94

Анонимен

преди 2 години

До ДианаЧашата е наполовина пълна, или наполовина празна? НАТО може да прави каквото си иска на негова територия, така действа самата РФ ако не забелязваш! Руските " предложения" увиснаха във въздуха понеже са извън контекста на независимите държави! Кой може да принуди И. Европа да се разоръжи? И защо да го прави? За кефа на РФ ли? Това е наглост, РФ да се разоръжи първа щом поставя изобщо подобни въпроси!

93

Диана

преди 2 години

До Анонимен96 Никаква пизда няма да ти помогне, см.еш.ко, пред лицето на истината! Не виждаш ли, че американците се подиграват със страховете на Русия с тези техни "учения" близо до Крим, навлизайки в кримски води..Американците не са стратегически насочени срещу който и да било - те реагират на ситуацията! Като маймунките - скачат от клон на клон и ти се смеят в очите, което не значи, че в подходящия момент, когато решат, че си заслужава, няма да ти грабнат банана, значи...Но те не са злодеи

92

xaxsasбв

преди 2 години

Русия са решили да ни връщат Украйна? Хайде бе, още малко ще кажат, че са пренаписали историята на Македонците и че съжалявят, за извършения геноцид във Волжка България? :} За един приятел я пренаписвам историята. ;}

91

Анонимен

преди 2 години

Поредната цветна революция не успя

90

Ако

преди 2 години

реши Путин и Аляска ще си вземе!

89

Диана

преди 2 години

Според мен, Русия бърка капитално, имайки претенции към САЩ, изсквайки техни уверения за ненападение..Руснаците явно не са научили нищо от ВСВ-тогава имаха пълните уверения на Хитлер за ненападение и въпреки това той ги нападна! Всичките им тези претенции към НАТО изобщо са празни приказки, според мен..И Русия отлично знае, че ако я нападнат,разстоянията няма да имат никакво значение..Според мен, най-разумно е да се откаже от всякакви претенции към НАТО..

88

Анонимен

преди 2 години

Абе мани, русите нападата всичкоПолша я нападат има нема от 30-на години, украинците ги нападат от 7-8 години, американците и те чакат да ги нападнат от 70 години. Голямо зло. Малко като да отидеш до чужда къща и да викаш, че кучето в нея иска да те нападне и да го дразниш постоянно

87

Анонимен

преди 2 години

До ВасилевМного холивудски третокласни сценарии ти се въртят в празната хралупа и ще доживееш мига в койо ще разбереш, че холивудските цитати са за артистчетата, а реалността е извън тъпите сценарии.

86

Диана

преди 2 години

Според мен, Русия по-скоро иска да покаже на НАТО колко е неприятно войски да се намират близко до границата ти,отколкото тези техни войски близо до Украйна да имат отношение към самата Украйна..Русия обикновено отвръща на действия към нея напълно реципрочно-сега НАТО струпват войски до границата на Русия и Русия отговаря по същия начин със струпване на войски до границата на Украйна..Но..Както изглежда,светът не разбира нещата по този начин и желанието за сигурност на Русия овисва във въздуха

85

Анонимен

преди 2 години

След поредният цветен тероризъм на САЩ ще им се стъжни. Скоро се започва партизанска война в отговор на всичкия цветен тероризъм в ислямския свят и този път 11.11 ще им с се стори детска игра.

84

Анонимен

преди 2 години

Тука някои се замайват, като си мислят че Русия може да води войни където си иска и с когото си иска... на няколко места.

83

селянин

преди 2 години

а на бас че ако речи ке стигне и до Берлин Ломдом И Уощингтън

82

Анонимен

преди 2 години

'' Ако сега Русия реши да "си върне Украйна" .......................... Украйна и Казахстан са двa напълно различни случая. Украйна се бори за свобода и независимост от империята на злото - путинския СССР, докато поредния диктатор на Казахстан извика извика руски войски да го защитават от народа му ... интересна информация какви ги вършат пияните и дрогирани зет и внук на Назарбаев в последното издание на 'код доступа / юлия латынина', и защо всъщност се разбунтуваха казахите

81

Василев

преди 2 години

Все някакви операции на ЦРУ и цветни революции ви се въртят в плоските мозъци, а защо не ви минава през главите , че новият казахски президент е техния Андрей Луканов, който разпродава суровините и активите на държавата на световната мафия, която няма цвят,идеология и се намира хем в Москва, хем в Брюксел,хем във Вашингтон, хем в Лондон!Животът е жесток селяни прости!!!Агент Бренда Холифийлд!ЦРУ!!!

80

Киндзадза

преди 2 години

Тюрлюгювеч Веле е под нивото на в.Работническо дело. Некадърност, незнание и словоблудатво, фекално-чалгарска демагогия за болни от Дънинг-Крюгер. Русия не се интересува от мнението на ислямизирания и фалирал западналяк. Лаенето на *** е песен в ушите на свободните и осъзнаващи люде. Гнетът на диктатурата на демокрацията умира...Метежите и терористичните инвазии, организирани от запада, повече няма да се случват...

79

Али

преди 2 години

В турския глад и мор дупе даваме за парче самун!!

78

Анонимен

преди 2 години

динара кулибаева ,една на от дъщерите на нурсултан назарбаев - оценка на форбс 3 млрд. usd . в казастан са тръгнали по пътя на венецуела .

77

До до Василев

преди 2 години

Защо само нашия пише нагло-американски имена и до бавя абревиатурата ЦРУ така и не разбрах.. Явно някой не си приема медикаментите))))

76

До Анонимен 96

преди 2 години

Ти на Мултигруп ли си оплаквачка?

75

До Василев

преди 2 години

"народа мизерства и купува собствените си суровини на баснословни цени!България мина през този етап" И сега България, продава собствените си суровини на безцениза. Този либерало-комсомолски патос е далече от истината.