204

Уpogu-kpagлuвu..!!

преди 2 години

ОФ-РАДЕВ... БСП.. ДБ.. ИТН.. ПП.. ДС/БКП.....!!

203

Анонимен

преди 2 години

За 3 секунди се завъртят милиони, стотици милиони, чрез газ. Разбира се не е в наш интерес. Хранилището ни е почти празно, а цените са високи. Но на кой му пука от властимащите да го правят това. Те са умни, говорят английски, учили в хамерика. За *** такива вина не могат да имат. За *** виновен е друг ***, бивша мутра, говори селски и не знае английски. Имал много калинки и затова ставали такива неща. Да знаеш ***, само това ще е причината.

202

Хаха

преди 2 години

Тоз е ясен, чудно ми е феновете му що за индивиди са

201

Анонимен

преди 2 години

Бойко жив и здрав да си още 100 години и дано господ даде пак да се върнеш и да строиш Магистрали, пътища и инфраструктура. Без теб нито Хемус ще има, нито Русе Великотърново, нито Видим Ботевград, тези сегашните огепиха кинтите, само заем след заем вземат!

200

Анонимен

преди 2 години

Спрете се вече с тоя старец боеко, хванала го е деменцията.

199

Сталин

преди 2 години

До 226 Герберастка г-н-и-да , чакай паметници на Тиквата !

198

Бащата на Винету

преди 2 години

Бате Гойко, голям беше, на кого ни остави!?

197

Анонимен

преди 2 години

Мен ме интересуват цените.Кога ще почнат да падат най после.Или никога.

196

анонимен

преди 2 години

До До 223 Дане би да се е клонирал?!!

195

Даскала

преди 2 години

Как се е променил Бойко Борисов , започнал да мисли даже и за хората!От кога бре Буци?

194

българин

преди 2 години

Тоя , с едноклетъчния мозък , ЗАЩО ОЩЕ НЕ Е В ЗАТВОРА !!!!! ДОКОГА ЩЕ ЧАКАМЕ??!!!!

193

Л.Иванов

преди 2 години

Тиквата отново изпълзя от шумата и започна с поредните лъжи!Само че хората знаят много добре- "тея", дори да управляват не 12, а 24 години не могат да надминат мафията герб по кражби и корупция!Само че кранчето пресъхна, сега ще трябва да си харчи от чекмеджето!А ако имахме наистина главен прокурор, а не подл...га на герб, отдавна да е в ареста!

192

?!?

преди 2 години

За хората който създават икономиката на тая страна беше ясно, че това което се обещава е нереално. Те знаят колко е капацитета на радев и на медийния крък зад него. Сега вървим към тази катастрофа бодро, като тези медии ни обясняват как всичко е наред и е очаквано. А те дерат по две кожи от бедните българи срамота. Оставка и съд

191

До българин

преди 2 години

ЕС ни е отделил 11 милиарда казваш. Те парите извират в ЕС и само трябва да си вземем по-голямо шише. Тея пари ще се връщат с лихвите. Ще ги връщат точно хората дето не са ги взели. Познай от първият път кой ще ги връща?

190

БуЦи

преди 2 години

Конграчулейшънс , прости люде ! Ще ми се молите еййй там на площада, да се върна и да ви отърва от двата съсела , който ви дирижират ! Като глашатаи , ще ме викате ! Ще помисля за по един задвратник на всички ви и тогава моеее се върна на бял кон ! Ще ви върна и половиният милиард километри магистрала !

189

Големо

преди 2 години

Важно.

188

Абе

преди 2 години

Остави ги да пукат. Не заслужават.

187

Тоя кой е ?!

преди 2 години

Има страшно мазна и лукава физиономия , личи му че не е чист човек ?! Прилича на селски тарикат , в готовност да изклати и най близките си , само да прибере някой лев ?!

186

Това

преди 2 години

Са си пожелали хората. Не им се бъркайте.

185

От Буджака и Маджо

преди 2 години

Ние харесваме мравояда. Много е умен. Ще сменя конституцията.