164

Анонимен

преди 2 години

Това е световна конспирация, не само при нас е тази истерия :))) Ако беше само българска, щяхме да се оправим некак си, ама виждаме, че навсекъде ги манипулират :)))

163

Анонимен

преди 2 години

Няма да има зелен сертификат за ДУПЕтатите,а аз пък влизам без маска в магазините..само в една миризлива квартална дупка яловите труженички магазинерките се опъват и затова спрях да ходя там..

162

Анонимен

преди 2 години

Как не се срамуват.Ужас.Какво си мислят,че народа е глу..пав и ше им търпи простотиите.Това вече си е чиста дикриминация.Не хорта в парламента трябва да решават за това дали да има маси и сертификати ,а здравните власти и министъра на здравеопазването.Много нахално поведение.Всички които са гласували да се влиза в оарламента без сертификат да го кажат,защото това са хората ,които са за дискриминация на Българския народ.

161

Благодаря

преди 2 години

Хора, решението е супер, самият факт,че в Европа говорят за задължителна ваксина, а у нас има дебати и не се приема в парламента, е СУПЕР. Не искайте те да са зле, а да го отменят за всичку

160

Анонимен

преди 2 години

Царство Чалгария на три шишета и една Дамаджана! Да живеят селските аристократи в парламента и цар Радо Шишарката!

159

Анонимен

преди 2 години

"Той припомни, че ролята на зеления сертификат е само една - лицето, което го притежава, да докаже, че не е било в контакт с носител на вируса, нито е заразен"Вече беше доказано че ваксинираните също могат да го разпространяват вируса ако той е все още в носоглътката, понеже антителата от ваксината им се задейства по-късно като влезе вируса навътре. После пак ще реват че хорат им нямат доверие. Е как да им имаме доверие като говорят глупости.

158

Анонимен

преди 2 години

До Контролират депутати 151Съгласен съм с твоето мнение, обаче има и свесни "милиционери", виждаш, че дори българите се бунтуваме срещу управляващите :))) Ако си мислиш, че щом сме българи ни е лесно, дълбоко грешиш :))

157

Анонимен

преди 2 години

Аз ги спазвах и съм ваксиниран,но от денс съм срещу всички мерки.В училищтето детето ми ще е без маска и без никакви тестове.Как ще си позволяват така да ни се подиграват.

156

Анонимен

преди 2 години

Заключение от днешното решение.ГЕРБ и ИТН са едно и също и нарочно създават противоречия,за да има напрежение.А народа да не спи и да види,че ние наистина нямаме политици.Никой не става от тези. Самк трябва да се оправим и да имаме нулева толерантност към политиците.Даваме им 6 месеца,ако не рабитят вън от парламента.Ако трябва ще си наемем от вън.

155

Анонимен

преди 2 години

ОТ КЪВ ЗОР ЩЕ СТРАДАМ КАТО ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ АЗ СЪМ ДЕПУТАТ

154

Разбрахме!

преди 2 години

Тези, които задължават хората да се ваксинират не искат да се ваксинират. Каква ирония... Защо ли обаче не съм изненадан вече, жевея в България от доста време. Лицемерно е решението им, защото и те ходят по моловете без ваксини!

153

Чоко

преди 2 години

Обявявам бойкот на всички мерки и ваксини, не, че досега съм ги спазвал де

152

1913

преди 2 години

Несериозно от депутатите. Да се боцкат и стига са спорили с науката.

151

Анонимен

преди 2 години

Който нарушава Конституцията, ще смаже всеки закон и ще наложи диктатура. Не го разбрахте преди изборите, въпреки че ви беше казано многократно. Още няма правителство, още не са се споразумяли и разделили баницата, а вече демонстрират че за тях правилата не действат, че те са над закона. Честита подмяна!

150

един от нас

преди 2 години

За първи път, депутатите успяха да обедининят българския народ. Всеки от нас смята, че взетото решение е грешно. Да им го покажем с протест!

149

Анонимен

преди 2 години

Може ли някой да ми каже как ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ, доказва че не си заразен и не може да предаваш болестта на други. Може да си бил в контакт със заразен след като си получил сертификата, но да нямаш симптоми и само да си преносител

148

Анонимен

преди 2 години

ЕС с това поведение разбере що за народ сме и показваме какво е нашето ниво.Аз никога не съм бил и няма да бъда за партии като БСП,ГЕРБ и патриотите,но тук ГЕРБ е абсолютно прав.Ако има зелен сретификат за в училище ,логично е да има и за парламента.Хората които ходят в парламента има опасност да разпространяват вируса,колкото и хората извън него.Аз съм за зелен сертификат,но щом няма за парламента,трябва да бъде отменнен за навсякъде и от днес се обяваявам срещу всички мерки и срещу ваксините.

147

Анонимен

преди 2 години

152, нацистче, добре си го казал "с останалите бели хора". Я сега *** при Харвардеца и му кажи да направите автобуси за бели хора с ваксина и автобуси за небели хора със здрава имунна система. Децата вече ги разделихте. Сегрегацията работи с пълна сила и то под юмрука на социализма. Уау. Доживях и този абсурд да видя!

146

Анонимен

преди 2 години

До 152/Повече ме е страх от тия с хвърчащата зелена бележка. Влизат и се врат навсякъде, и си мислят, че са богоизбрани. А също се заразяват и разнасят. А ако и бележката е фалшива е ужасът.

145

Анонимен

преди 2 години

Така ви се пада, щом ходите да гласувате.