61

Анонимен

преди 2 години

Не ги търсиха парите от БСП щото работиха за диктатора Борисов, да си чувал за статуквото ГЕРБ - ДПС-БСП

60

Анонимен

преди 2 години

Тази репресия е пи поръчка на Вожда на протестърите Румен Радев. Не може да преживее, че някой си позволява да критикува Вожда-Слънце Радев!

59

Майна

преди 2 години

ВИЖТЕ АКТИВИТЕ НА " ЮЖЕНН КРЪСТ"/ СИНА НА БЛЪСКОВ/ И ДАЛИ ДЕЙСТВИТЕЛНО НЯМАТ ПАРИ ИЛИ СА ГИ ВЛОЖИЛИ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ, А СЕГА РЕВАТ ЗА ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО, ЩОТО СА ЖУРНАЛИСТИ, НЕ ОБИКНОВЕНИ ХОРА?!

58

Цялата история е

преди 2 години

абсолютна боза. Канили го да плати от месеци, обърнали се към съда; онзи обжалвал, не му уважили жалбата; в същото време има да плаща около 250хил.-част от тях наближават 10г. давност, после държавата ДГД; наред с това друга фирма, а не Труд, е наемател; ама говорил с президента преди 2-3 месеца, който му обещал, а пък сега друго станало.... Наистина, на 100% това е политически реваншизъм, но трудно се защитава човек, ако и той е 0акан до глезените, ако и да пищи, че не е, пък го репресирали.

57

Анонимен

преди 2 години

По нагло парче не съм виждал преди врем в едно предаване по БНТ просто си приказва без да слуша. Очевидно професора си е такъв нагъл и безцеремонен.

56

Анонимен

преди 2 години

То и БСП дължи 250 000 лв, ни никой не ги им търси. Защо е тази избирателност? Сградата им на Позитано 20 също не е собственост на БСП.

55

Анонимен

преди 2 години

49 всичко е ок пич, ако като излезат тия далавери вземе че се осъди някой. И нещо още по-важно, спре се кранчето. Но това което гледам вече 6 месеца е да махнат гербаджиската каца и да сложат тяхната да се пълни, а кранчето тече ли тече. Нищо няма да се промени, защото са същите като старите. От трън та на глог, а народа все така със скъсани га*щи!

54

За антигерберите

преди 2 години

Още малко време Ви остава да се занимавате с ГЕРБ. Гответе се защото идва хунтата на Радев и Рашков. Тогава ще лъсне истинската Ви физиономия. За сега активни са т.н. ***.

53

Starship Trooper

преди 2 години

До Анонимен 32Защото тези неща просто не са се случили, както ги описваш ти.Първо, не е фалшива новина това, че имаше бесилки, ковчези и закани за народен съд по време на протестите. Второ, никой не е "бил" деца и журналисти пак по време на протестите- два три заслужени шамара на няколко хулигана е даже много мек подход, бих казал. Много ги бива тия новите палячовци-управляващи да изпочават истината и да насаждат в съзнанието фалшиви събития, които не са се случили в действителност.

52

До57

преди 2 години

Тепърва ще излизат,вчера закопчаха мулето което изтегли близо 60 милиона от "строителството"на АМ Хемус.

51

Анонимен

преди 2 години

То Бирисов не е вече осем месеца на власт и пак сте си бедни, къде е пеичината?

50

До 47

преди 2 години

Нещо не си в час.Блъсков призна,че ги дължат тези пари,но никой не им ги бил поискал.Ха,ха,ха.Чакал е явно да му се помолят да си плати дълговете.

49

Анонимен

преди 2 години

55 Когато БСП напуснат Позитивно 20.

48

Анонимен

преди 2 години

А излязоха ли онези 8 млрд дето били крадени от Борисов?

47

Анонимен

преди 2 години

Започнаха с бомбастичен скандал. И това е само началото. Очаква ни гореща политическа зима.

46

Анонимен

преди 2 години

Дойде времето и ГЕРБ да бъдат натирени от НДК!

45

Майора

преди 2 години

Абе Минеков не те ли е срам да вършиш неща само и само да угодиш на Радев и да останеш пак министър! Има ли в света друг като тебе , който да носи ковчези и бесилки и да хвърля яйца и домати по символите на властта и да стане после министър? И като търсш нещо , търси го не само от предходните ами и от всички досега!

44

Анонимен

преди 2 години

Долу диктатурата на Румен Радев!

43

Диана

преди 2 години

До Официален старт Важен е финалът! Както стартира, не ми се вижда да издържи до края...С манипулации, фалшификации и беззаконие пътят води до затвора, значи...

42

Анонимен

преди 2 години

Чудото на гербавите тепърва започва.Всеки ден излизат далавери за милиони и ще продължават да излизат.Вече и на децата стана ясно,защо сме толкова бедни и на унизителното последно място в Европа.Виновните трябва да си получат заслуженото и да им се отнеме цялото имущество,или поне това,което не са успели да скрият.