117

Анонимен

преди 2 години

Що няма ваксина за хепатит с или спин, от тях доста повече народ е починал, поне за с намериха лекарства да лекуват и то в период от 15-20 години на тестване. За този вирус създадоха ваксина за 6 месеца. Пълен абсурд!.

116

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Предполагам много пъти сте се чудили как цяла Германия се е вдигнала след един човек и е тръгнала да завоюва жизнено пространство . Като ви съберат 10 професора и като им побликуват мнението във най-- влиятелната научна публцистика и всички го приемате все едно е 100 % истина ,Предлага ви се вирус и ваксина и лечение като всичко е подкрепено на най--високо ниво , НО във света на парите всичко е пари ,така че е добре да се поогледаме пък после да преминем ,да не се окажат конспирациите истина

115

сто

преди 2 години

До Анонимен 124Точно обратното - в Израел доказахе, че вероятността прекаралите вируса да се заразят отново е 3 на 1000, а за ваксаните е 50 на 1000. В САЩ изследване на 10 хил. души изкарали вируса показва доживотен имунитет на база клетучен имунитет (не ми се мисли как са им вземали пробите).

114

Анонимен

преди 2 години

"Канцлерът Александър Шаленберг казва, че правителството е било принудено да действа поради нарастването на новите инфекции. Той допълни, че процентът на ваксинация е "срамно нисък""---------------Повече трябва да те е срам, че затваряш хора против волята им, не зачиташ информираният им избор и използваш държавния репресивен апарат за да ги тероризираш.

113

Херо

преди 2 години

"Дорис, която беше навън в центъра на Виена, казва, че търпението й се изчерпва за онези, които не искат да бъдат имунизирани."То много хубаво, но защо ли очаквам и търпението на Ханс да се изчерпа към тези, които искат да го ваксинират без той да иска. И накрая като нищо Ханс ще счупи зъбите на Дорис и всичко ще се приключи.

112

До 121 от 111

преди 2 години

Не съм професор, но съм имунолог. Затова се изказвам. Аз предупреждавам за да се пазите и ваксинирате, а не да се залъгвате, че вече сте си минали от реда. Изборът си е ваш.

111

Анонимен

преди 2 години

моите наблюдения, до сега преболедувал не съм чувал да повтори, но преболедувал и имунизиран видех.

110

язе да кажа

преди 2 години

Ваксите били супер..И защо тогава ЕС иска да създаде фонд за обезщетение на пострадалите от ковид-ваксите??? Става дума за над 1 млн. искове за обезщетение... Само ЕС...Правете си сметка...

109

Анонимен

преди 2 години

промивката на мозъците им е необратима. имам позната във виена и тя щастлива, че се е маймунизирала. вскчки прасета на опашката.

108

Анонимен

преди 2 години

Научните проучвания за съжаление показват друго. Имунитетът е нетраен. Практиката също го доказва ежедневно.

107

Анонимен

преди 2 години

До микоНяма ваксина, която да предпазва на 100 процента, има такива, но не са в употреба вече,а това "въпросното"не е ваксина а продукт. официално обявено за такъв. продукт в период на тестване. без особени резултати към момента.

106

РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ

преди 2 години

!

105

Анонимен

преди 2 години

Моцарт и Фройд и още много са австрийци. Виена е люлката на цивилизацията.

104

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Що за човек ще предпочете да боледува, вместо да се ваксинира!" Аз, що?

103

гогич

преди 2 години

До Анонимен 111Това е чиста проба лъжа!!! Година след като изкарах вируса имам над 20 пъти минимума антитела, т.е. перфектна защита. И не само аз - повечето изкарали вируса имат в пъти антитела над минимума. Да не говорим за клетъчния имунитет, който ДОКАЗАНО е доживот. А ваксаните, видно от новите случай и доказано от изследвания, в голямата си част не развиват антитела, особено с рнк ваксите.

102

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Във България положението постепенно се оправя без никакви мерки --относно високата смъртност на всеки е ясно, че със срутено здравеопазване все ще сме на първо място по смъртност ,а и преди бяхме първи ! Съвсем скоро всички ще разберат ,че и със мерки и без мерки е все тая ,вече от тук от там разни светила започват да се поизпускат ,че ваксините защитавали около 4-месеца особено по възрастните .Да виждаме и Германия и др започват да дават фера въпреки ,че били много изпълнителни ,та не бързаите

101

Анонимен

преди 2 години

Бас хващам, че и там на изборите Ковид ще излезе в отпуск, за да могат да си дадат гласа, и след края на изборния ден ще се завърне с пълна сила.

100

До Ами...

преди 2 години

Ами ако не се притесняваме от евентуалните странични ефекти от "ваксината" но просто не виждаме смисъл да си я слагаме, защо трябва да ни репресират все пак сме направили информирания си избор.

99

Анонимен

преди 2 години

В сравнение с инфекцията , ваксините милион пъти по-безопасни. Що за човек ще предпочете да боледува, вместо да се ваксинира!

98

Анонимен

преди 2 години

Карина казва, че не разбира причината за локдауна и че това я кара да се чувства тъжна.-------===--------Не си се ваксинирала, бе! Със сигурност са ти го казали хиляда пъти. *** кифлата антиваксърска. Тъжна била ...