53

Анонимен

преди 2 години

Добре че е Мангъров, един от малкото честни специалисти, които не се страхуват да кажат истината....Не е точно така, за ваксините не се оказа напълно прав!

52

Гадняр

преди 2 години

Доцент Мангъров каза доста верни неща през последните две години, но никой от прокуратурата не се сезира, защото бяха насочени неадекватните мерки на властите. Гледах въпросното интервю. Наистина човека си изтърва нервите за момент и поне засега няма как да се докаже на 100% вредата от така наречените ваксини. От БЛС това и чакаха. Да извадят някоя реплика от контекста и да го подгонят. За останалото обаче мълчат като риби....??

51

Анонимен

преди 2 години

До Не че нещо ама "Ваксинираните , как се чувствате ?!?!? Прецакани , набодени , насилени.....все мисля за вас !!!" Ако наистина те интересуваше как се чувстваме, нямаше да обясняваш как уж сме се чувствали след като си зададе въпроса. :))) Чувстваме се отлично. :)

50

Анонимен

преди 2 години

Бай Ставри много ще му се израдва на мангърчето :))

49

Фани

преди 2 години

Добре че е Мангъров, един от малкото честни специалисти, които не се страхуват да кажат истината.

48

Лауро Кьовешев

преди 2 години

Вижте колко сте тъnи бе, руски *** "Прокуратурата да се самосезира не само за това, но и за откровените МУ лъжи и подвеждане на народа по отношение вируса, мерките и ваксините!"Пропуснал съм едно "му" и взехте, че ми наблъскахтре плюсове на коментара; не така др0гари, ще се наказваме :)))

47

АнонимеН

преди 2 години

РАДЕВИЯ РЕЖИМ НЯМА ДА МУ ПРОСТИ НА АНТИВАКСЪРА!!! ВСЕКИ ВАКСАН ПЕНСИОНЕР Е ОБЛЕКЧЕНИЕ И ЗА ПЕНСИОННАТА СИСТЕМА И ЗА БОЛНИЦИТЕ И НАЙ-ВЕЧЕ ЗА РЕЖИМА НА РУМЕН РАДЕВ НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМЕН С ФАЛШИФИЦИРАНИ ИЗБОРИ В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ!

46

Анонимен

преди 2 години

Правят се на интересни, а паниката идва всеки ден от 10 доктора по не се знае какво и 5 математика, излива се от канализацията на БТВ и нова.

45

Не че нещо ама

преди 2 години

Ваксинираните , как се чувствате ?!?!? Прецакани , набодени , насилени.....все мисля за вас !!!

44

Смешни прокурори

преди 2 години

Защо не се сезира че тези некъдърници пкашат хората а а се самосезира за истината Сийка трябва да се върне в 1 клас защото неможе да реши проста задача От 100 % 90 са били неваксинираните а другите 10% от какво са починали С това знания как е взела вишо Тя е на нивото на каскета

43

Анонимен

преди 2 години

"Отдавна трябваше ваксината да стане задължителна. И да се спре да се философства по въпроса."_________А защо не си гледаш работата вместо да задаваш посока на живота на другтите, или още по-добре- да вземеш да се гръмнеш?

42

БориМечката

преди 2 години

доц. Мангъров работи с факти и утвърдена Наука от десетилетия, други са тези, дето Твърдят, че Инжекциите са Ваксини, т.е. пазят от заразяване и от това да пренасяш заразата - всеки ден дори правителството признава, че има 2но Ваксинирани в Болница и Умрели - статистика, която доц. Мангъров цитира! та питам кой лъже и кой е за разследване - ПП Продаваме Пфайзер или доц. Мангъров?!

41

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата почна да действа като наказателен орган на религиозна организация...

40

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата да разследва тези, които всяват паника повече от 2 години, но го правят по всички български медии.

39

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Бай Мангър е...прав,не може да...разследвате половината народ,че мисли като него.Всеки има глава да...прецени и ако иска,да се...боцка,до живот.Световният...заговор срещу здравите е...факт.Вместо да измислят лекарство за болните,измислиха...инжекции за здравите и...милиардите потекоха в...касите на фармацевтичните гиганти.Долу ръцете от доктора на народа Мангъров.

38

Анонимен

преди 2 години

До аз "Свободата на словото?" Свободата на словото включва и да носиш отговорност за това какво говориш. На теб може да ти се иска да клеветиш някого, защото имаш "свобода на словото", но това е престъпление по НК.

37

Анонимен

преди 2 години

Олигарх един няма зад решетките ,то е рекорд в света .

36

До 32

преди 2 години

Свободата на словото няма нищо общо с "имам правото да говоря каквото си искам".

35

Анонимен

преди 2 години

Дарина яхти си взима харчи на народа парите а вие спите,що?

34

Анонимен

преди 2 години

Този още ли не си е изял дипломата,както се заричаше.Или поне да я е скъсал?!Според мангъра това чудо трябваше да изчезне още 2020.А пък според ветеринарят,осеменител на крави П,Пасков летните UV лъчи щели да го унищожат-2020.