43

Анонимен

преди 2 години

Доставките на Газпром за Китай по газопровода Силата на Сибир в началото на ноември 2021 г. са достигнали нов рекорд и средно за месец вече надвишават договорните задължения с 30%.

42

И така

преди 2 години

А какво ще предприемете в социалната сфера?!!!!! Цените растат, доходите намаляват! Без достойни доходи за хората нищо не става...нито икономиката ще върни, нито народа ще е доволен! Нормално ли е в европейска страна по-големия процент пенсионери да живее на ръба или под линията на бедност. По-големия процент работещи да работят на минимална заплата и на границата на оцеляване!!! Дайте достойни европейски заплати и пенсии.Стига сме били на последно място по доходи и така от много години!!!

41

Анонимен

преди 2 години

А от Македония няма ли да поискат детайлно споразумение? Или пак двойни стандарти и слугинаж.

40

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков: Искаме нов подход към Скопие. От българска страна политиците няма да бъдат проблем

39

До 37

преди 2 години

До ВутеСамо един завършен цър...ул, може да включи завършил Харвард с насмешка и ирония, принизявайки този факт.Ти, предполагам, мислиш, че е по-престижно да си завършил пожарникарското или ЮЗУ-то?

38

Анонимен

преди 2 години

Специалният пратеник на правителството на Република Северна Македония за България Владо Бучковски смята, че бързо ще се намери общ език с евентуалното ново българско правителство с премиер Кирил Петков.

37

Анонимен

преди 2 години

Бойко с неговият либерализъм ще ви се види като летен морски бриз.

36

Анонимен

преди 2 години

В деня на 200-годишнината от рождението на писателя Фьодор Достоевски Путин посети музейния център "Московската къща на Достоевски".

35

реалист

преди 2 години

Дългосрочно управление няма да има щом това са приоритетите ви! Започвате с реформи, които не са преоритет на хората и не ми се мисли най късно февруари-март какво ще стане! Честито на победителите независимо как са спечелили, но пътя им не е заслан с цветя и рози. Тепърва ще се сблъскате с реалноста. Еуфорията отмина!!!

34

Мошеници в действие

преди 2 години

Двамата мошеници Кирчо и Кокорчо да не прекаляват, защото знаем, че са на първо място с нагласените машини ! преди това на същото място и по същия начин бяха Чалгарчетата на Слави !

33

Анонимен

преди 2 години

ПП сега ще правят завод за електромобили не ги закачаите.

32

Черно море

преди 2 години

Черно море вече е военна зона.

31

Вуте

преди 2 години

Младо юпи, стара България лющеше, хазната ѝ празнеше... Това е бъдещето с тези "харвардски експерти" .

30

Анонимен

преди 2 години

С такава конкретна програма трудно ще се състави правителство.Бългрският политик винаги гони келепира.

29

Анонимен

преди 2 години

С люде от онова лукаво племе което не напразно е наречено Господари на Лъжата които седят зад гърба ви,каква ли ще е да тая "невиждана политическа реалност"?

28

Програмата

преди 2 години

1. Приватизиране и концесиониране (продажба на държавни активи за жълти стотинки), 2. Сваляне на условията на България към членството на Македония в ЕС, 3. Въвеждане трети пол, хомоксексуални бракове и осиновяване на деца от хомосексуалисти, 4. Бърза подготовка на България за предстоящия военен конфликт между Русия и НАТО в региона и в Черно море, 5. Задължителни ваксини.

27

Анонимен

преди 2 години

Каква е тази военна диктатура? Кирил и Методий и брат им Рундьо Кастро? Кубинската ракетна криза ли ще правите?

26

Анонимен

преди 2 години

Путин на форума Валдай: Моля, не идвайте в къщичката ни с новите си ценности. "Западните страни имат право да се движат към социално обновление, но ние ви молим да не влизате в нашата къща с нови социални ценности." Това ни е познато, и у нас преди 100 години също правиха опити за нов ценностен ред. В Русия винаги ще има само два пола, децата винаги ще имат майка и баща а не родител 1 и родител 2, бебетата се хранят с майчино мляко, а не с човешко мляко. Ние ще се опираме на духовните ценности, историческите традиции и на културата на нашия многонационален народ.

25

Паламарца

преди 2 години

Мъчно ли ви е герберасти за Буци,Дебелян и Карадайъ!?Свиквайте,така ще е!Даже вашто недоразумение ГЕРБджикООF,обяви подкрепата си за Кирил Петков!

24

Че Гобара

преди 2 години

Какво Македония бе, какво МАкедония? Толкова сте глуупави, че не можете да разберете кое е в интерес на България. НАбили са ви в главите московски опорки и вие повтаряте като папагали. Кой име интерес да се правим на "ощипани госпожици" по въпроса с приемането на С. МАкедония в ЕС, кой? Вие ли имате интерес да се задълбочава анти-българската пропаганда или руснаците и сърбите? Вместо да им подадем ръка на тия хора и да ги приобщим икономически и политически, ние ще се караме с тях. Хайде мислете