27

Факт

преди 2 години

През 2018 година Борисов предоговори начина за формиране на цената на газа, която беше вързана към цената на нефта и затова сега плащаме много по-скъпо за газта.

26

Анонимен

преди 2 години

Киро само за месец гепна 9 милиарда. ОСТАВКА!

25

Анонимен

преди 2 години

Крадливите герберaсти да навсякъде по възловите места в управлението на държавата и крадат като за последно. Смяната на министрите не е достатъчна, трябва да се махнат и десетки хиляди крадци от ГЕРБ.

24

Али Реза

преди 2 години

Пари има бабо Мике, но не уточнявате за кой....300 лева съм платил само за газ, а с другите сметки отиваме на 500. Страшна промянка направихте, думи нямам.

23

отровна гад

преди 2 години

Време е за ГОЛЕМИЯ... кютек!

22

Ken

преди 2 години

Нищо не разбрах ! Пари има, но годината ще е тежка.

21

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ откраднаха стотици милиарди. Дано успеем да върнем поне малко от откраднатите милиарди на България. Разбира се това няма да стане при сегашните прокурори и съдии.

20

Анонимен

преди 2 години

Паре има по лихварите, след декември миналата година вече имат над 7 нови милиарда, да кажем девет. ОСТАВКА!

19

Анонимен

преди 2 години

С тия нови коли къде бълват непрестанно от заводите нови и нови ще доиде краят на света искате само нови и нови неща а не си задавате въпроса от къде се набират тези ресурси захващаите се за работа махнете ги тези мини мини е имало втората световна воина искате нови дрехи нови коли нови къщи нови телефони много сте алчни твърде много искате а не сте дали нищо на тази земя и аз искам много работи ама няма.

18

КОКО

преди 2 години

Бля-бля-бля.Кой ще краде? Нали кредливите не са в управлението? А пък и спряхте всички предишни проекти. И сега да не се краде. Кой да краде? От къде да краде? Зачи ли ,че и новите промемени крадът? Много въпроси изникват от изказването на баба Мика.

17

Майка Зайка

преди 2 години

що не каже за заемите на Киро и Чорапа, и на каква лихва са взети. Епа то е нормално, ако нямам пари в банката или акаунтът ми е на овърдрафт и взема заем, естествено че щеимам пари. А после ще пада яко разплащане.

16

А бе

преди 2 години

скрийте го това нещо,.че ми се повръща и от името й, от фейса и бръщолевенията й. Пенсия и заплата, пари за да каже нещо, което всички знаят.Баба Цола поне тихо си дремеше в президиума, а това като луда крава и дето не го сееш, там никне."Оправи" пенсиите, сега загрижена и за младите.Нагло и безочливо изчадие адово.Остани само на пенсия и давай заплата и хонорари на някой млад с деца и може да повярвам,че твоето не е популизъм.

15

Анонимен

преди 2 години

Докато не се освободите от ГЕРБ напълно и от ИТН,които са тяхно бебе,няма да се оправят нещата.Те са на всяко ниво.Аз съм убеден ,че хората от ИТН ще се осъзнаят,че са излъгани.Убеден съм,че само тяхните лидъри са замесени в схемата на ГЕРБ.

14

Анонимен

преди 2 години

Бе бабо Мико, ти си печена. Защо допуснахте намалението на пенсиите на стотици хиляди заради неиндексирането им за 2017,2018 и 2019 година? Оправяйте го бързо защото ще има бунтове.

13

dogan

преди 2 години

По една ирония на съдбата, народа обича само политици, дето не забравят себе си. Така че, когато трябва да избират между парите и любимитре си политици, народа винаги избира политиците! Защото в любовта парите нямат значение! За да има пари, държавата ни трябва да заприлича на някаквои еврогейско еко блато! А народа иска да сме велики и значими, като Русия Турция и Китай!

12

Анонимен

преди 2 години

Да питам Трифонов Василева от Сдс ли му е примера за политик?

11

Анонимен

преди 2 години

Пенсиите отпуснати преди 2017 и преизчислени с коефициент 1,35 не са индексирани за 2017,2018,2019 което е нарушение на записаното в КСО!!!

10

Янаки

преди 2 години

Не питаи старило питаи патило.

9

Къци Къци

преди 2 години

Хей бабо бабо как ли си живяла ,имало ли е доноси ,добре ли си спала?Сино ти във време на бай Тошо в Америка се острило

8

Genocide in Bulgaria

преди 2 години

Президента да каже на хората защо се унищожават Българи чрез сателити на ЦРУ!?