419

ля ля

преди 2 години

това което разбрах днес е 55% от населението на Земята са овце! е как да си говориш с овце :)

418

Зозо

преди 2 години

Боли ме не ваксинирания! Изкарахме го всички, даже старите 75г.

417

Вулгарния

преди 2 години

Не че искам да.загрубявам но заглавието ми звучи като - как да говорим с жени които не искат да се е..

416

Много лесно

преди 2 години

.. се говори с антиваксъри. Казваш им процента на смъртността при ваксинираните и неваксинираните и УГАСВАТ. Оттам натътък "приказките" им са сведени до това да избягат от тази статистика.

415

Отчаяна пропаганда

преди 2 години

Първо това не е ваксина, а Генна терапия. Такива статийки има на запад от доста месеци насам, явно копи-пейста чак сега достига българските ***. Ваксино-фанатиците няма смисъл да се хабят и да се опитват да убедят когото и да било, най-вече, да се впускат в дискусии, за които нямат нерви :):)

414

Анонимен

преди 2 години

Всички опити се правят да намерят и направят повече овце. Не отхвърлят науката а ваксата, очевадно е експеримент, яко агитация, фашизъм, дискриминация, фалшиви статистики, разделяне на хората, абсолютно иглата за ковид е вредна

413

XuTbP5bP

преди 2 години

Как да сегрегираме повече хората, след като сме се издънили като платформа за истински новини: DW... ъъ така де, бг \новинарите\...

412

Анонимен

преди 2 години

какво ти е осъзнатото?

411

Анонимен

преди 2 години

ЗАЩО в Белия Дом, Файзер и Мародерна не се изискват да са ваксинирани служителите? ЗАЩО не можем да съдим фармамафията за увреждания вследствие ваксиниране? ЗАЩО 55 години след сега ще се изкарват резултатите от отровния бъркоч и тоя сатанистки екперимент в/у човечеството? ЗАЩО не са напечатани съставките на тоя бъркоч на шишетата? Кажи *** Нело!!!!

410

Анонимен

преди 2 години

Аз с убийци, пропагандатори на ваксини и други отрови НЕ ГОВОРЯ!!! Не си правете труда, аз съм много добре осъзнат човек и не вярвам в конспирации....просто ЗНАМ, че ковид е глобален пъклен план срещу човечеството!Това заглавие ме накара да искам да си счупя телефона от отвращение!!!

409

Анонимен

преди 2 години

Не познавам смирен проваксърски фундаменталист. Всичките до един са някакви истерясали изтрелщеняци, които се тресат от страх и нерви и не могат да свържат две изречения в логическа последователност. Освен това имат от три до пет думи в речника си (наука, отговорност, ганяя и т.н.) и им е трудно да конструират убедително послание. Най-добре си наемете някакви програмирани роботи да ви промотират душегубките.

408

Дедо

преди 2 години

А неваксинираните , как да говорят с некой ваксиниран досадник , който ги занимава с ваксини ?

407

Анонимен

преди 2 години

Всеки малограмажник, който се е опитвал да ми пробутва небивалици за бъркочите на фармафията, обикновено губи смиреността си още на втората минута, като се сблъска челно с необоримата фактология. Иначе доста полезна статия, осветляваща някои от коварните канали за въздействие на ваксиналната пропаганда.

406

Анонимен

преди 2 години

Никак.

405

Анонимен

преди 2 години

Как да говорим ли? Само с ФАКТИ.

404

Анонимен

преди 2 години

До Вируслав- Дори тези които са принудени да се ваксинират по света, ще разберат един ден, че навеждането на главица няма да им върне нормалния живот. Напротив натиска от фашистите ще се увеличава. Дори и 100% от населението да го направи. Виждаме вече и какво става и в такива държави. Само в твърдия отпор на обединин народ ще ги спре. Да не се връзват на периодични леки предимства за послушните. Като цяло затягането ще се увеличава. до пълно размазване на личността и съзнанието му

403

Qanon

преди 2 години

Изборът си е на всеки лично. Не карайте хората да си инжектират нещо, което и вие не знаете какво е! Щом някой толкова се е загрижил за здравето ни, та чак и ни задължава да се ваксинираме, значи изобщо не трябва. ТОВА НЕ СА ВАКСИНИ !!!

402

Димитър

преди 2 години

Доживях да видя и такава глупост, как да говорим с Неваксенирания... все едно ние сме животни, или започна да прилича на някаква секта.

401

Вируслав

преди 2 години

Убеждаване с непрекъснати лъжи, манипулации и оправдание чрез извъртания и ваучери, кебапчета, томбули, не става! Колкото и пари чрез ковидфондове да са хвърлени за това. Дори да се ваксат не е убежение а от насилие. Хората помнят от първия ден ковид до днес всички шашми. Дори не са по-принцип против задължителни ваксини, когато става дума за истински ваксини и срещу истински вирусни бичове срещу човеството. Нито едно от двете обаче е вярно в случая. И факти излизат всеки ден.

400

Додо

преди 2 години

Незнам кои сме Ние, кои сте Вие, с кой ще "говорим", и какво да ви кажа, но със сигурност щом устата на Дявола - BBC ни агитира да се набодем с експерименталната ГМО отрова, пропагирана от шайка безбжоници, известни със страстта си към намаляване на броя жители на Земята, то за всеки нормален човек това е знак да бяга с 200. Жалкия ви п арцал бълва денонощно дяволска пропаганда. Нечестивци сте. И б оклуци!