165

Демократ

преди 2 години

Демокрацията е най-добратат система, но комунизма много дълго я kлати без да свръшва и да си отива, и затова демокрацията не може да се развива.

164

Анонимен

преди 2 години

Долу правителството! Оставка и съд!

163

Анонимен

преди 2 години

Заминавай да се ваксинираш и не разсъждавай!!! Най-тъппото племе в света, даже сме по-тъппи и от мамалигарите и от руските колхозници. То не бяха простотии за чипиране, за ръсене от самолети, за облъчване от 5G, за графенов оксид и какви ли не други "теории". Добре че имам и друго гражданство и отлитам за топлите страни, а *** антиваксъра нека да продължава да се прави на доктор по медицина, физика и химия. Ще останете 4 милиона с тая смъртност и пак няма да ви уврат атвиаксърските глави!

162

Анонимен

преди 2 години

Полша ще я смажат. Изцяло зависими са от ЕС както България, при това в Полша изсипаха над 300 милиарда евро да я правят витрина на ЕС (така и не стана). От Брюксел ще им разкажат играта на поляците.

161

Анонимен

преди 2 години

Браво! Мачкай антиваксърите!

160

Ц ц ц

преди 2 години

Много престъпления останаха неразкрити.Хората се съдят с години.Не можем да хванем крадец в квартален магазин.Или да глобим неправилно паркиран автомобил.Но за сертификатите сме строги!Големи престъпници се оказват тези,които са се опазили през пандемията.Нарушителите с фалшив сертификат са с всички права.Тези, които не са спазвали мерките/смятайки,че няма вирус,че маските не помагат/са се заразили,и сега ползват привилегиите на сертификата.А другите,които са били стриктни,са наказани отвън.

159

Анонимен

преди 2 години

До 172 Да "ходиш на мол" явно е основно човешко правило

158

Случаен минувач

преди 2 години

Странна работа: Ако нямам задължителната ваксина за тетанус мога да съм в МОЛ-а, не без незадължителната за ковид - не мога. При тетанус смъртността е 50%. при ковид - най-смелите оценки са 4%

157

Анонимен

преди 2 години

Е те сега ви таковах м ммм и милиционерите оставка на агент рашо и Р.Р. руския рогоносец

156

Анонимен

преди 2 години

Едно време за една реплика за танковете свалиха президента (което беше правилно.Сега тероризират целия народ, бодат го сотрови, въвеждат фашистки мерки, заплашват с репресии.Къде са бабите-студенти питам аз?

155

Анонимен

преди 2 години

Ако позволим това безумие да се разгърне, това проправя пътя към концлагерите. От нас зависи.

154

Демокрацията

преди 2 години

Комунизме, комунизме, хайде свършвай, комунизме! Хайде свършвай комунизме, да се изправя на крака и да се развивам.

153

Анонимен

преди 2 години

Премиерът на Полша отпра звучен шамар на ЕК и им каза, че Конституцията на Полша е над всичко. Той защити интересите на своята държава. Адмирации! А тук заради един План за възстановяване се потъпкват правата на българските граждани.

152

Анонимен

преди 2 години

Ако хората са наясно точно какво се случва в момента на борсите и каква инфлация идва, всеки ще грабне по една средноголяма сопа за да стигне по- лесно до парламента и после на рейсове и заедно с румънци,поляци и всички други народи на куп в Брюксел.

151

Анонимен

преди 2 години

Точно така "на лов",за да има работа за адвокатите.

150

Анонимен

преди 2 години

Гестаповците ще лежат взатвора някой ден за геноц ид над собствения си народ!!!УБИЙЦИИИИ!!!

149

Тодор Живков

преди 2 години

Комунизма никога няма да свърши.Сега започва нова ера,скоро ще изкарат и армията да ви боде,а който не иска ще бъде пращан в трудовите лагери.Бухаххаххаххахахх

148

Анонимен

преди 2 години

Minister Annegret Kramp-Karrenbauer призова НАТО да използва ядрено оръжия за да сдържа Русия! "Това е начинът за сдържане. Русия трябва да и стане много ясно, че ние ще използваме ядрени оръжия за да постигнем бърз сдържащ ефект. Тези наши действия са адаптирани към сегашното поведение на Русия", заяви министърката. Германският зелен лидер Анналена Бербок се противопоставя на разрешението за Северен поток 2, наричайки го руски "шантаж".

147

Какво се случва

преди 2 години

Германия обяви, че ще използва ядрено оръжие срещу Русия!

146

noFreeman

преди 2 години

не протести ами бойни бунтове с кръв ще последват