45

Ха-ха

преди 2 години

Само 1.9?Че това пиян ли е?

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 43 "Така е Пич!Не съм дорасъл за пъдпъдъци,суши,калмари и динозавърско!Парвенющината ми е чужда!Особено да се поствам,че съм в 'Хепи' и се лигавя с комапния на бутилка бяло вино!И истината е в свинското шкембе,което бие на лой!" Още малко ще ми кажеш, че си горд че си купуваш кремвирши "Сачи". Между другото, аз само адресирах опитите ти да се правиш на интересен. Токев е готвач та дрънка. Това, че ти не си дорасъл за такива манджи, не е повод да си показваш "класата".

43

Анонимен

преди 2 години

Има ли вариант да направи споразумение със съда, при положение че е бил в изпитателен срок за същото провинение?

42

Анонимен

преди 2 години

Големия проблем за него в момента е че е в изпитателен срок, и медиите разбраха за случая.

41

Хахаха

преди 2 години

Вече го няма бойко и онова менистърче, дето е наркотрафикант, и почнаха да ги ловят. Преди просто винету се е обадил на накротрафикантчето, дето е бивш министър и са му дали книжката по живо по здраво. Предполагам това същество на снимката е ходила да вика срещу сертификатите, разбира се срещу добро заплащане от винету. Как е? Няма вече жипове, жетове? Вчера кметчето на герб, дето пиян е плегазил дете преди 10 години, днес това същество на снимката? А бе, в герб само ооотрепки ли взимат?

40

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата задължително да му повдигне обвинение! Щом е започнато бързо производство! Да натиска за лишаване от свобода! Ама дано не се подведе и да иска споразумение! Такива трябва да полежат....в ЗАТВОРА!

39

НЕзавистлив българин

преди 2 години

По злобните коментари си личи злобата на много българи ***-овци. Оскотели от живота злобари. Ваксинирвай те се с еврейски отрови които да ви променят ДНК то и без това то е ненужно за европейската раса и цивилизация . Вие ВЕЧЕ сте загубени

38

Насо

преди 2 години

Докато го гледах в Master Chef на няколко пъти ми се видя, че му треперят ръцете. Явно тогава не си е удрял дозичката :D

37

НЕзавистлив българин

преди 2 години

По злобните коментари си личи злобата на много българи ***. Оскотели от живота злобати. Ваксинирвай те се с еврейски отрови които да ви променят ДНК то и без това то е ненужно за европейската раса и цивилизация . Вие вече сте загубени

36

Анонимен

преди 2 години

Дано не попадне при съдия Мими Петрова от СГС. Тя мрази известните от сорта на готвачи, певци, актьори и тем подобни. Ще го разкъса и ще му прасне най-жестоката присъда. Затова на нея не дават такива дела с известни актьорчета и готваченчета.

35

Анонимен

преди 2 години

До 35 Гербера,можеш ли осмука парчето на Кирил а *** Герберофил и Бойкофил?-:)))

34

Анонимен

преди 2 години

Така е Пич!Не съм дорасъл за пъдпъдъци,суши,калмари и динозавърско!Парвенющината ми е чужда!Особено да се поствам,че съм в 'Хепи' и се лигавя с комапния на бутилка бяло вино!И истината е в свинското шкембе,което бие на лой!

33

Анонимен

преди 2 години

Ако нещата ще се решат с 3000 лева глоба за него, нищо не е. Трябва да е като в Финландия, глоба според доходите. Там има случаи когато се плаща 150 000 евро глоба за превишена скорост.

32

Анонимен

преди 2 години

На тоя черпка това, че и преди е хванат да шофира в нетрезво състояние, много ще му отегчи наказанието. Почти му смали шансовете за по-леко наказание.

31

Анонимен

преди 2 години

Това ,новина ли е в България !Някой да шофира надрънкан. Дрогиран ,без книжка ,да прегази пешеходци на Пешеходна пътека ,да мине на червен светофар?!Вредно е ,някой да се ваксинира !!Вредно е !!

30

Анонимен

преди 2 години

Какво да кажа освен Поздравления за Полицията! Доказва че и при Служебно правителство може да работи и то много добре!-:)Пред законите трябва да сме равни !

29

Анонимен

преди 2 години

Има една стара приказка, това което сам си причиниш, не може цалото село да ти причини.

28

Анонимен

преди 2 години

И тоя, като максим ставски, ще си замине славно, от славните си дни.

27

Анонимен

преди 2 години

Чакай да първо къв е тоя?Някакъв шеф?

26

Анонимен

преди 2 години

До Хемус "шкембе чорба, шницели ... тарикатлъци" Мдаааа, много е ниско нивото. Многоо.