18

До 13

преди 2 години

Като сравняваме логиката от реториката на душата от ГЕРБ и заплетените изречения на човеко с овенно висше, действително другарката от ГЕРБ звучи като гений.

17

До 15 -АААК

преди 2 години

Като изкараш книжка и излезеш от селото си ,ще разбереш!

16

Кикив

преди 2 години

Лош ден за калинки , мутри ,колекционери на кюлчета и всякакви артисти подали задните си части на мафията герб.

15

Факт

преди 2 години

На ГЕРБ не им увряха *** кратуни, че президента обединител - обедини нацията срещу тях. 70 на 30 срещу Гербджика на изборите.

14

нормален

преди 2 години

Не е нужно да си от Герб или друга партия ,а да си обикновен безпартиен реално мислещ човек ,живял и преживял две и двеста за да сравняваш кой какъв е и какво е сторил за България. Това с юмрука и бесилките,яйцата,ковчезите и палежите няма как да се хареса на нормалният човек!

13

Банкя Тоулуп

преди 2 години

Аз съм много обичам България и негови магистрали. Чок пара също севиорум.

12

До 3

преди 2 години

Докато чегъртате в унисон с Чорапа, ще разберете накрая, че сте се самоизчегъртали. Военният фанатизъм и магарешки инат доразсипват катадневно държавата.

11

до Наблюдател

преди 2 години

Като си фен на винету и неговата хунта,много ясно че десита,месита,биковци, даже и Буда се изказват по културен начин".Но на нормалните хора,които не са свързани с тази хунта,тези 12 г. дойдоха като 120.Радев се бил настанил като слон,а вашето магаре-плевлю как се беше настанил?Казвам магаре по думите на вожда ви- "и магаре да бях издигнал за президент,щях да спечеля".Мисля че няма нужда от повече коментар,кой президент какъв е и на какво мирише и миришело по време на магарето....

10

стига бе

преди 2 години

Тия пак с тяхната мантра - обединител на нацията. Такова животно в Конституцията няма, НЯМА! Олицетворява единството на нацията пред света, но не е обединител. Има тълкувателно решение и на КС, където е казано, че може да прави политически изказвания и да критикува. Няма как да обединява крадците от герб с ограбения народ, НЯМА КАК! точка

9

Анонимен

преди 2 години

Защо да уважавам вота на хора, които или са заблудени вярвайки на крадците от ГРОБ, или пък са крадци като тях. Новите може и те да крадат (ще видим с времето), но тиквениците са доказани такива.

8

ДО 4

преди 2 години

До НадблюдателТи, щом Деси тапото ни цитираш...пич...гаранция, за това трябва да си плащат.Друга опция не виждам.

7

?

преди 2 години

"Мутри вън!" - и герб излезе

6

Анонимен

преди 2 години

Единствения обединител на нацията е Генерал Бойко Борисов.

5

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който нарича гербаджиите с истинските им имена, не може да бъде обединител на нацията. Според гербаджиите, разбира се.

4

Плевнялиев

преди 2 години

При мене нямаше скокове на цени и хората си живееха добре, а при Пиночет Българский е от лошо по-лошо.

3

Надблюдател

преди 2 години

Мисля, че Деси Атанасова го изказва по прекалено културен начин! Истината е , че Фелдфебелът Радев се настани като слон в Президенството, а другите две /жена му и Вицето/, всеки се сеща като какво се настаниха! От Дондуков2 се носи само смрад на зелени чорапи, и още нещо...

2

Анонимен

преди 2 години

Устиска ли четворната коалиция поне 2 години,герберчетата изчезват от политическата сцена..

1

Анонимен

преди 2 години

Какво ни интересува нас нормалните какво мислят фирма герп? Да си гледат там убийствата, кражбите, кюлчетата и тн.