238

Самата Истина

преди 2 години

Нали разбирате, че ако прокуратурата излезе с ясно становище че "има" или "няма" престъпление, темата с кюлчетата и еврата ще приключи?

237

Мата Хари

преди 2 години

Нямам против да се изясни въпроса. От прокуратурата трябва да изчистят този случай. От прочетеното тук разбирам, че може да си стиснем ръцете за това? Или не? Прокуратурата не трябва да разследва повече? Как? Кажете как да се разберем?

236

Гледам

преди 2 години

всичките "генерали" на Борисов - Дончев, Атанасова, Митов, Сачева, Нанков, Биков и т.н. Е, вчера гледах и Untergang, за последните дни на фюрера преди краха на Хитлерова Германия. Питам се само, трябва ли Бойко да взлез е в затвора, за да осъзнаят и "генералите" му, че играта свърши. Фантазиите за още десетилетия кражби и адфалтиране на галактиката се изпариха. Ама те не и не. Е, като е не, стойте си при него, ама след това никой няма да ви иска.

235

Анонимен

преди 2 години

До Смешни сте! В днешно време не е проблем всеки един от нас "да бъде сниман" с кюлчета злато, с някоя /някой от най-красивите жени/мъже на планетата." Както стана очевидно от примера с тук пишещия Мата Хари, тук не става дума за достоверност на историята, а за това да се пише, че е достоверна. Така действат компроматите: пуска се компромат, и обвинения вече е в позиция да обяснява, че "няма сестра". После само се повтаря вече съчинената история. От такива като Мата Хари. С или без пари.

234

Брей, брей брей

преди 2 години

Реалността мой човек е, че живеем в парламентарна република и държава, в която има отговорни институции. Твърдението ти, че институциите са разграден двор, в който всеки може да прави каквото си иска са част от паралелна реалност, която е незаконна и вредна.

233

Анонимен

преди 2 години

Аз вярвам, че важният момент в казуса е 21 април. - ЕБ.А.СИ НАГЛИЯ ТИП ЧЕСНО!!!!

232

Бойко Борисов

преди 2 години

Значи вече на следващите, не на тези сега след 40 дена, а на следващите избори, след 5г, ще се кандидатирам за отговорник по пожарната безопасност сред затворниците в Централния софийски затвор.

231

Анонимен

преди 2 години

До Брей, брей брей "От НСО признаха ли си за това, в което ги обвинявате?" Никой в нищо не обвинява НСО. А внасянето на печатани хартийки и фалшификати на кюлчета не е дори престъпление по българските закони, дори ако го направиш в БНБ.

230

Смешни сте!

преди 2 години

Смешни сте с тези Радеви опорки! В днешно време не е проблем всеки един от нас "да бъде сниман" с кюлчета злато, с някоя /някой от най-красивите жени/мъже на планетата.

229

Анонимен

преди 2 години

Като няма какво хубаво да кажете за Киро, сте се хванали с вече сто пъти дъвканата дъвка за чекмеджетата. Как не ви омръзна, може би като я дъвчете за 101-ви път, ви е още по-сладка.

228

Анонимен

преди 2 години

До Изводите "Според троловете тук, НСО са отговорни за еврата и златото в шкафчето на Борисов.." Изводите са, че тък като си тук да пробутваш фотоисторията с "кюлчетата", а нямаш елементарна представа как функционира реалността, сега пръскаш пяна от устата и се правиш на морализатор. НСО прави това, което й наредят шефовете й, така е устроена системата. Много често това означава нарушаване на вътрешните правила в услуга на охранаяваните. А артефактите, дори не е ясно дали са истински.

227

Анонимен

преди 2 години

Хаджи Генчо номер 2

226

Брей, брей брей

преди 2 години

От НСО признаха ли си за това, в което ги обвинявате?

225

Моля...???

преди 2 години

Г-н Петков трябва да бъде съден за подаване на фалшива декларация! Що за двойни стандарти. Ако обикновен човечец даде фалшива информация ще бъде наказа с цялата строгост на закона. А този господин, какво си въобразява?

224

Анонимен

преди 2 години

До Добре "Добре господа *** от ГЕРБ." "***", защото това, което се говори не ти пасва на анти-герб реториката. Това се нарича да си лузър по рождение: когато не ти издържа аргумента атакуваш с ад хоминем противника си. Не знам какво "казва прокуратурата", защото никой не е говорил за това да има образувано разследване. В тези среди такова се прави трудно, поради чувствителния характер на ставащото. И това ли ти е новост, и ако да, къде си тръгнал да коментираш такива теми?

223

Изводите

преди 2 години

Според троловете тук, НСО са отговорни за еврата и златото в шкафчето на Борисов.. това е сериозно твърдение, което засяга националната сигурност. Вие сезирахте ли ДАНС, за тези ви наблюдения и подозрения?

222

Наблюдател

преди 2 години

Кюлчета злато в шкафчета ? хо хо хо голи куки за гладни шарани !

221

Аха

преди 2 години

Какво казаха от НСО, по този въпрос? Признаха ли си?

220

Добре

преди 2 години

Добре господа *** от ГЕРБ. Значи версията (и истина според вас), е че НСО са пускали хора нерегламентирано в държавни имоти. Ясно, разбрах ви. А какво каза прокуратурата по въпроса?

219

Анонимен

преди 2 години

До до 235/239 "Ти твърдиш, че НСО пускат нерегламентирани "гости" в държавните имоти, така ли? Това е скандално твърдение. Как ли биха отговорили от НСО на това?" Хахахахаха. На Мата Хари му било "скандално" това. Абе, другарю, сега и на възмутен ли ще се правиш? Да, допускат, и още много други работи "допускат" по заповед на шефовете си. А посещението на нерегламентирано лице за "нуждите" на живеещите в тези имоти е публична тайна!