11

Край

преди 2 години

Искам дебат по канал 1 за ваксините и ковит. Да се поканят Атанасов Чорбанов Мангъров Аргирова Кантарджиев Гломб и всеки дето има общо с вируси. Да си донесат учебниците в студиото и да излезнат с Общо становище по въпроса. Ако не могат да се обединят хората сами да си преценят кому да вярват.Политиците - вън с малко умните си залени бумаги. Аргумента - така правят в Европа да си го наврат в тъмнта дупка.

10

АнонимеН

преди 2 години

РАДЕВ Е ДОКАЗАН КОМУНИСТИЧЕСКИ СЛАБО УМНИК

9

Анонимен

преди 2 години

Слаба ракия, ама ще го изтраем някак още седмица-две.

8

Анонимен

преди 2 години

Да не би на президента да не му е ясна народната обич? Да слезе при хората и да чуе от първа ръка какво мислят. Вече е все едно кой на територията управлява - каквото им наредят шефовете .

7

Анонимен

преди 2 години

От това зависи ще го бъде ли. Може би, ако иска да излезе от тоя бърлоч, който сам забърка е ок да се обяви локдаун без всякви мерки за 2 седмици и да отстрани здравен и образователен министър очевидно дозабъркали кашата. Ваксинацията става вече терор, заради работни места, изобщо никой не го прави заради самия вирус, а чисто административни. Над 4млн българи имат имунитет естествен... Ама не, Урсула не признава това, вещица! Искаме излизане от ЕС

6

?!?

преди 2 години

Тази статия трябва да е много важна, че е публикуват два пъти!

5

Смях

преди 2 години

Тоя се сети , че има ковид сега се прави на обединител

4

Анонимен

преди 2 години

Да вземе да излезе и да каже аз се ваксинирах и даде пример на нацията. Какво символизира - нищо, абсолютно нищо! То няма нация тук, има само хора с болни политически амбиции.

3

Анонимен

преди 2 години

Да свика проф. Чорбанов и доц. Петър Атанасов шеф на ковид отделението на Пирогов. Те са едни от малкото експерти с опит в тази област. От чиновници в момента няма нужда. Това е последният му шанс ако иска да спечели изборите, да заяви трърдо от коя страна е на ковид фашистите или не.

2

Анонимен

преди 2 години

Чудесен повод да се съберем пред президенството и да размахаме юмруци. Време е за съпротива срещу ковид фашизма

1

Станишев

преди 2 години

Късно е либе за китка!