134

Шах

преди 2 години

За 2 години е ясно,че нищо не е ясно.

133

:)

преди 2 години

пуахахаххахахайаххахах хахаххахаха хахаххахаха, ваксина до дупка, пауахаххахахахахааха муахахаххахахахахаха

132

ko

преди 2 години

Ко каза, Ко ? Значи , и да се ваксинират, и да не се ваксинират, пак ще страдат хората , така ли? Пак ще са болни, заразни, няма значение от всичко, което се е случило до сега...Сбъркани сте всички. Не се ваксинирайте , няма смисъл. Всичко отива на гибел...

131

Лъжат те

преди 2 години

До Преболедувал"ще изчакаме някоя нова на пазара и задължително еднодозова.. не на няколко месеца да ходя да ме дупчат"....Ако някой ти казва, че срещу бързо мутиращ вирус можеш да си сложиш еднократна доза и с това да си решиш въпроса, да знаеш - ЛЪЖЕ ТЕ. Виж ваксините против грип - всяка година се бодат.Но те поне не са опасни за разлика от този препарат в експериментална фаза, който наричат ваксина, *** НЕ Е.

130

Анонимен

преди 2 години

Те тези без бустерна доза вече ги наричат "антиваксъри" по белия свят.

129

Анонимен

преди 2 години

Паразитоложката за *** ли говори? Аз искам тая новина да ми я обясни специалисът Кунчев! В момента върлува вирус, не ***.

128

Скиоро

преди 2 години

Ще оцелеят само тези с пета доза, и то за кратко.

127

Браво

преди 2 години

Праат ко праат се на ваксина го докарват

126

Анонимен

преди 2 години

Абе не ме занимавайте с глупости беееееее!!!!!

125

В.

преди 2 години

Ало професор-ке. Да не те обиждам на жена , но как мислиш, при това което ти правилно казваш, имаше ли смисъл от доза 1 и доза 2.

124

Леша

преди 2 години

Започва гаврата с инжектираните.

123

до ДБ

преди 2 години

н и господа, много се радвам, че получихте звучен шамар.Това трябва да знаете защо ви се случи и ще ви се случва, докато се правите на по-знаещи от учените. Никога, ама никога повече няма да се върнете в ролята на хора, които са интелигентната и знаеща част от обществото, докато не се покаете за слугинската си позиция за корона истерията. Докато не се покаете за позицията си за

122

Анонимен

преди 2 години

Абе не ме занимавайте с глупости бееее!!!!

121

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Имам нов модел пожарогасител. Не може да гаси пламъци и не може да спре разпространението на пожар. Но ако го използвате, вероятно при възникнал пожар ще изгори много по-малко, отколкото ако не го използвате. Не знам как може да се докаже това, но е вярно, приемете го просто. И ще го наричам " пожарогасител" въпреки че всъщност не гаси пожари. Очаквам добре да се продава сред ковид-ваксинираните. Само с уговорката, че след половин година трябва да купите втори, за да продължи ефекта .

120

Бay

преди 2 години

Няма проблем противогрипна да е всяка година, но тази е огромен проблем ако е трета и четвърта. :D

119

Анонимен

преди 2 години

Ами ние, ваксинираните, никак не се вълнуваме. То е ясно, че ще има подсилващи дози, особено като живеем сред неандерталци. Но какво толкова? Лично аз от дълги години всяка есен си слагам и противогрипна ваксина. Въпрос на грижа за себе си. Та, къде е драмата? Май само в главите на неуката антиваксърска тълпа, която силно се разтревожи нещо и пръска слюнки тук. Явно ви е много сив животът, щом с това си създавате емоции. Посветете това време на нещо смислено.

118

Нтовското си е друго

преди 2 години

До Анонимен"А как хубаво си беше в Комунизма, нали: Чернобил току що беше гръмнал, радиоактивен облак идваше към България и Европа, но нито по вестниците, нито по телевизията съобщаваха за нещо нередно. Изкараха ни на манифестация под напояващия радиоактивен дъжд. После България се напълни с онкоболни."---Нема се плашиш. Натовските бомби с обеднен уран над Югославия бяха много здравословни, една даже у нас падна, някъде край Своге.

117

Зайо Байо

преди 2 години

Е сега какво, на всеки шест месеца да си удряме бустерна зона ли!? До кога това!?

116

КОН С ПИРАТОР

преди 2 години

Смея се тук на глас... Абе я прочетете вече какво е Antibody dependent enhancement, ваксинирани шаранчета.

115

.

преди 2 години

До АнонимеН 117 - Защо не си кажеш и, че това не е биологичен вирус а КВАНТОВ вирус!