100

БисерГъскатаБелене

преди 2 години

Странно нещо е българинЪТ... При 4% скок на цените на тока преди години, излиза на протест, а сега при двойно увеличение на всички стоки, горива и електроенергия, си увеличава доверието към правителството и пасува, в къщи.... Еми "Еди си какъв народ, еди си каква държава!"

99

Анонимен

преди 2 години

опг герб за 12 год. убиха и изгониха 800000 българи, ако продължават така скоро и 100% ще печелят на избори, като останат да гласуват само семейство и приятели за тях. НЕУСПОРИМ ФАКТ!

98

Анонимен

преди 2 години

Гербажиите власт ще видят през крив макарон вече

97

реалист

преди 2 години

ПП водели с 26%?! НЕ Е ВЯРНО!Газът води с 300%,токът с 250%,храната с 35%,бензинът с 30% и чак тогава е ПП

96

Анонимен

преди 2 години

герп-дпс-рома е равно на език на омразата. Искам един пример в който герп са казали нещо добро за някой друг и не са се оправдали с комунистите, когато са им казали, че не стават. Пълни мъррши.

95

Анонимен

преди 2 години

До ДО 76И за кого да гласуват. не гласувалите са 70% от имащите право на глас. нормално е такива избори да се анулират веднага. В БГ изборния процес е далавера, хората са отвратени. И на всичко отгоре няма избор сред представените политици. За който и да гласуваш все тая. Ти ще ходиш ли на зеленчуковия пазар ако там ти се предлагат само картофи, съмнявам се ... Хората не гласуват защото изборната система е фалирала, умряла е отдавна и вече мирише на ***.

94

Анонимен

преди 2 години

И да увеличи тока не е лошо. Вече сме с новите цени.

93

Анонимен

преди 2 години

Уж Виденова зима, уж крах, пък всички дето познавам са на ски, с нови коли, почивки в Занзибар и тн. А тия дето им е скъп тока май са само в коментарите под гербавите статии. Нормално, чекмеджето свършва, а за тях никога не е и имало де. Баце ги краде, такова ги на задна с 200, а те викат ние го обичаме, за това всичко ви е скъпо.

92

Просто Киро

преди 2 години

Продължаваме Поскъпването....

91

Анонимен

преди 2 години

Нови избори май - юни, това е положението. ППпп ще последва участта на славчовите, току-виж не прескочат 4%. А нов играч ще е Възраждане - поне на второ, защо не и на първо.

90

Ангел

преди 2 години

Кириле само да знаеш че тоя % рязко ще изчезне ако оставиш Тиквуняка да продължава да бъде свободен човек .

89

Анонимен

преди 2 години

Като гледам резултатите - проучили са софтуера на машините. Доста хора вече ги е срам да кажат, че са гласували за Киро Grindr-а и Асен Спецов.

88

Анонимен

преди 2 години

Гледайте Лаурел и Харди в комедията Първата Палячовска война!

87

Анонимен

преди 2 години

Явно на хората им допада олиото да е 5 лв.

86

339

преди 2 години

Дадоха им 100 часа,няма време за проби грешки корекции.Да се учат в движение.Иначе-Йотова им каза.Герб,за разлика от НДСВ не са хоризонтална партия,спазват старото правило-субординация по вертикала,координация по хоризонтала.ДПС са точно така вече 30 г.Другите не са интересни,ще бъдат пооизточени от още по новия проект.

85

Анонимен

преди 2 години

стига лъгахте цлбе.пуснете свободен битовия ток и гледайте колко хора ще има на площада.циркаджий

84

Анонимен

преди 2 години

Герб няма да се върне никога повече в централното управление.Просто Борисов се о..а с това Вмро по отношение на РСМ.Сега в негов стил прави салта,но вече никой не му вярва на запад.

83

Анонимен

преди 2 години

Ако сложат и образователен ценз герп няма да хванат и 1%, виж им феновете в коментарите. Не могат да схванат защо и да приемат, че хората харесват новото и промяната. Имат няква опорка с тока и газа ама и децата знаят, че това е работа на бойко и неговите кадри, които още кръвопият по върховете на държавата. Бедни сте заради баце, но сте прости по природа.

82

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно фалшифицирано проучване, платено от американското посолство!

81

Води

преди 2 години

по цени. Откакто канадските ментета дойдоха , цените се вдигнаха с 40%. Да му мислят пенсионерите.