че НЕ прокуратурата хваща престъпниците, а МВР! Я ВИЖ КОЙ Е ШЕФЪТ ТАМ!

23

Лена

преди 2 години

Еми това излезе от ГУГЪЛ, вие какво искате, ДА МИСЛЯ ЛИ??? ТОВА Е МНОГО УМОРИТЕЛНО И НИКОЙ НЕ ПЛАЩА ЗА ТОВА!

22

реалист

преди 2 години

Пари по плана за възтанвяве и разитие няма да има!!! !

21

Касапин

преди 2 години

За споменати в списъка лица има европейска заповед за арест, издирване с Интерпол - каквото е могла, е направила прокуратурата.".....ми значи прокоратурата е доста неефективен инструмент под ръководството на ДрОгаря Каскешев Събаряй и от начало !

20

Fena

преди 2 години

После защо професорите взимат по-малко от учителите! Като го гледам тоя Mишok, даже тия заплати са им големи! От всичките далавери - точно паспортите са най-големия проблем! Очевидно е приятел на Бойко! И това ми било правосъдие....

19

ДДРОнег

преди 2 години

Ми друга държава не е биля управлявана 12 г. от *** с джипка, пачки, кюлчета, пистолет, накратко МАФИЯ !!!___"Пренесе се и на европейски терен - България беше в унизителното положение министър-председателят, министърът на правосъдието и главният прокурор да бъдат привикани и разпитвани в една подкомисия на ЕП, напомни той. Друга държава в Европа не е била поставяна в такова положение."