62

То

преди 2 години

и сега има минимум по толкова заразени, но просто не се тестват, за да не са под карантина. По училищата е красота. Навсичкиото отгоре, вместо да карантинират всички контактни до 48 часа назад, те карантинират само до 24 часа, да се заразяват масово.

61

Стаден имунитет

преди 2 години

Сега като го изкараме всички, Ковид ще изчезне. Това е много неприятно за Кунчо и Сие, защото не се знае какво ще работят след като спрат да ги канят по студията по 3 пъти на ден.

60

Петров

преди 2 години

Медиите в борба за рейтинг и сензации канят всеквии. но те от БАН се отличават особено.

59

Константин Матеев

преди 2 години

Тука явно само антиваксъри са се събрали. Че какво лошо има ако Омикрон наистина се кара леко, макар да заразява и ваксинирани. Нали важното е по-малко да не мрем или още не сте го разбрали на фона на първото ни място в ЕС и второто в света? Може би заради вашите теории, 60 хиляди в повече си отидоха за последните 2 години. Само като си помисля, че поне един от тях съм могъл или още мога да спася, се хващам за маската и търча към ваксинационния пункт. Като го правят цивилизованите хора.

58

Анонимен

преди 2 години

Зелените сертификати осигуряват на "ваксинираните" безпрепятствен достъп, без тест, до заведения и обществени сгради, където потенциално могат да заразят десетки хора. Сертификатът е лиценз за убиване! Да се отмени незабавно!

57

Darth shadow

преди 2 години

бла бла бла от червея огнян кунчев..

56

Анонимен

преди 2 години

Ако си добър математик няма да броиш болните от а ще печелиш милиони на борсата !Тоя е толкова математик колкото магарето ми е Павароти

55

Darth shadow

преди 2 години

не спазвайте никакви мерки, не се ваксинирайте с бълвочи препарати

54

ПКП

преди 2 години

Просто Киро Петков ще се справи с хремата

53

Анонимен

преди 2 години

Нискочелите невежи форумци пак пуснаха машината за налудничави коментари... Прости, нагли и безотговорни, прокурор за такива като вас!

52

Веднага

преди 2 години

Веднага изкъртете пейките от парка, на всяка алея - по двама полицая с узита

51

Анонимен

преди 2 години

Общото е че ползват ексела да си броят жертвите на кадърността

50

Анонимен

преди 2 години

Като човек, работил в националния институт по инфекциозни болести, ще ви кажа, че Петрунов много може да каже по въпроса, но са му запушили устата с пачки долари и евра. Жалко, беше свестен човек. Амин.

49

Математика

преди 2 години

Математици борят вирОси. Хуу, ако имам математически проблем, на личната лекарка ли трябва да звънна?

48

Какво

преди 2 години

Какво общо има медицината и математиката????

47

Анонимен

преди 2 години

Моята прогноза са по един милион на ден заразени и след ТРИ дни всички са го прекарали и имаме стадната защита (важи за овцете - стадо)! Мравките, рибите или птиците са на рояци, може би по късно ще има и такава защита. А за трите дни, така ще бъде, толкова ще останат, а тези от чужбина няма да се върнат заради ПП, които лъжат, че няма задължителана ваксировка, защото ваксинация е нещо друго! В чужбина има същите ваксини но най вече функционираща здравна система, а и плащат повече без данък спок

46

Мхм

преди 2 години

шефа на Ковид отделението в Пирогов не го канят никъде, защото казва истината за Ковид от първите редици, а тая истина не продава ваксини, демек на търгашите не им изнася

45

Анонимен

преди 2 години

"Не знаем обаче колко сериозно може да бъдат засегнати хората с компрометирана имунна система" ...инжектираните го закъсаха

44

Анонимен

преди 2 години

До 41. Кво очакваш от един канадец закърмен с либералните простотии на холивуд. Мани го ушевчето. Гледай КП, че той същия.

43

Анонимен

преди 2 години

Спрете се вече,бе *** !