60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен61 Тежко ти и горко!Ти си следващия.

59

Соджук

преди 2 години

Толупа одавна ги е заровил в градината.А може и в покрайнините на Банкя да ги търсите.

58

До Анонимен

преди 2 години

Ама верно ли бе? Верно ли "бат ти боцо" ще хвърля дребни банкноти, вместо да дава и да се раздава? А, пардон, той може само държавни пари да дава, а не от личните кюлчета.

57

Не им омръзна

преди 2 години

Да хвърлят кал по този велик българин.

56

Вьзмутен

преди 2 години

Явно герб си заминава безусловно от политиката - загубиха ни -12 г от живота можеше са сме поне наравно с румьния

55

До данчо

преди 2 години

Да бе да. Кой точно ток свали герб, че не помня? При тяхното управление точно хората почнаха да се палят и да протестират. И от коя точно криза са ни извадили, при положение, че при тях хлябът за пръв път мина 1 лев?

54

Анонимен

преди 2 години

След три месеца ще се молите за коричка хляб. Ще му целувате кр ката. На бат ви боцо . А той ще ви гледа снизходително и ще ви хвърля от високо дребни банкнот докато вия риете прахта около скъпите му обувки..

53

До Анонимен

преди 2 години

Да бе да. Независим си на село, кравите ги доиш за тока, а кокошките ти снасят интернета. Като дете съм живял на село (преди повече от 40 години), дори тогава си купуваха хляб и вестници от магазина (нищо, че си имаха достатъчно брашно и сами си месеха баниците). Много сте отворени, като почнете да обяснявате как в 21-ви век не ви трябва ток, а ви стига една градина с 2-3 животни и почвате да го поствате в интернет.....

52

Само едно ме...

преди 2 години

... притеснява , като опандизят БоКо , ще спре ли неговото шоу "Конграчулейшънс" ...че по смешно предаване не съм гледал последните три четири години....!!! Ехехееххеееййййй наборе ...как си. ..ше дърпаме ли уши. ... задвратници... глашатаи...и т.н....все култови фрази ...ДжиПката +маската. Тотал комбо щета ....

51

Анонимен

преди 2 години

Се Сел Яни п Рос ти воните на кромид не мит. Пиретие си потурите на четири години един път на селската бара. Без сапyн. И ще ме командвате от парламента.

50

До izh

преди 2 години

Споко, другарю гербераст. Той и бат ти боце така се опита в началото, ама му извадиха новата серия снимки. А представи си още колко са му събрали "партньорите", за да го изнудват на спокойствие, а?

49

Анонимен

преди 2 години

Ех баце тая алчност те затри

48

До 64

преди 2 години

Кажи ми друже откъде намираш фураж, как си плащаш данъци, ток, вода - нали добитъка пие вода? Все нещо трябва да продаваш? Кой ти писти оборите, кой ти копа лозето, кой ти пръска и бере лозето? А твоите животни не боледуват? Май си долен гербераст?

47

Слагайте минуси

преди 2 години

Гербери , как сте ?! Подхванахме ви по всички фронтове , бърза чиистка ще има да си знаете ....на бай Ставри ще му дойдете много , но той си знае работата !!! Халките ще ви тропат , както на нас си разтропват окачванията по пътищата на асфалт Паша !!!

46

МНЕНИЕ

преди 2 години

Въпреки съвременните програми за обработка на изображение , серията на банкнотите и кюлчетата злато са Уникални - може да се проверят .

45

Анонимен

преди 2 години

Само лош матриал. Затуй ще плащате двойно за ток и хляб. Като ви уврат про Ст ите кратуни пак ще гласувате за Герб.

44

Анонимен

преди 2 години

До 69Ще ти пратя моя снимка. Искам да направиш порно филм с мен и Gigi Hadid. Става ли?

43

БАНко

преди 2 години

СТРАХ РАЗТРЕСЕ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ , А СЕГА И ГЕШЕФТУРАТА !!! СМЕЛОСТТА НА НОВАТА МИНИСТЪРКА НА ПРАВОСЪДИЕТО Е ВПЕЧАТЛЯВАЩО !!! С БУКЕТ ОТ ГЕШЕВ В РЪЦЕ МУ ПОИСКА ОСТАВКАТА !!! БРАВО , НЕ СПИРАЙТЕ И ПРЕЗИДЕНТА , И ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПАРЛАМЕНТА !!!ПРЕСТЪПНИКЪТ И ГЕРБЕРУХИТЕ В ЗАТВОРА !!!

42

Оху

преди 2 години

ПРашков най-много да си намачка червения каскет и да го замени с готварска капа в артелната на Софийския

41

izh

преди 2 години

И сега какво? При съвременните програми за обработка на изображения всичко може да се изработи. Например sex кадри между Корнелия и Фуражков, ама кой ще си губи времето с нискотарифни герои. Някой трябва да плати, а парите в държавата още от Луканово време се знае у кого са и кой финансира ситуациите / напр. 19 имота/. Та сега когато БНБ даде отговор за серийните номера, какво? - прокуратурата ще погне Рашков, ли?