80

Анонимен

преди 2 години

Правото на здраве и живот е по-висше право от индивидуалното право дали да се ваксинира или не.

79

Анонимен

преди 2 години

На 6 месеца боцкане,това е бъдещето засега.

78

Анонимен

преди 2 години

Около мен почти всички се ваксинираха още преди половин година и всички ваксинирани са живи и здрави. Не мога да кажа същото за малкото неваксинирани, при които още един човек почина от Ковид-19.

77

Анонимен

преди 2 години

Да, много е добре. Предлагам да организираме даже банкет по този случай и да го отпразнуваме с национално веселие.

76

Бгг

преди 2 години

До 74 Анонимен. Господине / Госпожо . Не може да се ваксинират всички , защото една част от хората не искат , и представете си хората имат права . Те не са животни. Да ви попитам в Израел като са ваксинирани почти всички изчезна ли вируса при тях ?

75

Гиб Мелсън

преди 2 години

11 процента от хоспитализираните са ваксинирани. Това не говори добре за ваксините.

74

Анонимен

преди 2 години

През последните 14 дни 95,43% от починалите са на възраст над 49 години. Пита се в задачката защо по времето на Бойко Борисов не се ваксинираха първо най-възрастните като най-застрашени? Мутрите провалиха ваксинирането в България и сега умират прекалено много хора.

73

пак до 65

преди 2 години

В резюме, да. Несравнимо по-здрави ще бъдем без ваксината. А на теб пожелавам да си имал/а късмета да си сред получилите плацебо.

72

Българин

преди 2 години

Дали след време 2021г. няма да се нарича "Годината на радевия Геноцид"?

71

обективен

преди 2 години

До коментар 59 Атака нямат шанс за влизане в НС затова по-добре Възраждане

70

Анонимен

преди 2 години

Гледай да не станеш и ти част от статистиката в тези 90 %...

69

Анонимен

преди 2 години

Най-много разнасят заразата децата и по-младите, а умират главно хората на 60 години. Ясно е, че трябва да се спре разпространението на заразата, за да няма умиращи, което означава да се ваксинират всички.

68

Василев

преди 2 години

Главният здравен инспектор на България Ангел Кунчев нещо се губи от полезрението и е абдикирал от задълженията!Болен ли е, долен ли е, подмолен ли е,ваксиниран ли е, опериран ли е, разконспириран ли е, никой нищо не споменава, къде са платените подкупни национални медии и журналисти!!!Агент Гейбриъл Мумбайк!ЦРУ!!!

67

Анонимен

преди 2 години

До 65 Щом се опитваш, да взема да ти помогна? 1. Шепата ваксинирани около мен се разболяха 2. От тях трима се разболяха сериозно, не от ковид (не споменавам от какво, за да не звуча зловещо, достатъчно сме наплашени) 3. Чета много - недолюбвани т официалните власти медицински източници 4. Наблюдавам какво правят познатите ми медицински специалисти, сред които един доцент и един професор - забраниха на близките си да се ваксинират. Още въпросчета?

66

Анонимен

преди 2 години

90 % от умрелите в статистиката са дъртаци (с извинение). Защо тормозят всички останали да се ваксинират? Да ваксинират задължително рисковите групи и да продължи живота за хората, които работят.

65

Още факти

преди 2 години

Дай факти колко са заминали по домовете. Статистиката за починали хора се знае и се води много точно. Това не са чушки и домати.

64

Коко

преди 2 години

Почти никога не пиша коментари в този жалък сайт, но днес ми дойде в повече. При положение че има почти три пъти по малко заразени и починали и най-важното според мен, процентът положителни проби е само 6% при достигнати 17% миналата седмица ако не се лъжа. Според мен това си е доста добра новина, но вместо да видим новина: "Заразените днес намаляват..." или нещо от сорта виждаме "Над 25000 починали ОТ НАЧАЛОТО на пандемията" Жалки сте днес.бг и всички медии, които всявате паника и разбивате пси

63

Анонимен

преди 2 години

Вчера нови 65 починали, от които 64 неваксинирани и 1 ваксиниран. Това е положението.

62

Не може

преди 2 години

...да им се отрече на "невнятните" служебни, успеха да напълнят чувалите на Минеков! Както казва Мангъров..." На война като на война, пък който оцелее"! Верно, че войната е срещу собствения им народ!

61

Анонимен

преди 2 години

Слабата ваксинация тук... (на запад в Брюксел) се отчита, като СЛАБО УПРАВЛЕНИЕ на държавата.... Затова Европа НЯМА ДА ДАДЕ ПАРИ на кликата политици, които не могат да управляват плебса... Затова е целия натиск. Ако не успеят да излъжат поне 50% да се ваксинират, значи изобщо не стават за нищо нашите "политици".