97

Анонимен

преди 2 години

Добре бе,толкова ли беше трудно да имате готов план за действие?При 100 болни на 100 хиляди това,при 200 болни това,при 500 болни това,над 500 болни това,хората да бяха запознати с него и да нямаше сърдити и изненадани люде!

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 101 "тогава отивай в чужбина и започни да се държиш като моделите си на подражание" Аз отдавна съм в чужбина. Хайде, вади другата папка с опорки за българите зад граница. Профи троловете имате готови отговори за всяка ситуация, нали така?

95

Владо

преди 2 години

Ето искахте да не ви налагат никакви мерки. От 6 месеца никой нищо не спазва. Дори и официално вече не слагат мерки. Виждате, до какво води това. Линейките обикалят болниците. Ако продължим по този начин скоро изобщо няма да има смисъл да викате линехка. Просто няма да идват, защото няма да има къде да ви закарат. Ще си мрем по къщите без никаква помощ. Важното е, че Алибега ще върти кючеци, а леля Цецка от долния етаж няма да е "чипирана", а погребана. Държавата на абсурдите и антиваксърите.

94

Gogo

преди 2 години

Народа си е *** и ще си остане такъв с тези управляващи. Изход от кризата е май само терминал 2.

93

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами не се налагат, какво очаквачете от един нищоправец ... не се налага и изтеглянето на Вера Су от Яйлата, просто ще си седи там да подхранва морската флора и фауна с азотен тор ... Единственото нещо което спешно се налага от служебният кабинет на радевата Хунта е спечелването на преЦедентските избори, след което България ще се превърне в арктическа държава обхаваната трайно от радевата зима, а гражданите и ще придобият статут на ескимоси ... !!!

92

Анонимен

преди 2 години

"Да не би "случайно" да е защото България стана за смях на ЦЕЛИЯ СВЯТ в "борбата" срещу Ковид?"---------------Хайде пак почна да се комплексираш от света. Като не ти харесва положението тук, тогава отивай в чужбина и започни да се държиш като моделите си на подражание. Ако самозългването ще те облекчи.

91

Анонимен

преди 2 години

И в болниците ли ще искат сертификат?В детската градина също.В обществените тоалети.Идиотщина!!Е не става.

90

Demonaz

преди 2 години

Медицински комунизъм.

89

Анонимен

преди 2 години

До До 74/95 "Не смеели заради изборите ли? Точно, ако не затворят незабавно училищата, такъв автогол ще си вкарат, че никой няма да им го прости този геноцид!" Грешиш. Ако се търсеше сметка за геноцид, Радев и комунистите НИКОГА НЯМАШЕ ДА ПОМИРИШАТ ВЛАСТ, но народа е много ***, и забрави Белене, забрави Лукановата и Виденовата зима, и ПАК си ги докара на власт. Сега на Кауня му дават преднина на изборите. Та, помисли си пак дали "никой няма да им прости тоя геноцид"!

88

Анонимен

преди 2 години

Изтече че ще са пср или антигенен за да влезем където и било. При това правени в лаборатория. Или зелен сертификат за ваксиниран. За учителите е същото за да преподават. Т.е. хляб ще се купува само ако имаме тест или ваксина. На ви комунисти, дето ви обещаваха че няма да ви задължат за нищо. На ви антиваксър министър.

87

Анонимен

преди 2 години

До до 83/86 "Тука си ми е "паничката", в тази държава." В моята паничка, не означава "в паничката на цялата държава", та е интересно защо така ограничаваш "паничката" до държавата, а не до твоята собствена. Да не би "случайно" да е защото България стана за смях на ЦЕЛИЯ СВЯТ в "борбата" срещу Ковид?

86

Анонимен

преди 2 години

"Системната гръмна, това е резултата на ниската ваксинация".>>>Гръмнала ли те кратуната. Тичай за още една доза да се нормализираш

85

Анонимен

преди 2 години

Знаем.Знаем.По план върви всичко за 15 ноември ще са най-строги.

84

Празнодумци

преди 2 години

Такива управляващи с толкова много празни приказки не е имало. Толкова много лъжи и глупости се говорят всеки ден от служебните на Радев, всички сме в потрес!!! Най-интересното е защо толкова много хора подкрепят управление с празни обещания? Толкова ли сме про.сти и слепи Българите? Тоя жаден за власт президент, как можа да обърне на статистика смъртта от Ковид, да се присмива на загубите и тежките съдби на починалите и техните семейства? В държавата нищо ама нищо не се прави. САМОТЕК!!!!!

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85 Изгаряш от желание да се правиш на умен. Моя опит показва, че такива са главно хора, които нямат нищо в главата и генерално нямат какво да кажат. Хайде лека, няма смисъл да си губя времето с многознайковци.

82

Анонимен

преди 2 години

Системната гръмна, това е резултата на ниската ваксинация. Берете сега плодовете на безхаберието си, параноята, отричането на вируса. Честито! И по-зле ще стане.

81

Анонимен

преди 2 години

Нека кажат експертите, според Къцаров. А експертите ще наложат национален затвор. Но те само ще предложат, а друг ще издаде наредбите. Пълно развиване на отговорност. Вече сте ми напълно ясни и прозрачни, мръсни и долни медицински фашисти.

80

Анонимен

преди 2 години

Смърт на световния фашизъм и комунизъм.

79

до 83

преди 2 години

Тука си ми е "паничката", в тази държава. Абе момче, ти бавноразвиващ ли си, или просто си си така? :D

78

Анонимен

преди 2 години

"Просто когато си безцелен в живота морето ти е до колене. Нищо, като станеш на 13 пак ще си пишем."-----------Супер. Гледай дотогава да не забравиш да си драскаш на рамката на вратата с колко "последни" бустерни дози си пораснал. Синът ти ще се гордее с умния си баща :D