501

Анонимен

преди 2 години

Моляяяя? Тия хора, пардон, гербаджии съвсем загубиха връзката с главния мозък!! И с какво точно е виновно сегашното правителство за катастрофата? А за наводнениеот в Бангладеш през лятото не са ли виновни? А за сушата в Сахара?

500

слабата литература

преди 2 години

Именно за това, заради мил лв които Плевлев е платил, за това никакъв го няма Розко гъзутеца. Тишина в плевнята. Само дъто на кравата Розест на всеки миризлив мехур размества сламените стръкчета под носа на Синопичката връз която съсед довършва последния етап от засирването на маьонезата

499

Горд

преди 2 години

Раде-фоб съм.

498

Веднага,ама веднага

преди 2 години

Лицето Бойко Методиев Борисовда бъде привикан в следствието и даОтговори как са крали от магистрали!И пълнели чекмеджета ,а и за осемте джуджета!

497

Джедай Мастър

преди 2 години

ГЕРБ - животни!

496

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 557Ще те разочаровам-тази магострала е строена през 2004-2006 година от Костадин Паскалев,кадър на БСП,като министър.Така че няма да се получи да пришиете вината на тях,злобари дол*ни.

495

Точно така..

преди 2 години

РАДЕВ да възстанови 6-управление на ДС....... Кадрите са тук...

494

Анонимен

преди 2 години

Ц Цачева е внучка на никола петковист, което на порядъци я дига над дедоида на фашистко комунистическия банкЯид. Цачева е нашата Магаритка Тачер, Цачева е нашата Зоя Космедомянская от Млада Гвардия и нашата Жана Дарк на Волтер и великата Френска революция

493

Анонимен

преди 2 години

Българите са най-прости от всички на Балканите. Само се хвалят колко велики били, а винаги са бити във войните. Трайте си, че можехте да бъдете и още по-орязани от това, което сте днес! Неслучайно живеете в такава нищета.

492

анонимен

преди 2 години

До Суверенът Аз пък искам да видя най-малко общественно порицание на Киро-ментата за всичките лъжи с които ни засипваше в продължение на месеци.Да,ама не.Народът,или поне 1/4 гамави от всичките гласували,го възнагради да управлява държавата.Наистина те си заслужават управляващите.Що се отнася до опитите и за тази трагедия да се обвини ГЕРБ,то ще кажа само едно:На кал*па*вият танцьор винаги т*о*п*к*и*т*е му пречат.

491

Анонимен

преди 2 години

До подполковник 6 упр.....Накрая да прочета нещо смислено! Благодаря! Наистина ми приличате на кадър на славната Държавна сигурност!

490

Анонимен

преди 2 години

Трагично, крайно катарстрофално е контактите и действията на висшите, средните, низшите и хемероидните ГЕРБаси да се осъществяват без литературно синтакстическия филтър на ЦЦачева,както и ходенето по боси крака по трънливия път на законите,Конституцията и Правото.Тя бе единственната жена вГЕРБ която хем мълчеки,с вой на сирена отразяваше некомпетентни прояви на селяндурБанский и на собственния си гръб изнесе най-вече полит битките вътре вГЕРБ срещу рушители,предателите и шпиониралите с/у ГЕРБ

489

ЗАБРАНИ ПАРТИИТЕ..!!

преди 2 години

ТРОЛОВЕТЕ В БЕЛЕНЕ..!!........... КРИМ Е РУСКИ..!!...........

488

Анонимен

преди 2 години

Ааа тази магистрала не я ли строи ГЕРБ?

487

Анонимен

преди 2 години

Защо се дава трибуна на тези тотално деградирали личности?

486

Анонимен

преди 2 години

На пътното трасе му няма нищо. Пътят си е съвсем нормален, тези които обвиняват трасето по изтъркани политически поръчения, имат ментални проблеми.

485

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 ----"5 години Румен Радев не намери време да ремонтира този проблемен участък. Отговорността е изцяло негова!"......Нали тогава ти щеше да напишеш, че е нарушил Конституцията, че се занимава с несвойствена, демек незаконна дейност, бе ***! Море, да бях на негово място, щях да платя на петима адвокати да си платите за всички пошли и нечисти глупости! И след това тази купчина пари да дам на старческите домове!

484

МНОГО ДС/БКП ТРОЛЯЦИ

преди 2 години

ЗАЩОТО ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК ТЕГЛЯТ ПО 1 ООО ООО ООО (МЛРД) ЛВ.КРЕДИТ...

483

Анонимен

преди 2 години

Прапрадядовците ми са бежанци от крива паланка и македоонци, но махайте се, къш

482

Анонимен

преди 2 години

ДУЛОВСКА НАГЛОСТ!