339

Гестапо

преди 2 години

До Джанго Зе, ти каква задгранична подкрепа за войни очакваш, ти да си видял военен да е тръгнал на война без цигари? Нали продаде завода? За да печели руски военен дефаморсър от кризата с тютюна, и даже "дефаморсъра Уилям" "печели" от това с английски компании, които са незаконно у нас чрез твои фенове

338

ЦУГЦВАНГ

преди 2 години

Много и се иска на НАТО да прехвърли паричното бреме на Ъкрайна върху Русия! А Русия не напада и не напада! А ако изобщо не нападне? какво ще прави алианса със 17 милярда разходи до тука а се задава още?

337

Дреме и

преди 2 години

вече на Русия за глутницата хиени. Само да си плащат енергоносителите,

336

Анонимен

преди 2 години

Доста са си предсказуеми в Кремъл, агенти на английската корона, като им кажат ваксини ваксинират, като им кажат хващайте пушките хващат.....

335

Анонимен

преди 2 години

409 Напротив. Има си документация за референдума и за всичко. И това не е първият референдум там. Това че ти сега не го признаваш си е твой проблем. Тайван също не е признат отникой освен от янките и пуделите им. Около 40 държави. Аз пък примерно не признавам декларацията за независимост на сащ. И е време да престанеш с поръчковите изпълнения.

334

Сам- нам

преди 2 години

До Анонимен 399.Не е смешна статията, а ти си смешен. С Путин едва ли ще се разбереш.А дано си вдянал ....,че обикн. руснак е предсказуем ,но онези в Кремъл......не са.

333

Александър

преди 2 години

Джанго Зе, абе ти Сашето Македонски ли ме нарече? И какъв е тоя Едип Цар дето е и президент в същото време, нарича Маквдония Норвегия и влезъш в нея с Нато?

332

Анонимен

преди 2 години

И *** ше влезнат в НАТО...... с танка

331

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 407 "Изкарваш две три думи извън контекста" Напротив, правя точно обратното, като предлагам преглед на руските намерения далеч извън обхвата на един празен документ. Тоест давам всеобхватен контекст на твърденията за руските намерения.

330

Химлер до Гьобелс

преди 2 години

Много смешно

329

До 398

преди 2 години

"...силна и независима Бъглария..."- разбрахме вече че такова нещо няма. До вчера сме тънали в робство и забрава и изведнаж хоп Силна и Независима. Почваш да мязаш на "Велико Мъкедонските" ни братчеди с Сашето Македонски и е комично.Силни и Независими се става със Силна Армия, Наука, Технологии, Ресурси. Не с Кисело Мляко, Сиренье и Мусака

328

До анонимен 369

преди 2 години

Аз пиша само истината! Да, Сталин нападна Финландия, но интересно защо, я намери много подготвена - фортификация на невиждано ниво - линията "Манерхайм", окопи, стрелкови гнезда за снайперисти. Червената армия бе обезглавена от сатрапа, избити генерали, даже маршали - Тухачевский, Якир... И плати с много жертви! А преди това? Малцина знаят, че Франция и UK се готвели да нападнат СССР и построили стотина летища във Финландия. Само дето нещата се обърнаха и немците нападнаха първо тях, а после

327

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 406 "крим е автономия. Нарушения няма." Нарушенията са установени от целия международен правов ред, тъй че това дори не е под въпрос. Нахлуването и анексията са факт. Русия е ненадежден партньор по своите ангажименти, които поема. Никой не може и не трябва да вярва и на една дума излазла изпод писалките и от устите на руските управляващи. Всички трябва да разглеждат всяко споразумения с тази страна в контекста на "правото на по-силния".

326

Анонимен

преди 2 години

Абе Разпутун е акустирал със златната си платноходка с помощта на Натовския принц (цар?) уилям у центъра на София, нас вече украина ли ни наричат? И с какво Нато е попречило на това, точно обратното, "съюзът" все още поддържа този "принц", който естествено стоейки в бг загубва аристокрацията си, ако е имал такава, и културата си пикрай разпутин

325

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 403 "никой не е длъжен да ти отговаря по хиляда пъти на едни и същи опорки" Историческите факти не са опорки. Игнорирането им, за да се пробутват свои "интерпретации" от друга страна, са. Ако нямаш какво да добавиш и не си заинтересован се оттегли. Аз също нямам интерес да повтарям факти, които са широкоизвестни на всички, освен очевидно на една определена група от хора.

324

Me

преди 2 години

Само да правим разлика между украина и естония

323

Анонимен

преди 2 години

До Русский Така е, Русия е специалист по поемане на ангжименти, които след това нарушава. Като договора с Украйна, който гласи, че в замяна на украинците, предаващи своите ядрени оръжия, Русия гарантира териториалната цялост на Украйна. Никой, подписла договор с Русия, не може да е сигурен, че тя ще го спазва. Това е наследството на другаря Путин.

322

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 394 "Фактите ти ги дадоха доста хора" Няма такова нещо. Стигнали сте до Сан Стефанския предварителен мирен договор и не сте мръднали оттам, въпреки множеството доказателства, за несъстоятелността му и за несъстоятелността на твърденията за руските намерения базирани на него. С други думи - реалността казва нещо различно от твърденията ви.

321

Анонимен

преди 2 години

Смешна статия на дойче зеле.

320

Анонимен

преди 2 години

До До 367/392 Няма нужда да го "виждам" тепърва. Чел съм го многократно, както и договора, който руснаците са подписали през януари 1877ма, както и всичките им последващи действия. Знам, че руснаците са били наясно, че "договореностите" от Сан Стефано са били празен лист хартия. Истинските им намерения се виждат ПРЕДИ този договор, както и СЛЕД него. И в двата случая те активно и целенасочено са работили СРЕЩУ силна и независима Бъглария. А това, че унижаваш паметта на македонските българи ...