157

куку

преди 2 години

Какво стана с Елена Йончева на ли искат да я съдят за пране на пари .Става въпрос за една съвместна офшорка с оня дето се крие в Сърбия

156

до 173

преди 2 години

само че имат 300 българи декларирани повтарям Декларирани а не НЕ декларирани като Николайчовата. Анадънму?

155

питане !

преди 2 години

Няма ли да се връща Лиляна Павлова , и тя бивш член на БСП /БКП/ , има стойка за кандидат Президент !

154

До 176

преди 2 години

Народа пак ще избереме Радев защото е народния президент

153

До 173

преди 2 години

Какво ! Да се прегърнем с крадците-( усвоители) на милиарди ? Никога. Желаем смъртта им. Радев е новия президент

152

Анонимен

преди 2 години

опааа гробарчета, ко прайм ся, де ще си заврете сутрешната опорка за Асен Василев....жалки папагали. Чакам Томата Биков и Деса Поетеса да излезат като Матросов на амбразурата да защитят Николайчо.

151

Анонимен

преди 2 години

А кумчо вълчо защо още не се е изказал по въпроса?Иначе по три пъти на ден лае срещу Радев,а сега мълчи като п....а

150

Анонимен

преди 2 години

Какво се възползвате,това да не би да е подсъдно?Напълно законно е ,и никой не е лежал в затвора затова ,че има офшорни сметки.Преди 2години от НАП съобщиха ,че над 300 бг граждани имат в чужбина сметка с над 1млн.евро..Е ,и какво трябва да си държат парите в български банки ли?Като Мартин Петров и др.,на които банкови служители им източиха милиони от сметките им!

149

Анонимен

преди 2 години

Герджиков е месията, който ще ни обедини! Прегръщаме се, прощаваме и продължават да ни крадат, защото иначе ще е много опасно, ако станем нормална държава, без кражби....

148

така е

преди 2 години

Който си няма чекмедже , отива по островите .

147

Анонимен

преди 2 години

Най-голямата грешка на Бойко Борисов беше, че се обгради със *** като тоя.

146

Христо Христов

преди 2 години

Любопитен съм дали Плевнелиев, като овшорен посредник му е съдействал.... инак атлантическата линия е директно продължение на линията на крадците от висшия ешелон на БКП секретарите. В случая на споменатите от мен: вуйчото и бащата.

145

Малко Контекст

преди 2 години

Снимка на Борисов, който коронясва Младенов на сватбата му в елегантен фраг, след като са летяли 4 часа с военни хеликоптери Кугър, за удивление на плебса, мисирките и гостите на сватбата: shorturl.at/fhtLW

144

Е да де !

преди 2 години

То нали и Пеевски е невинен , само където и МАЙКА му се отрече от него , ЩО ЛИ , явно за да се спаси половината от откраднатото ?Ето и връзката , сиджир марка , Пеевски - касата на Доган , а Борисов раздаваШЕ държавните поръчки на ДПС , ...И ВСИЧКО Е ТОЧНО , само където накрая Пеевски ПРЕ-ЦАКАКИС БОЙКО , и играта загрубя .

143

Анонимен

преди 2 години

Едно време по площадите беше така:" КОЙТО НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН"! А СЕ ОКАЗА, ЧЕ СМЕ СКАЧАЛИ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ! Узаконихме ги и сега ревем. И така от 30 години им събираме спестявания, а ни все по-надолу в класациите на живот. Иронията е голяма и сега продължават да ни обиждат, че всичко е диверсия на чужди сили...Може би Космически! Т. Живков ни каза на всички нас:"Очаквате демокрация, но ще дойде див капитализъм"!

142

Анонимен

преди 2 години

Плевнелиев защо го няма в списъка като има офшорни фирми ? Всичко е постановка

141

Анонимен

преди 2 години

Аз пък си мислех, че ще е Костов или Бойкикиев, поне така разправяше гербиджа. Пък то кво излезе, кумеца на Борисов.

140

Анонимен

преди 2 години

Така ли не се научиха от вожда си Боко тия хора, че всичко трябва да се трупа в чекмеджета? Те тръгнали офшорки да правят..Мижава работа.

139

До 155

преди 2 години

Вие от Перник дори не подозирате с колко милиарда в своя полза и в полза на вожда Лиляна се нагуши само от саниране и магистрали.Вашите пари,които открадна струват само една нейна чантичка.

138

Фактите !

преди 2 години

Защо България е всички последни места в ЕС , по всички показатели ? Питайте троицата , Борисов , Пеевски и Доган ?