47

Анонимен

преди 2 години

Репресии имаше през комунизма и по време на управлението на ГЕРБ,особено в малките населени места.То и сега е така в малките населени места,там направо си е феодализъм.Кмета и фирмата приближена на кемта коли и беси.Не гласуваш няма работа.Брои се под строй и само ако някой гласува за различно от ГЕРБ,БСП и ДПС,става страшно.

46

Анонимен

преди 2 години

Дс отрепките да бъдат сигурни, че дните им на свобода свършват

45

Анонимен

преди 2 години

Проблемът на Герджиков не е ГЕРБ, а това че е кукла на Делян Пеевски. След като е на Делян Пеевски могат по Магнитски и сонда да му вкарат

44

Анонимен

преди 2 години

Айде и Украйна привика нашия консул зареди думи на Радев

43

Анонимен

преди 2 години

Радев срещу кого воюваш? Срещу професори, доценти, студенти? Срещу бъдещето на нацията? Срамувам се, че този човек 5 години е бил президент на България.

42

Анонимен

преди 2 години

Да се правят навсякъде.Тогава народа ще се чувства по-спокоен,че не го обират.И дано да видим вече хора от хайлайфа в затвора.

41

Анонимен

преди 2 години

Вкарайте всички герберасти, гешефтари, депесари и тяхните коалиционни в затвора без да им обяснявате нищо. В името на народа стига

40

Нормално

преди 2 години

Нормално и нужно е да има проверки. Всеки който е прегрешил да си понесе последствията. Няма драма тук, да се прекурши гръбнака на мафията. Нали това искаме всички правова държава

39

Припомних си

преди 2 години

студентските стачки от 90 те.

38

Анонимен

преди 2 години

Проверки на всички свързани с ГЕРБ.Сигурен съм където и да пипнат ще открият нередности и нарушения.А за тази проверка съм сигурен,че.някок е подал вътрешна информация.Няма как имаче да направят проверка.

37

Биволъ

преди 2 години

Радев ако създаде партия ще е най-отпред,нямало да се крие зад Канадеца и Кокорчо. Еми,застани най-отпред и тогава искай дебат с Борисов. Спечели изборите и управлявай без корупция (уреждане на апартамент за любовницата, назначаването й на две длъжности, уреждане на трансплантация в Швейцария за подаръчно пликче). Какво се пъчиш още пет години да ни поздравяваш с мрачни "констатации" по Нова година.

36

Знаеш ли историята?

преди 2 години

За еврейският монотеистичен цар Саул и овчарчето Давид! За полудялия преди смъртта си Саул, но го няма овчарчето Давид да му посвири на арфата! И няма да го има - овчарчето ти е отвъд океана ...

35

Анонимен

преди 2 години

Не е репресия като проверяваш и установяваш нарушения.Рвпресия беше това а ГЕРБ и патриотите,заедно с ДПС.100% контрол на медиите и крадене без никакъв контрол.

34

ГЕРБер

преди 2 години

Явно МВР като започне да си върши работата, която от МНОГО години залежава по папки това ГЕРБерастите го наричт репресия. А когато държавни институции репресират частни фирми без доказателства и присъди това било правосъдие !!!ГЕРБерчета опомнете се, ясно е че ви е мъчно за ромчето от Банкя ама поне малко срам имайте а ?

33

До Опаа

преди 2 години

Пак ли се изnycна

32

Анонимен

преди 2 години

Ако не са правили престъпления и нарушения,какво им пречи да има проверки.На налата фирма непрексъснато ни правят одити от чужбина.Те се разполагат с нашимсредства и няма как да не ги проверяват.Браво така трябяа.

31

Анонимен

преди 2 години

Герберастите тормозиха частните хора и си мислеха, че няма да има отношение? Чакам да влязат във ВМА и да ги изкарат половината"велики лекари на 24 часа" с белезници, като започнат от Мутафчийски и Ники Петров

30

Анонимен

преди 2 години

Репресия - ако кой ще проверява самия Рашков, елата да му ги видите по цял ден си седят на топло в патрулката, само излизат да пушат и наобед си режат салам на капака на патрулката. Не това не е на село, а в град София в елитен столичен квартал.

29

SS

преди 2 години

текстът на тази публикация е написан супер-неграмотно! Най-вероятно с цел определени внушения против президента Радев. Не е зле да се отбележи кой е авторът. Рано или късно ще се наложи да даде обяснения

28

Анонимен

преди 2 години

Какво Ви пречи на вас.Необходими са проверки на всичко.При такива крадливи политици о не само така трябва.Иначе ще сме си най-бедните.