221

Кака Дора

преди 2 години

Искам да *** боцнат двама трима

220

Леша

преди 2 години

На германския кюрд и на бау роднините са на опашка. Какво да ги правиш, ваксоманска му работа.

219

Park

преди 2 години

Юрош се засили да се боцкат че не юогат у молу да идат..герджиката ще спре сертификата...спри се ***..може и да не се боцкаш

218

ВАЖНО

преди 2 години

Във връзка с утрешните протести пред МЗ и РЗИ, ви уведомяваме, че ще има разкрити ваксинационни пунктове и пред двете ведомства.

217

Анонимен

преди 2 години

За пореден път се вижда, че българина е силен само на приказки. Много лесно се пречупихте, овце!!!

216

До 247

преди 2 години

Аз защо не се юрнах да ходя да ме бодат?Квото и да въведат,няма да се боцна аз!!

215

Анонимен

преди 2 години

Желаещи, а:)

214

Анонимен

преди 2 години

Ваксини ще сложат ама не дават сертификати след втора доза трябва отделно трети път да се редятза документа ! Може нена всякъдеда е така, но вече съм виждал и такива случаи.Тоест ваксинирани с пълен имунизационен цикъл середят за документи сдруги неваксинирани чакащи първа ваксина.

213

Dev

преди 2 години

В компанията, в която работя сме около 150 човека. 99% сме ваксинирани. Как на никой не му стана нищо и как си представяте, че някой ще си рискува тясно специализираните кадри, при все, че адски трудно се намират нови ?

212

Анонимен

преди 2 години

Ще остават дежурни и за през нощта ако има желаещи може някой сън да не го хване да реши сабалян да си удари една хаха

211

Анонимен

преди 2 години

Това е, българина само от дебелата тояга разбира!Докато неваксирането беше без никакви последствия ,го даваха ларж и философстваха на тема чипиране.Лек ритник по задните части беше достатъчен да се юрнат към ваксинациионите пунктове.

210

Анонимен

преди 2 години

Следващите 2 седмици ще са потресаващи по отношение на заболели и умрели. Имаше подценяване на ситуацията от страна на Кацаров. Никакви мерки не се спазват, в големите магазини всеки втори е извадил хобота си над маската, а спазването на дистанция е нещо непознато. По-големите ученици още преди 2 седмици трябваше да идат онлайн. Ваксинирането ще си стои на 20%, защото у нас толкова са хората вярващи на науката и медицината. Ойде коню у реката, както казват в някои наши региони.

209

Германец

преди 2 години

Не били клекнали :) ОК, кога е революцията? Голямо афиширане падна снощи, а се покрихте като мишки. Днес ще има ли нещо? Пред президенството, парламента, министерството на здравеопазването? Или пак кьорфишек революция? :)

208

Анонимен

преди 2 години

Даже има и такива се редят на опашката по два три пъти да си бият ваксини хаха

207

пенсионер

преди 2 години

Колко плащат да се реди човек на такава опашка? В началото на ваксинацията даваха по около 20 лева да се наредиш и да те снимат. Сега как върви тарифата?

206

Анонимен

преди 2 години

Утре от 6 сутринта ще има опашки. В петък имаше 6000 дози поставени, събота и неделя се заговори за зелен сертификат - понеделник са 9000. За днес сигурно ще минат 15 000. От утре по 30 на ден. Ако направят алкохола и цигарите да се продават само със зелен сертификат ще се ваксинират денонощно.

205

До 240

преди 2 години

Да,това са съвсем нормални неща .Всичко зависи от имунната система.Означава,че твоята приятелка гради антитела.Уверявам те,че след 4,5 дена всичко ще е наред .Помни ми думите ! И ме споменавай после !Д-р Димитров

204

Анонимен

преди 2 години

Хаха до тук добре в София ги излъгахте да, видим в провинцията с апачите как ще се упрайте хаха

203

до Алчен брокер

преди 2 години

Комисионните от продажби са хубави и да кажем, че в момента има доста сделки. Но наемите не са за никак за изхвърляне. Ако си в голям град се правят хубави пари от наеми.

202

до германец

преди 2 години

Никой не е клекнал, това са от твоите балъци, дето се ваксинират по 50-60 дневно.