194

Финансист

преди 2 години

Колко ще плаща българинът за простотията да избира прошляци за управници ? Ще плаща цял живот ! Акъла не е к.у.р да му го натъпчеш на проституиращия и фантазиращия за промяна ! Някакви *** се предлагат за управници !

193

анономен

преди 2 години

измислен "певец" в измислено "движение"!!!!!!!Повече няма какво да се пише. Тия щом опряха и до тоя - няма да прескочат 4%

192

Тодор Живков

преди 2 години

Бананаджии! А вие защо си мислите, че заслужавате нещо друго? Яжте банани!

191

Анонимен

преди 2 години

Извинете за въпроса,ама кой е Кирил Петков?

190

Анонимен

преди 2 години

А, тоя само гимназия бил завършил. Кво стана с образованите кадри на ПП? Ама вземете и някой ром с основно образование, ще спечелите още гласове! Пък и някоя ромка с трети клас, на 16 и с три деца, така ще хванете направо целия електорат и ще станете първа политическа сила!

189

Гласоподавател

преди 2 години

Е това ли ви е промяната ? Уважавам Ицо хазарта като рапър, но мисля че мястото на такива като него не е в парламента. Или в стремежа си да прилъжет още някой заблуден тинейджър да гласува за тях (подобно на Славчовците преди половин година) са склонни да поставят в листите си *** и Пульо. и после - защо парламента няма никакъв авторитет ? А може би Ментора им точно това иска !!! ЛЪЖЦИ МОШЕННИЦИ ИМАНИПУЛАТОРИ - нищо друго не са тези двамата от ПП Кирчо & Кокорчо !

188

Анонимен

преди 2 години

До Тодор Живков По цял ден сънуваш банани: яденето на червени банани ти се е отразило. Нищо, скоро ОЩЕ ПОВЕЧЕ. :))))

187

Гери

преди 2 години

Народе ееее е, ядосвай се,обиди се на негодници като този (а те са много),не разрешавай да си пълят дълбоките джобове с нашите пари.Покажи им ,че така не може, че не сме мал-Оумн. ...--Ци, а те са такива и номерата им няма да минат.

186

хигиена нулева

преди 2 години

е как менажира го оня евреин дан шамон дето менажира барак обама , тука е ходи по българия в пловдив беше , оглежда се за далавери , на каишка на козяк са тези момченца

185

Зевзек

преди 2 години

Лек намек от "продължаваме подмяната" да гласувате хазартно и да ги изберете в името на голямото пладнешко крадене. Успех на бaлъцитe.

184

Тодор Живков

преди 2 години

Бананаджии! Христо се готви за коалиционно управление - коалиционното управление ще ви оправи. Яжте банани!

183

не съм за КП,но

преди 2 години

Аре стига с това "чужд гражданин"!!! Що не пискате, че 95 % от ДПС са чужди граждани??

182

Анонимен

преди 2 години

Калекото е гербав ***, какво се чудите?

181

Анонимен

преди 2 години

До Бананаджии С ДС на власт много неща няма да са възможни. Лапкай червените банани. Ние ВЕЧЕ сме си купили и жилища и коли, а ако се наложи, ще оставим червени каскети като теб да ви управлява ДС. :))))

180

Ясноооо!

преди 2 години

Вече спокойно можем да кажем , че всяка гнида може да се подиграва с държавата когато и както си иска - дали ще *** рап или ще каже , че е чужд гражданин, няма значение ! "Новият политик " е "почтен" легален измамник ! Ами, гласувайте за него !

179

Анонимен

преди 2 години

Изпуснахте питомното, сега ще гоните дивото, пада ви се , щото много ви знаят кратунките.

178

Вятър на промяната

преди 2 години

Скоро Гошо от Почивка министър на културата, а 100 кила министър на вътрешните работи

177

Анонимен

преди 2 години

Някой много пара е налял в тоя шарлатанин.

176

Бананаджии

преди 2 години

Нали осъзнавате, че 90% от вас никога през живота си няма да могат да си купят нито нова кола, нито жилище. А не може и без кола, трябва да се ходи на работа, нали сте стока на пазара на труда, трябва да се продавате някой да ви наеме. Ще карате 15 годишни западни таралясници които като ламя ще гълтат за ремонти мизерните левчета от мизерните ви заплати. И никога няма да чакате по 20 години за нова Лада както при Тодор Живков, а магазините винаги ще са пълни със западни стоки като корекоми, и ще има много банани, банани, банани!

175

Искам ..

преди 2 години

... да ида в Парламента ... :))))))))))))