121

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 162 "И вие сте ми едно общество..." С такива като теб наистина не сме и това е един от ГОЛЕМИТЕ УРОЦИ от Ковид. В България общество няма. Само сбирток от злобни пещерняци, които не виждат по-далеч от носа си.

120

Анонимен

преди 2 години

156/А ваксувания може ли да се разболее също, принася ли зараза, защитен ли е напълно? Ако имаш късмет минаваш през ситото ваксуван или не, ако нямаш-светлото бъдеще.

119

Неваксинирана

преди 2 години

Вирусът ще мине през всички хора, ако ще и в миша дупка да се скриете, дано го изкарате живот и здраве

118

До 154

преди 2 години

Неваксинираните май наистина сте бавноразвиващи се. Елементарни неща не можете да разберете

117

Мяу

преди 2 години

Ваксинираните камикадзета с зеления паспорт щъкат напред назад и заразяват безогледно. Много социално отговорни са.

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 157 "Ваксината пази всички, ако има масово ваксиниране. При малко ваксинирани, ваксината донякъде пази ваксинираните, но не това е целта на ваксинирането." Точно, но го обясни на антиваксър, който обяснява как "васкината пази само теб". Просто те отказват да са част от обществото.

115

Василев

преди 2 години

Нещо всеки ден се объркват нашите имунолози,вирусолози и лекари!Първо казват ваксинираните предават заразата и се заразяват, после казват ваксините щеизгонят вируса, и аз не виждам как това ще стане, хем да е силно заразен вируса, хем ваксината да трае шест месеца, хем и да се изгони вируса!Отиваме на най-логичният вариант , всяка година по две дози и за капак на Коледа бустерна да ви е готино, ще го карате по-леко , ако сте в Матрицата!!!Агент Джована Скивоне!ЦРУ!!!

114

Анонимен

преди 2 години

Щуротии. А колко от сдалите Богу дух са пушачи, пиячи, затлъстели и със занемарен начин на живот. Бил млад, но затлъстял пушач и не слиза от колбата си. И тоя бил по-устойчив от възрастния и по-защитен. Айде де, и това ще го каже "смелия борец" от първите редици.

113

Анонимен

преди 2 години

Ваксината пази всички, ако има масово ваксиниране. При малко ваксинирани, ваксината донякъде пази ваксинираните, но не това е целта на ваксинирането.

112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 154 Мерките пазят всички, ваксинираните са по-склонни да ги спазват, защото смятат това за социално отговорно. Кое не разбра?

111

Анонимен

преди 2 години

Затова всички трябва да се ваксинират.

110

Анонимен

преди 2 години

Знае се кои разнасят заразата - неваксинираните и тези неносещи маски покриващи носа и устата.

109

Анонимен

преди 2 години

Момче загинало в катастрофа, пък го писали ковид. И какво доказва това. Това е единичен случай, статистически пренебрежим: "Преди да бъде опериран му е направен тест за COVID-19."На пациентите, които попадат за лечение, се вземат тестове. Неговият тест е излязъл положителен", обясни говорителят на УМБАЛ "Г.Странски". 13-годишният Васил Петков е качен в хирургия, но по-късно почива от тежките травми. Така е отбелязано и в смъртния акт. Явно, става дума за недоразумение, защото в смъртния акт не е записано, че умрял от ковид.

108

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 143 "Набодените, които вече си помислиха, че не трябва да спазват мерки" Само антиваксърите си съчиняват такива сценарии и фантазии. Истината е, че който е решил да се ваксинира, защото така пази себе си И ОКОЛНИТЕ, е много по-отговорен към мерките, защото и те са част от това. От друа страна антиваксърите открито заявяват, че често нарочно не спазват мерките. Изводите са ясни.

107

Анонимен

преди 2 години

И каква е файдата от тия статистика на погребалното бюро? Измишльотини. Какво се промени за 2 години. Нищо. За един град от 50 хил, по 100 средно заразени, колко още не са минали през ситото и колко не са го усетили. Да не се окаже, че градът е 100 хил. Статистиката ще си върви, вирусчето също и така до края на света. Прав си е Мангъра.

106

Анонимен

преди 2 години

Радев ударно изтреби един малък град хора, за него е по важно пак да е президент, айде изберете го.

105

Анонимен

преди 2 години

Нови 166 неваксинирани мислещи, че са безсмъртни, си заминаха в небитието.

104

Янко Антивакс

преди 2 години

Програмист: "Сигурно си кара отпуската в къщи, и изобщо не го е еня че някакви малки и злобни душици като теб смятат че е длъжен да им се отчита.".....Как да не е длъжен да се отчита? Ако беше някакъв фирмаджия или корпоративен маркетингов директор- да, но той заема висока длъжност в държавната администрация и аз като данъкоплатец му плащам заплатата! Този човек искаше да лиши български граждани от здравни грижи за които те са платили вноски! Искам отчет за разходите за неговото лечение!

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 137 "Защо аз да съм причината за тия жертви бре хахав ? Нито съм ги заразил нито съм им забранявал да се ваксинират нито съм ги лекувал." 1) Разпространяваш антиваксърска агитация и има доста хора, които се влияят от такива неща. 2) Такива като теб са по-честите и вероятни преносители, защото поначало освен, че не сте васкинирани нямате и самосъзнанието да спазвате мерки (а често и нарочно ги нарушавате) 3) такива като теб пълнят болниците и усложняват положението и за останалите

102

Анонимен

преди 2 години

В днешно време да си неваксиниран и социопат стана едно и също.