76

Бачкатор пенсионер

преди 2 години

Аз бях доволен от соца, имаше всичко което му трябва на човек, построих къща, изучих децата, имах кола, всяко лято на почивка по два пъти - море и планина. Вярно имаше недостатърци и дефицит на някои неща, но живота беше много спокоен и безгрижен. йде някой да ми докаже че не е било така за 90% от хората. Сега заради едни 10% с амбиции за демокрация да плюем тотално соц строя май не е статистически издържано, а?

75

Георги

преди 2 години

По тази причина нямаме контраразузнаване, защото сложиха на дръвника всички професионалисти, заедно с доносниците. Сега се назначават голи и боси специалисти.

74

Факт

преди 2 години

"Демократите в България се провалиха в опита да спрат ДС." Управляват ни лица направлявани от същата организация.

73

Винаги млат и красиф

преди 2 години

Н.ПР. Прецедент Г-н Росен Вплевнядрислиеф! (Знаеме го и като Магарето* на Бойко)

72

Анонимен

преди 2 години

По добре да си гледам порно ,загуба на време

71

За един приятел пита

преди 2 години

Плевенчушков какъв рейтинг има?

70

Дако от Сокако

преди 2 години

Демакрацията е нанесла повече щети от социализма. За 30 години демакрация, само ментетата на цар Киро са отнели хиляди човешки животи без да има наказан за това, обаче това дебелите демократски глави не го броят за щета, те знаят само мантрата че соца е бил много лош.

69

Анонимен

преди 2 години

Те тоя па ,немога , не иска,къш бе

68

Анонимен

преди 2 години

Комунизма по света е отнел много повече човешки живота от фашизма. 100години са това откак властва в една или друга държава.

67

Ми даго пратят тоя,

преди 2 години

...Пиринския керкенез*, за Областен управител на нашия парцел в Антарктида? Да си намери там Пингуинка кротка и послушна, тя да го обича, той да й дрънка...да дрънка ...Тоя лут умора нема !!

66

Анонимен

преди 2 години

До АнонименОсновната черта на фашизма е тоталитарната власт. Преди 9 септември 1944 г в България не е имало фашизъм, той дойде след 9 септември след установяването на комунизъма.

65

toti

преди 2 години

Ами да...вие спахте 12г и нищо не свършихте,освен де се нагушиха някои,но др.си останах с пръст в мек!

64

Анонимен

преди 2 години

До Ментора бай Иван "Проблема на българските демократи е че се припознават с всеки който плюе социализма и Русия!" Невярно. Русофилите използват такива квалификации. Това не засяга нормланите хора.

63

Анонимен

преди 2 години

Фашистът професор Александър Цанков е избягал в Латинска Америка. Плевнелиев нека се успокои. Не всички фашисти са осъдени. Има и спасили се като професор Александър цанков и Гешев. Нека тях да славят и почитат.

62

Ментора бай Иван

преди 2 години

Проблема на българските демократи е че се припознават с всеки който плюе социализма и Русия!Така те станаха близки с неофашистите , убийците от САЩ на стотици хиляди цивилни с атомна бомба , безкрайните им войни и агресии!С една дума , нашите демократи са с изкривена ценносна система , затова докопат ли властта крадат за последно!

61

Факт

преди 2 години

До Au 'Коя краде българското злато??Руснаците или една френско-канадска фирма?" Само руснаците са КРАЛИ злато от България.

60

Анонимен

преди 2 години

Осъдените са обявили война на САЩ и Великобритания, сключили са съюз с Хитлер, Мусолини, Япония. Приели са антиеврейски закони. Преследвали са и са убивали антифашисти в България........Какво още трябва да извърши човек, за да бъде обявен за фашист? Плевнелиев има прекалено големи изисквания, на които дори Хитлер няма да отговаря.

59

Au

преди 2 години

Коя краде българското злато??Руснаците или една френско-канадска фирма??Я да каже Роската Плевнелиев.......................

58

Анонимен

преди 2 години

И това го казва доказан сътрудник на ДС. То бива безочие

57

Анонимен

преди 2 години

Във Франция маршал Петен е осъден на смърт. Де Гол взема властта чрез американската армия. Остават такива фашисти като Франко и Салазар да управляват още 30 години, защото не са освободени.