32

Светозар

преди 2 години

Аз в момента боледувам от Ковид и съм под карантина. Зелен сертификат едва ли ще получа. Дано поне получа някаква защита.

31

Анонимен

преди 2 години

Всяка дума на фашистите е лъжа..

30

Анонимен

преди 2 години

А какво стана с оръжията за масово унищожение на Саддам за които в UK в парламента се кълняха?

29

Анонимен

преди 2 години

Ние се майтапим тук, ама някои ваксинирани наистина вярват, че ваксината ги спасява и искрено се тревожат, че 6-те месеца са изтекли и сега не са защитени. Не можете да си представите какви зомбита има.

28

Анонимен

преди 2 години

Да, разбира се, данниите на UK не лъжат, ваксинирайте се, ако сте ваксинирани може да се разболявате по малко от вируса, а може и повече?

27

.

преди 2 години

Никой не познавам да е починал от вируса вече две години. Пандемия не съществува!

26

Анонимен

преди 2 години

Боднах се преди 6м. с РНК нямам оплаквания,освен че на мястото на ваксинация ми пулсира днес ,предполагам заради среща с вируса преди 3м пак се случи,но не съм се разболял,до сега вече 2 вълни работя с хора.

25

Анонимен

преди 2 години

Най-незаразяеми са онези, които не четат и не слушат "научните" брътвежите на тема ковид.

24

Анонимен

преди 2 години

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1023849/Vaccine_surveillance_report_-_week_40.pdf е официален сайт на ЮК. Данните не лъжат, заболеваемостта сред ваксинираните е по-голяма след около 30та седмица от тази при неваксинираните на 100к и продължава да расте. Идеята е да се бият бустъри на максимум половин година или всеки ваксиниран ще достигне до срив на имунната система и летален изход от лека по-рано болест :(:(:(

23

Ямболски цървул

преди 2 години

Протести пред всяка община....и ще стане отново живота нормален .

22

Шаши

преди 2 години

Много се разделихме на ваксани и анти. Не трябва да забравяме, че сме българи! Обаче, след бой стават добри приятелства.

21

Учените

преди 2 години

60те години учените прогнозираха 80те полет на човек до Марс, 90те на Венера, 2001 орбитална станция, 2010 - космически градове на Венера и Марс, 2021 полет на първия фотонен космически кораб на звездата Алфа Кентавър. Победа над рака и всички болести, продължителност на живота 150г. Сега 2021г имаме рак който не се лекува, има СПИН, има коронавирус, в Космоса вече нищо повече не може да се направи.

20

Анонимен

преди 2 години

Най-добре защитен е този, който си е изключил телевизора!

19

Анонимен

преди 2 години

Ама какви са тия имунитети със срок на годност? Значи според тия доктори хората трябва постоянно да се ваксинират така ли?

18

До Неваксиниран

преди 2 години

Против ваксините съм, но не си прав, че можеш да имаш дълготраен имунитет срещу вирус от семейството на коронавирусите. Ако това беше възможно, никой не би боледувал повече от веднъж от настинка, а всички знаем, че не е така. САРС-КОВ-2 е от същото семейство, тоест, няма логика да имаш траен имунитет срещу него, както нямаш и срещу обикновената настинка. Като цяло срещу респираторните вируси траен имунитет няма.

17

.

преди 2 години

Спрете пропагандата с ваксините това да не ви е комунизма или фашизма?

16

Анонимен

преди 2 години

Не знам кой е по-защитен или не но знам кой утре ще ходи на кръчма и кой не .Наздраве!

15

Анонимен

преди 2 години

Нито едните, нито другите. Най-добре защитени са здравите неваксинирани хора.

14

Анонимен

преди 2 години

въпросът трябва да се промени 20евро за ваксина или от 1000лв до 5000лв за придобиване на имунитет, който иска да не се ваксинира нека си плаща. Стига с този солидарен принцип в здравеопазването, ако всеки си имаше собствена партида много хора щяха да се замислят кое да изберат

13

Анонимен

преди 2 години

Според мен прекалено се настоява за това ваксиниране и се получава обратен ефект. Реално, най-много са застрашени от вируса хората над 65 години и към тях трябва да се насочи ваксинацията.