241

Анонимен

преди 2 години

ЗА БЕДА НА ПРЕМИЕРА СЕ ОКАЗА, ЧЕ ПРОИЗВЕДИЕТО НЕ Е НА ЧЕХОВ,А НА ТОЛСТОЙ. А ЗА БЕДА НА ЖУРНАЛЯТА СЕ ОКАЗА, ЧЕ ТОЛСТОЙ ГО Е НАПИСАЛ НЕ ПРЕЗ 1866, А В НАЧАЛОТО НА1886 ГОДИНА И Е ПУБЛИКУВАНО В АПРИЛСКИЯТ БРОЙ НА СПИСАНИЕТО "РУССКОГО БОГАТСТВА" ИЗДАВАНО В САНКТ-ПЕТЕРБУРГ.

240

Анонимен

преди 2 години

Най - големият престъпник в държавата е ***....Този метежник е виновен за фалшифицирането на изборите ,харченето на 8 милиарда ,уволнението на добри специалисти и връщане на държавата десет години назад ....

239

Възмутен

преди 2 години

За да сбъркаш Чехов с Толстой, трябва да не си чел нищо и от двамата. Така са му казали, така повтаря. Това е все едно да сбъркаш Вазов и Йовков. Невъзможно, ако знаеш за какво иде реч! Ами къде да ги е чел. Нито в Канада, нито в САщ не учат на европейска литература; а както се видя и на българска история, и най-вече на български национален интерес! К Петков е не председател, а предател на България

238

Анонимен

преди 2 години

Хората са казали на лъжата краката са къси. Искал да се направи на интересен, някой от пиарите му казал кажи един уж любим разказ на Толстой, да обереш вота на русофилите. Но просmо Киро нали е като онази жаба, където отишла да я снимат и поискала фотографа да и каже как да си направи устата малка.. Та фотографа казал на жабата като те снимам, кажи конфитюююр! Застанала жабата за снимка и казала:Нещо сладко беше, кво беше..ааа мармалаад! Та и Киро така руски автор беше..кой беше.. Ааа Чехов. :D

237

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНа Дай България са им казали от коалицията - Аве много малко проценти имаш а много голяма чиния за порции си приготвил !!! ТО ТВА НАПРАВО ТЕНДЖЕРА А НЕ ЧИНИЯ . Аууу от американското посолство да не свършиха доларите ( те нали си ги печатат ? ) ? Нещат да дават на Дай България а то тва е смисъла от съществуването и дебаркирането в догановото царство.

236

Анонимен

преди 2 години

Просто Киро даде идея за въпрос, за 100 000 лв в предаването "Стани богат". Взема ги от воле.

235

Ямболски цървул

преди 2 години

Просто Киро!

234

Анонимен

преди 2 години

До 269 Защо забрави най големият измамник Рундьо?

233

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...ТИ ВСИЧКИ автори ли разбираш и харесваш ?...Споменатите от мен наистина са ми трудно смилаеми..Виж,Иля Илф и Евгений Петроф са ДРУГО НЕЩО ,кореспондиращо с моята вътрешна същност....Булгаков-...Нещо велико в полето на "философската литература"..Разбира се,има и други,но да не задръствам форума..А ти си харесвай и "разбирай" когото си искаш !

232

Анонимен

преди 2 години

На измамниците К.Петков ,Ас.Василев и Спецов ,трябва да им се УДАРЯТ ПО 50 тояги на голо на обществено място /пред Ал.Невски / и да се изгонят от България ....

231

Анонимен

преди 2 години

228 Не само от ГЕРБ не харесват кабинета. Христо Иванов от ДБ, е сигурен, че ще има предсрочни избори.

230

Анонимен

преди 2 години

Еднокнижника поне нямаше как да обърка Винету, а този г-н мисля ,че не е чел абсолютно нищо или по скоро е чел това , което са му написали кукловодите му.Пълен смях .

229

Празни мисли

преди 2 години

Грайндър водил до мозъчна мъгла. Или беше ковидта? или белото? Абе нещо там водеше, важното е че имаше некакъв класик, дето обикалял и накрая му дали два квадрата да живее. То колкото клозет. Трябва да мина през писоарите. Руски май беше? Чайковски. Оф, той беше некакъв нежен. Не не, Чайков. Абе как беше тоя бе? А да, Чехов. А да. Ама сигурно ли е че е руснак, да не е чех? Да, чехите са много джиджи-биджи.

228

Lina

преди 2 години

простО киро ginger

227

Анонимен

преди 2 години

Хахахахаха сега Христо Христов му дава награда грамота за Политик на годината. Напълно достоен е за наградата на глупаk на годината.

226

Анонимен

преди 2 години

259 Борисов е завършил основно и средно образование с отличен. Дипломната му работа във висшата школа на МВР, пожарогасене, и до днес се използва в практиката. Има я на сайта.

225

Анонимен

преди 2 години

До 259 След като са ти трудно смилаеми вместо Просото си пиши Простото повече ще ти отива.

224

Анонимен

преди 2 години

Киро харварта ли ще разпределя спуснатите порцийки от Брюксел вместо герб - дпс ? А кой ши ва оправя ? Ся Брюксел е фалирал и иска повече да давате и по малко да ва оправя ;) Светло бъдеще ви чака вервайте ми .

223

Анонимен

преди 2 години

Куха лейка :D

222

ПроСоТо

преди 2 години

бре, каква "ТРАГЕДИЯ"!..Петков НЕ Е ЛИТЕРАТОР,нито издател !..Няма никакъв проблем да сгреши автора !../лично на мен и Чехов, и Толстъй, са ми "ТРУДНО СМИЛАЕМИ",за това съм ги избягвал винаги..(...Разбира се,Петков не може да се сравни с Тиквата,който е сигурен в заглавието на ЕДИНСТВЕНАТА детска книжка,която е прелистил до десетата страница..За автора не е споменал никога де,но поне заглавието е запомнил !)..