133

Село Дръндарци

преди 2 години

Много пари се наливат в Ковид измамата. Кенеди беше прав. За това го думнаха.

132

Ще има?

преди 2 години

Как знаят какво ще има след половин година? После не било пЛандемия. Баш пЛандемия си е.

131

Да

преди 2 години

Значи щом медиците не искат еликсира , значи е мазалоБраво на тези хора, дано удържат

130

Анонимен

преди 2 години

Интересуваме бездомниците боледуват ли от ковид?За един приятел питам.

129

Qanon

преди 2 години

Войната на Биг Фарма в действие!

128

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираният болен е най- здравия болен.Тия вече не се крият като но се подиграват.Нямате място за оптимизъм, опитните зайци свършиха.

127

:(

преди 2 години

2 години се занимаваме със старци, погиващи от естествена смърт. Другите проблеми не ни интересуват - заровили сме глави у песъка и преживяваме, всеки ден нови и нови статийки с криви сметки, а проблемите се трупат и трупат. Това няма да свърши хич добре.

126

Анонимен

преди 2 години

И десета да има, все тая. Бъларинът НЕ приема знакът на звяра.

125

Анонимен

преди 2 години

Това със самолетите не е вярно, казвам ви го защото работя това, над България нищо не се ръси и не летят самолети без да се регистрират. Тоест ние ще го видим независимо от всичко. Така че тази теория не е вярна. А иначе че ще има и 6 и 7 така са го пламували хубосниците

124

До"програмист&q

преди 2 години

Къде греша бре,като написах СВОИ рекорди?Ха сега погледни една Норвегия па и другите страни от Скандинавието и се увери сам!

123

Хаха

преди 2 години

Да, "ваксинираните не умират от коронавируса". Умират от други неща. Ако някой има познат, работещ в кардиохирургия, може да попита.

122

Пландемия

преди 2 години

То по план може да има и 11-та вълна, въпроса е до кога ще ви търпим

121

До Програмист

преди 2 години

Пак ли свършиха джобните?

120

Анонимен

преди 2 години

до 119 и ще ни осветлиш ли кои са тези страни??? Например Израел имат по 30 смъртни случая на седмица про 10 милиона наделение!!! Швеция, Ирландия навсякъде където процента на ваксинираните е висок смъртността е ниска така че тези фрази неподкрепени с данни са типичната антиваксърска приказка - празни бръщолевене на неграмотни индивиди...

119

Пфффф

преди 2 години

От 14 години сме в ЕС. Как за това време никой не се сети, че точно от ЕС ни издърпаха лекарите и медицинския персонал с по-високи заплати и ни пратиха на челно място по смъртност в света (още 2013-та някъде). Лицемерно е и всеки мислещ човек в Бъкгария знае, че не ни мислят доброто с тия ваксини. Ако ги беше грижа за здравето на хората, щяха да натиснат за реформа в здравеопазването, а не да се бодем с някакъв буламач! Ако спрем корупцията и вдигнем доходите дори с 10%, смъртността ще намалее.

118

Програмист

преди 2 години

До Анонимен (119) Грешиш наполовина... по заболеваемост чупят рекорд след рекорд - но по смъртност дори на малкия пръст не могат да ни се хванат! Но щом си го видял във фейса значи е така...

117

Шаши

преди 2 години

Всяка нощ има самолети без данни. Не пише от къде е излетял и къде отива. А ако кара танкове и оръжия за някои хора, а от там товари дрога. Не трябва ли да се сваля с някоя ракетка. Има и дронове. Гледайте небето повече, а не психопати по телевизията.

116

До Анонимен 124

преди 2 години

И?...

115

Анонимен

преди 2 години

ЕС даде сигнал на България, че ще наложи санции заради ниското ниво на ваксинация.

114

Асен

преди 2 години

Един колега се ваксинира, пропи се, отслабна, разведе се и заживя с мъж