59

Ужас

преди 2 години

Тази мутра какво си позволява?!

58

Санчо

преди 2 години

Разиграват отново театъра на абсурда. Прокопиев е на хранилката на Пеевски обаче обясняват че са големи врагове. Но докато Пеевски се прави на народен артист пушката на стената ще гръмне.

57

инфо на Ухо !

преди 2 години

До Сандо... Шиши не е разбрал , че когато се работи с руснаци , ...или си точен , или не се работи !Това не е като да излъжеш Бойко че ще му ''помагаш'' , а после го излъгал !

56

izh

преди 2 години

Челен сблъсък между двете групировки, макар че едната произлиза от другата. Явно няма вече много за крадене и канибализма започна

55

От Перник

преди 2 години

До ИзвинетИ , амЪ:То и от Перник все питаме : Кога Лиляна Павлова ще вРъне парите за язовиро у Перник , амъ нЕма отговор!

54

ИзвинетИ , амЪ:

преди 2 години

Да попитам , Защо Минзухарка Петкова още не казва , каква е ЦЕНАТА на американската газ /от Русия с американски кораби/ за Бг , и къде скри КАРТАТА ?За един прЕятел питам !

53

Сандо

преди 2 години

Шиши не го ли размазаха заедно с бодигардовете му някъде по арабският свят? Яде яко бой ми се струва ... а дали се е отчел където трябва?

52

Анонимен

преди 2 години

Пеевски се държи като малко дете! Ама защото еди-кой си е направил престъпление (може би!), то и той е невинен! Ехеееех...

51

Lina

преди 2 години

Нещо к.вичи на първия ред , май. Поне гледката на заслабналата Ш.иша си струва . Макар че- не мисля, че е извън властта. С " и насам - натам " притежава най - важните сектори- енергетиката и още няколко интересни. Двете партии се правят, че не се познават и никога не се критикуват за дълго. тошето гони 2 млн. Никога няма да има промяна у нас. За съжаление и тези, и онези крадат колкото се може повече. А гринджо е заложил основно на външна политика, у нас явно е наредил схемите.

50

кофти , МНОО КОФТИ

преди 2 години

ДПС няма вече зад ''КОЙ'' да се крият и да УПРАВЛЯВАТ от 2-ра позиция ,... ЗА ТОВА Е РЕВАНЕТО на ДПС . След БСП , използваха И герб са слуги , но сега са на СУ-ХО !

49

Анонимен

преди 2 години

Какъв челен сблъсък ви гони,Пеевски и кликата около него отдавна ги прегази товарният влак!

48

Анонимен

преди 2 години

Нали Гешев в документите за КТБ не видя инициалите ДП, а 10. Всичко е точно за това не толкова дебело вече момче. Те САЩ му имат зъб, затова го натопили, а той невинна душичка.

47

искам да знам

преди 2 години

какви стъпки са направени по "Барселона гейт" и информацията от испанските власти, че има пране на пари?

46

Даа!

преди 2 години

До Няма да се учудя.. Абе целта е само една : ВСИЧКИ ПАРИ ТРЯБВА ДО ОТИВАТ в САЩ !Толкова ли е трудно да се сети човек , особено в 21 век !

45

Анонимен

преди 2 години

"и ако Кирил Петков намали спускането по снежните магистрали" Кирчо се спускал по "снежни" магистрали. :) Заедно със Славчо ли? :)

44

питане !

преди 2 години

До Няма да се учудя... Коя държава в света обича ФАЩ , и то , поне една ?

43

Анонимен

преди 2 години

В Америка има лобисти,които срещу съответното заплащане те защитават.И Пеевски се е възползвал от тях.Това не означава,че е невинен или оправдан.

42

Няма да се учудя

преди 2 години

Ако след този гаф с Пеевски и Гешев САЩ загубят ръководната си роля в света и войната в Украйна, за която положиха толкова усилия.

41

искам да знам

преди 2 години

какво е направено, за да се установи коя е Мата Хари, "след като беше публично известно, че има кюлчета и пачки", какво е направено във връзка с лицата, обявени по закона "Магнитски" - Божков, Пеевски, Манолев, Илко Желязков, има ли директна връзка между заема в ББР и факта, че г-н Пеевски е бил акционер в "Булгартабак", какви стъпки са направени, за да се установи взет ли е правомерно заем от адвоката на г-н Гайтански, има ли действия по казуса "8-те джуджета", какви стъпки са направени по "Бар

40

Асо

преди 2 години

ГЕРБ ряпа да ядът, ДПС е най силната мафия тука. Руснаците им пазят гърба.