115

kiko

преди 2 години

Продажните хохли се подставят на алчните янки и сами си копаят гроба.Ще е жалко ако Путин се подведе/мисляя че няма/по войинствената риторика на САЩ и НАТО.Но,ако хохлите нападнат Донбас,това ще е краят на ВСУ.

114

Мдаа

преди 2 години

Украинската гривина малко била паднала, ама руската рубла започна да се срива. Централната банка на Русия спря търговията докато се стабилизира.

113

Диоген

преди 2 години

Великият руски художник Иля Репин има два шедьовъра в творчеството си.Единият е "Казаци пишат писмо до султана". Другият - "Бурлаци на Волга".Там ясно се вижда КОЙ е свободния народ и КОЙ - робския! Слава на свободна Украйна!

112

До 117

преди 2 години

Дай след Донецк и Луганск да дадем автономия и на Кърджалийско. Там ако направят референдум как се самоопределят, направо ще ги присъединим към Турция. Абе вие мислите ли с тези глави или само за равновесие ги ползвате?!

111

:)

преди 2 години

До Къде е проблемаА ако Турция поиска автономия на Кърджали, Разград и Варна?

110

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До :) Да, спомням си! Струпването на войски от Турция и Гърция в близост до нашата граница се случи през едно горещо лято на 1974, когато гърчолята направиха преврат и се опитаха да прикачат кипър към Гърция и да прогонят местното турско насаление. Войната започна. Нашите овенни в казармите бяха напълнили гащите от страх, увеличиха алкохола, пушенето на цигари и пиеха хапчета за смелост от рода на рудотел, бълнуваха термоядрени войни и т.н.

109

Какво следва?

преди 2 години

Конфликт ще има ако Киев започне масирана военна операция срещу Донбас и Луганск. Руските войски затова са до границата, за да им попречат това да се случи. А САЩ и ЕС ако искат да има мир трябва да спрат да поощряват и въоръжават Украйна за да търси военно решение на конфликта със сепаратистите в Донбас и Луганск. Ако изобщо има война, ще бъде ограничена. Русия ще присъедини Донбас и Луганск и с това ще се приключи.

108

:)

преди 2 години

До АлексУкрайна не е ценна за русия, а за императора и- - ако схващаш какво стои зад това

107

Боко

преди 2 години

Ще има пак безпомощни корабчета в морето като мине изтребителя. Миналия път напълниха гащите муриканците през 2014. Пикира самолета и всичките електроники на евреите изчезнаха. Капитана напълни памперса и вика такова нещо не съм виждал. Ами - гледай.

106

Къде е проблема

преди 2 години

До :): "Ако Турция струпа 200 000 армия по границата с БГ"? Естествено че няма да сме спокойни. Но какда са спокойни руснаците когато Киев е струпал войски и оружия по границата на Донбас и Луганск, въпреки че по Миските споразумения там тежка бойка техника не трябва да има. А САЩ и НАТО подклаждат конфликта като внушават на Киев, че може да решат конфликта с военна акция. Ако от Киев искаха, можеха да дадат автономия на Донецк и Луганск и всичко щеше да приключи. Не, те искат военна победа.

105

Тунели и улици......

преди 2 години

Партизанско движение. Преди мн. години виетнамците бяха същите.Путин да му мисли,докато ...

104

До Оберщурм

преди 2 години

Пише се плуват, а не плават. Научи се да пишеш.

103

Алекс

преди 2 години

И тази е дълбоко заблудена,че Украйна е много ценна и Русия ще се бие за нея.В Украйна няма нещо за което си струва да воюваш.Ценното е в Крим и Донбас,но те вече са руски.

102

Рейгън

преди 2 години

Украйна има 600 противотанкови ракети Жевелин и 2000 ракети НЛОУ, също така 5000 ракети Игла от България. За сравнение в Русия има 2500 работещи танка. Барактарите на сухопътните сили обаче са 150-те турски дрона.

101

Анонимен

преди 2 години

Светът подкрепя Украйна да започне война срещу Русия, но Украйна не ще. Иска пари и аванта оръжие само. Украйна знае, че нейният враг е Европейския съюз и САЩ, които я подтикват към война и загуба на още територии. Запада и САЩ искат Украйна да стане нов Афганистан за Русия, с безкрайна война. Украйна не вярва на Запада.

100

Нищо ново

преди 2 години

Латерната на англосаксонската пропаганда продължава да се върти напълни обороти. Всеки ден трябва да има по нещо. Украинците вече са дотолкова стресирани от постоянните ревове "Русия напада" та са започнали да се запасяват с това-онова и се е наложило Зеленски да ги успокоява. ........................... Да видим за утре какво ще измислят.

99

:)

преди 2 години

Ако Турция струпа 200 000 армия по границата с БГ това заплаха ли ще е или те просто си правят учения на тяхна територия? Щяхте ли да сте спокойни или вярвате на тролска пропаганда?

98

А бе

преди 2 години

Погледнете административната карта на Украйна! Основните им големи градове са построени на западния бряг на река.Винаги са знаели откъде ще дойде Врага...

97

4 милиона

преди 2 години

4 милиона украинци работят в Русия. Какво ще стане ако Русия отмени работните им визи, къде ще отидат? И кой ще ги храни тогава.

96

Повтарям

преди 2 години

Ако светът не подкрепи и този път Украйна вече няма да вярвам в демокрацията.