23

Анонимен

преди 2 години

Украйна ще се разпадне от само себе си. Но какво ще става после? На Русия не и трябват 40 мил гладни гърла да ги храни,

22

Анонимен

преди 2 години

Западът никога не е искал да се конфронтира с Русия. Дори до 89та година, когато в руската и източноевропейскта преса непрекъснато се говореше за "западната заплаха" През 90та година СССР се провали поради некадърността и глупостта на собствената си управляваща класа. Днес също светът с тревога наблюдава подготовката на поредната руска инвазия. Дано да успеят да ги озаптят.

21

Анонимен

преди 2 години

Нещо е пребледнял има проблеми чаландрисал се е съсухрил се е като риба на сухо този човек какво яде само на водка ли кара дали има седемдесет килограма.

20

Анонимен

преди 2 години

Путин ми се види посивял. Напмня ми за Горбачов след срещата с Рейгън в Рейкявик. Тия американски президенти май знаят вълшебните думички! Може би са Money is the power, power is the money!

19

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Едно време руските евреи съсипаха ,заедно със САЩ индианците,подарявайки Аляска на Белио кuнеф. Сега Русия ке подари Крим на хамериханските си братя,които наедно с турските маnaфu да ни изкормят и хипоталамусите. Хей,руско-американски евреи, на Аврам между сливuцuте тазобедрени! Свune страхопъзльовски американо-съветски! Цunrapa-маnrapa тактика,нали?

18

Анонимен

преди 2 години

Куче, което лае не хапе същото е и със САЩ.

17

Анонимен

преди 2 години

От грешни предпоставки не може да се стигне до правилни изводи.

16

Анонимен

преди 2 години

На средностатистическия Джо не му пука за Украйна, камо ли за Крим.

15

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Някой случайно да знае защо Путин има абсолютно монголски черти на лицето? Казвам ,че са "монголски",а не Китайски.И някой друг да ми обясни как така разликата между "монгол" и "маnraл" е никаква. После некой да изясни,че съм по - тъn oт nън, как така Байдън има такива мънички пепелянски очички,щото некакси е странно-недостараннено,че заради пубертетните лъже- конфликти между братските еврейски Русия и САЩ цел свет е подчинен на геноцид типично аврамов. Я съм задnuk u волим да ми се вдене що е?

14

Анонимен

преди 2 години

Хахах, очакваше се нещо такова - Запада и Тайното световно правителство в момента са съсредоточени само в цялостното изпълнение на Събитие 201 и Голямото нулиране, и отлично знаят че една война може изцяло да провали всичките им досегашни усилия! Точно по тази причина са готови да отстъпят дори и цяла Украйна, само и само да няма война! Убеден съм че Путин отлично знае това, и отдавна е планирал да си вземе своето

13

Анонимен

преди 2 години

Тия па смешници хохлите не виждат, че елитите на САЩ вече ограбват метрополията, а хохлите, чакат да ги оправят хахах.

12

от северозападО

преди 2 години

Единия пенсионер е щракнал на другио с протезите, че ако се намеси у Украйна, където нема работа, ама никаква, ше му останат чорапите сирачета, и работата приключи!!

11

Тук нали има

преди 2 години

Едни факти свързани и с образованието - всяка седмица закъснение на тези десет творчески бази Денков толкова повече хора заминават...

10

Ром"с

преди 2 години

А може ли да чуем и другата страна -Русия,те пък какво казват!? А то само американски спецов и DW предлагеате!?,ако обичате дайте нещо и от другата страна..

Ами съдбата на Украйна е съдбата на една суверенна държава и е в ръцете на нейните граждани, които вече избраха своя път на развитие, както и в ръцете на техните европейски и натовски партньори ... що се отнася до путинова рассия, тя ще си остане опакована със своите санкции и контрасанкции, както и с противоракетни си пояси и ще гледа цивилизования свят през кривия макарон на путиновата политика ... !!!

8

анонимен

преди 2 години

Няма да има нападение от Русия по скоро Украйна заплашва,че ще превземе Крим и няма да се учудя ако го направят.Украинците са го закъсали много закриха си производството на коли,камиони.комбайни,автобуси почти всичко закриха нямат работа милиарди заеми направиха които нямат възможност да ги върнат.Украинците саповече от 30% смесени бракове с руснаци и не е далеч времето когато ще по искат да са едно с руснаците

7

Сега ще ти кажа:

преди 2 години

Украйна и Беларус ги обработват про НАТО а настроенията в двете страни са смесени, ако знаят какво стана в България след като се вързахме на САЩ грам няма да се замислят... И сега защо съм против САЩ и за ЕС - защото в САЩ настроенията към България са като към враг от втората фаза студената война. Може да има и други настроения, но САЩ ни считат и се отнасят като към враг! А помощта им за Сакскобурга е едно от проявленията на тази враждебна нагласа!

6

Анонимен

преди 2 години

Съдбата на васалите винаги е тежка, но на Украйна българския сценарий от последните 31 години като просперитет.

5

Анонимен

преди 2 години

Очакваният резултат е САЩ да се откажат от окупацията на Украйна, която бяха замислили, макар че я наричат по друг начин и съответно и от разполагането на американско оръжие срещу Русия на територията на Украйна. Всичко останало ще е следствие от този най-важен въпрос.

4

Анонимен

преди 2 години

Съдбата на Украйна ще е такава каквато ще е и съдбата на Русия след немного години.Нормални европейски държави.Всичко друго е болест на растежа като при децата