62

Защо защо защо

преди 2 години

Като се имитират мерки и загриженост за населението защо навсякъде и всички тестове и консумативи не са безплатни? Защо няма безплатни кислородни маски във всяка аптека. Държавата не може да си го позволи ли? Нали ЕС отпуска милиарди за борба с пландемията. Само въпроси, а отговорите ги няма. То се вижда защо обаче.

61

анонимен

преди 2 години

В София най голям процент неваксинирани са в кварталите Люлин,Обеля,Факултета,Христо Ботев,Филиповци и ЛевскиГ!Всеки сам да си прави изводи.

60

Ваксиниран

преди 2 години

Набоденият носи вирусен товар много кратко, защото имунната му система има много по добри рефлекси и така допринася за разведряване на обстановката! Дивиденти от това получават и неуките антиваксърчета!

59

Анонимен

преди 2 години

До: номер 62 Да прав си, така е. И аз потвърждавам! Един колега миналата седмица не дойде на работа. Бил болен от КОВИД. А беше ваксиниран! Още повече, майка му е лекарка, всички в семейството му са ваксинирани. Даже обясняваше компетентно коя ваксина каква била. Е, дано оздравее бързо, сигурно не е тежко болен щото си е в къщи.Но познавам и много други както казваш - ваксинирани и болни! Ами Ангел Кунчев? И той заразен!Фандъкова и тя, много са! Няма обяснение за т.нар. "сертификати"!!!

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1В бг мамата трият масово постове които са притив ковид ваксините и ти банват акаунта и пишат че си се подигравал с потребителите без да си се подигравал. Даже и постовете които си написал трият.

57

АНОНИМЕН

преди 2 години

Плати ми теста, дрогарю народопсихоложки ботаник. Пък после говори.

56

х

преди 2 години

И умната на изборите. Вече няма СДС или БСП, ляво или дясно. С ковида нещата са вече: ще ни клатят ли с този вирус и до кога? Бойко вика "щях да ги ваксинирам всички", Кацаров вика "На ви зелен сертификат". Само Възраждане говорят против сертификати и против мерки, само Възраждане искат връщане на нормалния живот от преди ковид измамата. Така че на 14.11. нека изберем единствените, които ще спрат тази ковид измама в България. За парламент и президент - Възраждане.

55

Лъжи и измами

преди 2 години

Има ли нормален човек, който иска да се лекува в нашите болници? Едва ли някъде съществува по-голяма мизерия. Там се влиза само ако наистина умираш и защото все пак не можеш да си направиш сам операция и/или нямаш необходимото медицинско оборудване и машини. Но разни математици ти обясняват по ТВ какво и как. Да ги настанят всички в тези "болници"

54

бг учен програмист

преди 2 години

болните падат, кога отменят мерките да почваме купоня?

53

До 53

преди 2 години

Аз работя и си плащам здравните...това че ми забраняваш доктор щото не съм ваксиниран е против всички закони.. всеки ден умират по няколко ваксъра(нали някъде около 86% са неваксъра?) И най вече че също сте разпространители!!!??? Каква е файдата от ваксината???кого предпазваш??? Като го разпостраняваш и също има умиращи с ваксинирани

52

х

преди 2 години

И умната на изборите. Вече няма СДС или БСП, ляво или дясно. С ковида нещата са вече: ще ни клатят ли с този вирус и до кога? Бойко вила щях да ги ваксинирам всички, Кацаров вика На ви зелен сертификат. Само Възраждане говорят против сертификати и против мерки, само.Възраждане искат връщане на нормалния живот от преди ковид измамата. Така че на 14.11. нека изберем единствените, които ще спрат тази ковид измама в България. За парламент и президент - Възраждане.

51

ВАКСИНИРАН, УМЕН

преди 2 години

БРАВО НЕВАКСИНИРАН, ПИЧ! СПАЗВАШ МЕРКИТЕ, МИСЛИШ! ТИ СИ В НАШИЯ ОТБОР!

50

Gregory House, MD

преди 2 години

До: номер 56 Така е, прав си. Не е направил никакъв информиран избор. Но и ти не си направил информиран избор. Всъщност, никой в България не е направил своя информиран избор!!! Защото преди да те боцнат ти дават да подпишеш един формуляр, че си информиран, но без да те информират! И затова всеки вярва на слухове! Информирането не се прави по телевизията! Дават ти да четеш листовки! Правил съм го това упражнение - длъжни са да ти дадат да прочетеш пред тях какво пише, а не само да подпишеш!

49

Анонимен

преди 2 години

Сигурно повечето от вас имат колеги които са ваксинирани, но въпреки това са заразени, и сигурно и вие като мен се чудите, защо тях не ги тестват, и ги оставят да разнасят заразата свободно??? Явно целта не е да предпазят никого от никакъв вирус, а просто да ни набодат с дяволската течност

48

Анонимен

преди 2 години

Ваксинацията се покачи - заболеваемостта се покачи. Ваксинираните разнасят нещо - неясно какво, но на неваксинираните им става гадно от него. Ваксинирането е нещо като гасене на пожар с бензин.

47

До ДХМО

преди 2 години

В повечето случаи към дихидрогенния монооксид добавят натриев и калиев хлорид и тогава вече става пълна манджа. Не с грозде, ами направо с кисело зеле. Море от простотия, баце.

46

Анонимен

преди 2 години

Нямам никакво намерение да се ваксинирам. Направил съм своя информиран избор------======---------Не си направил информиран избор. Изборът ти е базиран на слухове, лъжи и недостатъчно образование за да разбереш фактите, когато фактите те шляпнат по носа.

45

Анонимен

преди 2 години

ДХМО = Вода. H2O

44

защо

преди 2 години

Скъпи сънародници, в най-кратък срок Европа ще приравни здравните осигуровки с Автокаско. Ще се лекуваш по клинична пътека ако си ваксиниран. И с пълно право. Още повече, че държавата е осигурила ваксини платени от всички осигурени. "212.122.172.41:8888/LegalActs/2016/G/11.16-30/03634516_559b0316.htm"Искаме не искаме така ще се процедира /линка е за съдебно решение за всесезонни гуми срещу Автокаско/

43

Като я

преди 2 години

Измислиха тая мярка с близалките за децата и започнах да се чудя, как да обясня на 6 годишната си дъщеря да не взима близалка от непознат чичко дето иска да я боцне.