69

Кунчев

преди 2 години

Ще е интересно - кунчев да ни раскаже каде беше последните -2-3 месеца като ваксиниран

68

Анонимен

преди 2 години

Яжте подсилваща храна, не препивайте, ходете на въздух и не се събирайте с ваксани да празнувате Нова година, ако не сте сигурни, че ще се справите с омриконя

67

Анонимен

преди 2 години

Липсата на контрол е нарочно да пламнем и да се бодем!

66

До 67

преди 2 години

Кантара може и да се включи. Кунчев ме съмнява.

65

д-р Научи

преди 2 години

Ама...кака Радке ***?!!! Бе какви ги плещиш? Твоя колежка "инфекционистка" спомена ,че наличието на Омикрон-а се ъдостоверявало по ..ЛИСАТА НА РЕАКЦИЯ НА ТЕСТА. Щото..видите ;ли..Омикрона нямал някаква антигенна структура та да го позитивира!!! Мбу-ха-ха-ха!! Та от ЛИПСАТА..съдим за НАЛИЧИЕТО му. Звучи ми шизофренно,но кой съм аз.. Тука има дума Науката. Нарочно пиша Наука с главна буква..щото иначе само Господ Бог се пише с главна буква.

64

Ха ха

преди 2 години

Очаквам включване от кунчев и кантарджиев с мнение за ваксинацияКака радка се исказа вечеПо кьсно и дц тромб

63

Анонимен

преди 2 години

е то беше ясно, че Западняците ни ще ни донесат армаган....никакви мерки няма по летищата, хората в Европа искат освен сертификати и актуален ПСР

62

Анонимен

преди 2 години

Който не се е ваксинирал до сега, трябва да разчита на собствените си сили. Дано се справите. Сега и да се набодеш е късно.

61

Анонимен

преди 2 години

Западна Европа е говид гето.

60

Василев

преди 2 години

Бойко и Делян да върнат милиардите. а Гешев е техен съучастник!!!Агент Кларк Гейбриъл!ЦРУ!!!

59

ПЛАНдемия

преди 2 години

хахахахаха

58

Зозо

преди 2 години

Тая бабка е превъртяла ат алчност вече. С нетърпение очаква Омикрона в България, иначе няма да има денги за такива като нея. Тези пътуващите ги пробват с тест и на излизане от Германия и на влизане в България, нали веднага ще цъфнат ако са болни.

57

До 55

преди 2 години

Що си търсиш минусите? Аборигените ще го изтълкуват обратно. Може ли да дам 10 минуса?

56

Анонимен

преди 2 години

Ваксинта НЕ спира заразата, защото не е стерилизираща. Ваксината е средство за лична защита. Стадния имунитет с ваксини е лъжа. Пазете се от ваксинирани, ако сами не сте.

55

Скиоро

преди 2 години

В Банско е пълно с ваксани пияни англичани, които не спазват никакви мерки. След 10 дни ще е м..... е...... в Банско

54

Дц Тромб

преди 2 години

Ас и кака радка аргирова препоръчваме ваксинация срещу - хрема и дразнене в гьрлото

53

Анонимен

преди 2 години

Познавам пристигнали, които са били болни, но са имали сертификат и са минали без тест. В повечето държави въведоха задължителен тест за да се качиш на самолета, а при нас Кирето дреме.

52

Анонимен

преди 2 години

Защо всички "експерти" мълчат за фактите, а именно че западните държави с близо 100% ваксинационно покритие са с рекорден брой новозаразени? Ако ваксината не спира разпространението на ковид, за чий ни набивате канчето всеки божи ден да се бодем с експерименталните бози, които май не са толкова ефективни? Имате ли други цели да пробутвате т.нар. "ваксинация", извън чистата печалба?

51

Гърне

преди 2 години

До до 37Как може да има толкова свободно движение от страните, от които е известно че "върлува" поредната симулация за източване на пари. Не е логично! 1во - не следва да се допускат въобще да се прибират;2ро - явно има скрит интерес да се внесе тази "мутация" /вероятно трябва да се уплътнят Евро пари/ 3то - какво стана със задължителния зелен сертификат в МС? Кирилчо да се вземе в ръце, не е нужно да съгласува всичко като дете пред мама, той е шефът в момента... България е сметище!

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49 Ама разбира се всеки който е ваксиниран и почине се обявява за антиваксер или с фалшив сертификат нали така. Само баламите се връзват на тези номера. Ваксинираните не са защитени, защото ако бяха защитени нямаше да искат да ги боцкат на всеки три месеца.