49

ха ха

преди 2 години

Ми работете, защото от месец май до преди 1 седмица бяхте на почивка по отношение на управлението на вируса и ваксинациите. Защото бяхте толкова самодоволни и глу-пави, че си въобразявахте, че есента няма да ви достигне. Е, достигна ви и гази. За съжаление гази и нас. Жалки некадърници.

48

Кой

преди 2 години

ПП, ДБ, ИТН и БСП ще съставят правителство или ГЕРБ, БСП и ДПС

47

Анонимен

преди 2 години

Че то това е по лошо от локдаун. Бизнеса остана, без клиенти. Вируса се развива с пълна сила , защото се събират хората . Това са най лошоте мерки до тук за 2г.

46

Електра

преди 2 години

Така е, защото Кауна Радеф ни набута НЕКАДЪРНИ антиваксъри за министри, и разни БСПдирасти да ни управляват. Интересно къдели са така наречените майки, предвождани от Костинбродската брантия с черните байраци, или системата на Радеф ги уби...

45

Любезния лос

преди 2 години

Докато генерал Янев си бъбреше с феновете по интернет поне трима човека се преселиха на по-добро място. Не че нещо... Статистика.

44

Анонимен

преди 2 години

Елайте ни намачкайте орехчетата бе радевчета

43

Бил Каиша

преди 2 години

Вожда на комунистите Георги Димитров е казал, че колелото на историяга никога не се върти назад. Това означава, че БСП и ГЕРБ нивга вече няма да управляват България!

42

Миро

преди 2 години

Тоя започна всеки ден да влиза в някакъв обяснителен режим и става още по смешен.Няма смисъл да се напъвате бе,не можете, акъла ви е на посредственици,мързеливци сте некадърници сте.

41

Анонимен

преди 2 години

Абе затваряй ги като са много умни ! Пуууу....ореваха света,ваксините ги убивали,маските ги задушавали,дезинфиктантите им горели ръцете.Чипирали ги,пръскали ги...Искали си свободата.Къв е тоя пр()ст народ бе?!Цивилизацията забравиха за К19,тук умират по 100 човека на ден.Акълий,брат !Ама като ги погледнеш-нямат предпоследно място,вечните аутсайдери !

40

Анонимен

преди 2 години

Понеже тече кампания, която е супер безидейна е важно едно: Нека всяка партия декларира, дали ще въвежда задължителна ваксинация. На много места в Европа говориха, че няма, но го направиха така, че да принудят хората. Това е съвременната демокрация и трябва да знаем.

39

Все тая

преди 2 години

Борисов и Радев правят едно и също, следващото правителство ще пдпише за РС Македония, ще паднат визите за САЩ, ще се строи нова АЕЦ, ще завърши Интерконектора с Гърция, ще строи магистрали и тунели, ще приеме еврото и новите самолети от САЩ, ще поръча нови бойни кораби и подводници, ще обнови ПВО

38

Анонимен

преди 2 години

Янев стика си лъгал. Колко пари ти обещаха ако набодеш офцете? Да спрем да работим та да видим колко милиарда можеш да загубиш и дали ЕС ще те компенсира или ще ти го тури квадратен?

37

Анонимен

преди 2 години

Г-н Янев,показа качество,но си няма социална психология.Да изкривиш линията на живота,която вменяваш,се наказва от народа моментално.Радев поддаде,но ти си имаш мнение- немой. (До21.С какво ги обезпаразитяваш, щото мойте се пишат нонстоп.)

36

Анонимен

преди 2 години

До Иван Димитров Тая Гунчева от всичко разбира и все компетентна. Айде, няма нужда да я гледаме.

35

Целта е една!

преди 2 години

ПАРИ! И всички го знаем. Ако ви пукаше за ходара нямаше да правите ремонти на фасадите на болниците, а щяхте да вложите средтсва в подобряване на лечението! Но е важно Пирогов да е лъскава отвън. Какво се случва вътре е друга тема. Или онкото в Бургас. Изписват препарати за лечение не според диагнозата, а според това какво има на склад. Това знете ли го? ***!!!!

34

Кервана си върви

преди 2 години

Това няма.значение. важното е, че соц агенциите ви дават висок рейтинг и сте най най най-харесваното и одобрявано правителство съществувало някога във Вселената.

33

Анонимен

преди 2 години

Фатмашкото правителство не е избрано от народа и затова няма право да ви налага мерки и локдаун. Не се подчинявайте на незаконната фатмашка власт. Най-добре пратете незаконното фатмашко правителство на гилотината.

32

Анонимен

преди 2 години

Янев: Целта на всички усилия е да изчистим неграмотните антиваксъри, за да просперира България.

31

Анонимен

преди 2 години

Липсата на своевременни усилия цяло лято води до епичен провал, неизбежен локдаун съпроводен с тежки последствия - както и икономически, така и починали.Може да ви е смешно, но е трагично и всичко което се случва до тук си е напълно нормално следствие от определени бездействия за които управляващите тази държава трябва да бъдат съдени.

30

Иван Димитров

преди 2 години

Тази дъвка вече не става за дъвчене.Който иска, да изгледа интервютона Елена Гунева в youtube.Също д-р Антония Първанова за Списание 8.