186

Изнервен

преди 2 години

Не е за вярване, че 8 години след Костинбродската афера, за която и децата и бабите отдавна разбраха, че беше дело на Станишев и Доган, за да спрат ГЕРБ, все още има гадни мръссни говведа като Кутев, които да твърдят, че бюлетините щели да бъдат използвани за манипуларане на изборите от ГЕРБ. Ей, наистина няма по-подло и гнусни лъжливо същество от комуниста.

185

Чалга-тайм

преди 2 години

чалгарите КАК изоставиха бай Славчо, какви бяха нахъсани през юли месец, както сега СЪЩИТЕ са нахъсани да наливат ВЪВ ВОДЕНИЦАТА на киро измамника и рундю клетвопрестъпника, а бай Славчо от 25% през юли му спдна самолета на под 10%

184

до наблюдател

преди 2 години

Абе наблюдател, Кутев изобщо не се притеснява. Други се притесняват. И като си толкова загрижен, върви питай каскета, защо мълчи като пън от известно време и се е скрил в миша дупка, вместо да излезе и наистина тои да коментира, а не някой от МВР.

183

Анонимен

преди 2 години

Тогава ще ви прикожат комунистически хватки :)))

182

ИЗБОРИ

преди 2 години

с последната доставка на машини Румен Радев печели още на първия тур със 106 % сто и шест и докато се усетят да посмалят на 66,6% цяла Европа вече ще знае, че в БГ-то нещата не са това което са

181

Анонимен

преди 2 години

Ще видите как след като ГЕРБ и ДПС обявят коалицията си, троловете на Баце тук веднага ще сменят плочата и ще почнат да обясняват, че стабилността на държавата е по-важна от партийните различия ахахаха

180

Toдор

преди 2 години

Най лошия сценарий сте вие , вие в магазин влизалилисте вие гориво зареждателисте вие ток плащалилисте,но си направихте бърза партия,с кирчо и кокорчи.А беспето я прекарахте,без вазелин.Нека да минат манипулираните избори и тогава плямпай!

179

.!.

преди 2 години

Епа сега виждам че герберастите пишат бришат, както винаги НЕ верни неща! Но споко в най-скоро време ще видим една здрава и яка коалиция герб -дпс! възможно е дори да има и трета партия, но ние това сме го виждали де! Тройната ламя преди герб! Така, че герберастки тролчета нема ко да ми се пънете ние МНОГО ДОБЕ ЗНАЕМ че в най-скоро време ще хванете *** на доганя!!! :) Ха със здраве, че то в тая пандемия какво друго ви остава!?

178

Един от мнозинството

преди 2 години

Нищо друго не съм очаквал да каже най-големият лъжец в служебното правителство ! Абе, не ги канете тези шумкари по медиите - те освен да лъжат и манипулират друго не знаят !

177

Гиб Мелсън

преди 2 години

Гласуваш за Винету, получаваш болярина Пеевски. Гласуваш за Карадайъ получаваш Винету. Гласуваш за Славуната, получаваш Тошко. Гласуваш за Корни, получаваш Вигенин. Внимавайте за кого гласувате за да не попучите нежеалана притурка към избора си.

176

до историк

преди 2 години

Естествено, че ги помним- от времето на тройната коалиция. Само че коалицията БоСтан беше сформирана години след това и по време на втория мандат на Тиквата. Нещата се менят, първото е в далечното минало, докато последното е от близкото такова ;)

175

а бе,хаплювци

преди 2 години

Герб не ви е виновен!Виновни сте вие с вашата некадърност!!!

174

Сатир

преди 2 години

Кутев, май помниш само последните 12г. Що не си припомниш от 1986? Боже какво богатство от добри поличби!!!

173

Анонимен

преди 2 години

Всички помним паметната среща между Борисов и Местан в Кърджали, докато Местан обще беше част от ДПС, където Баце пи турско кафе, а Местан- минерална вода "Банкя". Символиката е ясна, само гербаджийските тролери още отричат симбиозата.

172

наблюдател

преди 2 години

абе кутев , с машинките дето се появяват тук и там що се притесняваш за изборите , или си притеснен че няма да може да ги пуснете в обръщение ?

171

ИДЕ ЛИ?

преди 2 години

идаат, идат, румба посрещни ги, нови 200 машини да се прибавят към вече известните 228+150, в ИСТОРИЯ не са включени Саддам, който намаза въжето и Кадафито, който в една канафка го изчистиха, Мадуро, който вече няколко избора прави със СмартМатик

170

Анонимен

преди 2 години

Върху служебното правителство имаше голяма надежна , която за съжаление не се оправда. Кой и зако допусна да растат цените на хляба, хранителните стоки, тока , горивата и в същото време отново снегнация, обедняване на голяма част от народа.Едните мислели само за социално слабите, другите за бизнеса, но много народ няма да гласува заради това и идва вие ще докарате Борисов на бял кон.

169

Анонимен

преди 2 години

Най-лошия вариант е да няма правителство, слепо лошотия вариант е правителство на БСП или доминиот тях. Младите не знаят, не помнят, че след управление на комунисти - и трева не никне. А правителство трябва да има - дори само за 1-2г. Да сядат там да се разбират, за да могат хората да прескочат зимата и кризата; да тръгнат и средствата от ЕС. Ако ли не - освирепялото от глад и мизерия народонаселение ще ги разкъса, образно казано.

168

Анонимен

преди 2 години

Къв интелект ,крадци и полувина а интелект имат и ромовете гласуваши за герба )

167

Анонимен

преди 2 години

"Герб, за разлика от БСП, никога не са били в коалиция с ДПС"_________Хахахахха виц на годината. Все пак да не забравяме, че Баце стана генерал по предложение на Доган и ДПС винаги удрят едно рамо на ГЕРБ на парламентарните гласувания. Тиквата е креатура на Доган, в случай, че още не си схванал концепцията.