45

Анонимен

преди 2 години

Социопатките пак се събраха във форума и закрякаха с пълно гърло -ха ха ха, лес мизераблес

44

народа е мъдър

преди 2 години

пак лъжи пак лъжи. някой виждал ли ги е тие умрелите или само лъжат човека си живее и няма нищо общо тие го пишат умрял от ковида да вземат парите на касата източиха от болнизите я ела тука бе ти знаеш ли кой е слави трифоноф койще лъжеш?

43

Анонимен

преди 2 години

Do 39 Ти ли си народа, бе, не се ли виждаш, че кънтиш отвсякъде на куха ламарина; Каскет сплескан полуграмотен

42

Анонимен

преди 2 години

Тестовете са за малко. Да свикнем с терора. Ваксината ще е завинаги. Правете си сметката и да действаме!

41

Ст.сжт. Фатмаков

преди 2 години

И ние навремето в казармата правехме марш на скок, ама не почивахме. Щото нямаше ваксини тогава

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "До 45Как. Трябва да се пътува до дадена страна, но страната изисква ваксина, за да мога да влезна на нейна територия. Как да си търся правата по=точно? Няма как да ги осъдиш, че не искат да те допуснат без ваксина. И това ще стане за повечето дестинации. Няма мърдане. Каквито и права да си търсиш, те са задвижили новата си система и край!

39

метаме гюбеци оппааа

преди 2 години

айде пак надуха цифрите, колко пари им дадоха от щаба а? аа криете нали хванахме ви мръсни докторчета. никога няма да дадем да ни боцкате вярваме само на президента

38

dsadada

преди 2 години

Вече не е нужен IQ тест. Само казваш, че си антиваксър и е ясно, че си в едноцифрените числа...

37

Ей, докторите,

преди 2 години

Започнете най-сетне да лекувате истинските заболявания на хората. Не може, човек дошъл в болница за проблем с бъбреците да го изкарате "положителен" и веднага да му заврете тръбата в гърлото - бъбреците ще чакат! Що за идиЮтия вършите в момента?!!Направете това и ще видите, как ще падне бройката починали! И напълно подкрепям коментара на този, който пише, че при поставяне на ваксината в "мобилни пунктове", никой не се интересува за здравословното състояние на хората към момента.А това е фатално

36

Златена

преди 2 години

Българските болни, най здравите болни. Изписват те, и на стълбите пред болницата ти викат бърза помощ, да те спасяват. Обаче си заминаваш!

35

Мая

преди 2 години

"Чудесна" новина за начало на деня...

34

Кантарджиев

преди 2 години

Щом починалите могат да скачат....значи не са починали!?!

33

Анонимен

преди 2 години

За 2 години ни подложихте на невиждан досега тормоз и стрес. Психясахме и много ясно, че имунитета на хората спадна драстично. Не е само в липсата на ваксинация причината, даже изобщо не е там.

32

Анонимен

преди 2 години

До 45: Търси си правата. Овчедушието на послушковците ни води към лош край.

31

Анонимен

преди 2 години

DO 31 - Стига си лъгал с криводжукестите си устенца, процента на ваксинираните заразени не се увеличава, социопатенце

30

Анонимен

преди 2 години

до "За две години се боцнаха 15%" И аз не желая да се ваксинирам, но ако погледнем нещата са в световен мащаб, ако останем неваксинирани няма да можем дори да пътуваме извън Бг, не говоря за ходене по-молове. Така се пренарежда новия ред, че принудително ще трябва да се ваксинираме някои хора, дори да не го желаем или ще останем в изолация, други без работа и прочие.

29

Kut

преди 2 години

Много са бързи тия дето правят тестове.Да бяхте си свършили и другата робота толкова бързо. като дойде болен пациент. 50000 теста за един ден.много сте смешни.

28

Анонимен

преди 2 години

До 40: Лъже МЗ. Ясно е.

27

Анонимен

преди 2 години

Често казано не е ясно защо така се получава, но при предишната "вълна" портала им даваше информация за по 7-800 в иинтензивни, а сега са 6-700 и се пише, че нямало повече капацитет, а преди не се пишеше така, Кой лъже не е ясно.

26

Анонимен

преди 2 години

За две години се боцнаха 15%. Другите няма да се набодем. Край. Заповедите са невалидни, правителството е временно. Всичко е диктатура. Диктаторите на съд, народа решава!