54

Анонимен

преди 2 години

Е то горкото сред толкова ваксинирани няма много шанс. Има много свидетелства за хора, живеещи с ваксиниран и развили някои от по-леките страничните ефекти на ваксините. За съжаление излиза, че ваксаните издишват от отровата, която е в тях и пространството около тях никак не е здравословно.

53

До 1234

преди 2 години

Аха, ваксината срещу хепатит не пази от заразяване и предаване, а от тежък хепатит. Ваксината срещу полимиелит не пази от заразяване и предаване, а от тежък полимиелит. Ваксината срещу коклюш не пази от заразяване и предаване, а от тежък коклюш.

52

До 1234

преди 2 години

Забравяш,че ваксинираните мигът и да предават вирусът както се е случило в тая ситуация!

51

Анонимен

преди 2 години

Ало, децата няма да си ги набода, да ви е ясно!!! Големия син дето е ваксиниран нищо му нямало, само детето на година без ваксина било болно!!! Ясно накъде биете, яко кинти се цатака за ПиАр на детските ваксини!!!

50

1234

преди 2 години

Никой не схваща идеята на тази ваксина. Всичко живо една и съща мантра..."Ваксиниран си, ама се заразяваш". Ваксината не те пази от заразяване. Пази те от тежко прекарване на Ковида. Ама откъде толко акъл в троловете тука.

49

Анонимен

преди 2 години

Моите деца също са били в болница с вируси, когато е нямало ковид. Сега съм в къщи с Ковид, без симптоми, неимунизирана, децата предполагам и те се зарази ха, за сега с лека кашлица. Вируси и тежко протичане при децата, винаги може да има.

48

Анонимен

преди 2 години

Големи простаци пишат тук. И слабо грамотни.

47

Интересно ми е

преди 2 години

Как щеше да се промени ситуацията, ако всички бяха ваксинирани. След като детето е било заразено от ваксинирания тесен семеен кръг.

46

Анонимен

преди 2 години

Е как е станало тогава всичко това,след като цялото семейство е тройно ваксинирани?Кой зарази бебокът?По скоро са виновни тия които създадоха фалшивата психоза и измамното спокойствие,че ваксините ни пазят а не Мангъров

45

ко речи

преди 2 години

Поставили си препарат, който очевидно не работи, и се разболели и двамата. Заразили и детето си. Ок. Да го бяха ваксинирали и него - което си е тяхна отговорност, или да подадат жалба срещу производителя на неефективния продукт. Не разбрах Мангъра с какво разсърди тази овчица, и за какво й е виновен.

44

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах що да се инжектирам! Тая и околните й като са го направили - сега по-болни от мен! Аре - с хонорарите и пред Агенцията забезработица, като ти изтече майчинството. Ако въобще си майка! А не САМО платен тр ол!

43

ДДРОнег

преди 2 години

Разбирам, че майакта е притеснена и това е нормално, както и това, което говори да не добре обмислено, но защо медиите дават поле на изява ?!__Щото агитира за боцкане ли ?!__Всички знаят, че ваксините не предпазват от заразяване, от забоялване и от смърт !!!___Та дори и всички да се ваксинриаме, пак няма да сме напълно защитени !!!___А бебетата са също толковао уязвими, колкото и възрастните, много трябв да се пазят !!!__Та, г-жо Христова, не Ви прави чест, че правите една майка за смях !!!

42

Анонимен

преди 2 години

Тро л ката да не е поканила у тъх лично доцент Мангъров да я зарази? Какво иска от хората тая? Тя нали се е набола? Като гледам - бодежите не са я увардили! Сега какво - и нормалните хора да се набодат, че и те да я последват? Ей, егоистка, не ще сама да потъва.

41

Шах

преди 2 години

Не разбрах защо да се ваксинираме ? Те като тройно ваксинирани що са заразени?

40

Анонимен

преди 2 години

Мангъров им бърка схемите много , атаката вероятно е целенасочена. Става дума за много пари

39

Анонимен

преди 2 години

Кат са болни и заразни - в изолатора! И другият път - по-далеч от набодени, чевиждате как заразяват, че и в болница ходат.

38

Анонимен

преди 2 години

Помнете едно - ако някой апелира към емноции (както е с тази статия и с каринката с ръчичките), а не факти (че тройно наваксаната въображаема майка разнася ковид), значи 99% се опитва да ви нахлузи. Ваксопропагандата става все по-*** и по-истерична с всеки изминал ден. Скоро ще почнат да постват снимки на котенца с надпис "ВАКСИНИАРЙСЕВАКСИНИРАЙСЕВАКСИНИРАЙСЕ" или да разпращат писма от нигерийски принцове с текс "Ваксинирай са или шъ имаш лош късмет 12 годиНи!!!"

37

Скиоро

преди 2 години

Ивче, само не мога да разбера какво ти е виновен доцент Мангъров, че бебето ти се е заразило? Мангъров - враг номер едно на Тутраканската селищна система.

36

вай вай ваййй

преди 2 години

Поредната BG mama, ама от въртоглавите!

35

Аноним

преди 2 години

Тя точно чрез кърмата е предала тази отрова от ваксината. Вече е световно известен такъв случай в Италия, който беше разказан на конференцията в Болцано, Ноември месец. Бебето е било отровено от кърмата (започнало е интензивно влошаване), крачето му било ампутирано, детето по-късно починало. Майката е била ваксинирана, през бременността.