61

трий пак

преди 2 години

толкуз можем от радевото правителство

60

Анонимен

преди 2 години

Мислих, че Кацаров е най-некадърния , но този на транспорта май го бие и него....

59

Шуменският

преди 2 години

Бате ви Бойко щеше да реши проблема за три дни , смешници такива.

58

КЪЦИ ВАПЦАРОВ СИ

преди 2 години

СКУБЕ КОСАТАПОЯВИ СЕ ПО ГОЛЯМ ШЕГАДЖИЯ ОТ НЕГО!!КОГА, БЕ ЯНЕВ, КОГА НАПРАВИХТЕ ВСИЧКО? НА 20, 21, 22, 23, 24, 25, 16, 17, 28, 19,, 30 СЕПТЕМВРИ ЛИ БЕ НАГЪЛ СИ!!!!

57

Стоедин

преди 2 години

Големият кораб минава. Пардон - потъва. И вие с него, чорап.

56

Анонимен

преди 2 години

Комунистите като крадат, за една година фалирват държавата и ограбват спестяванията на няколко поколения. Герб за 12 години не успя да го направи това, че и сумати неща се построиха.

55

Анонимен

преди 2 години

Товарът е опазен, даже уволниха шефа на морска администрация, да не го разпилява с багера.

54

Анонимен

преди 2 години

Няма правила - ами какво друго да очакваме след 12 години управление на ГЕРБ. Мутрите само крадяха, а правилата пречат на кражбите

53

Анонимен

преди 2 години

Този червен потънал кораб е символ на неадекватното и безхаберно комунистическо управление на БСП и чорапа. Комунистите направиха едно единствено нещо, десет дена лъгаха като разпрани, че нещо се прави.

52

Gorskio

преди 2 години

Направихме всичко възможно, т.е. нищо не направихме, но даже не се и опитахме да направим нещо... И за капак уволнихме като бушон началника на Морска администрация, от който на практика абсолютно нищо не зависи... И като резултат - където беше корабът, там си и остана...

51

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 55: Рибата, брат, мирише откъм главата. Явно водамите на Радев са гола вода.

50

Away

преди 2 години

Един на друг си прехвърлят топката. Кой е виновен и кой по малко е виновен. Типично по български. Ама виновни са всички. От министър до директори- Вън. Като не могат да се спрявят с подобна ситуация да си ттрсят друга работа. То не може само заплатки да взимат, а като се случи нещо да вдигаг ръце и да се оправдават, че няной друг е виновен.

49

Фастер

преди 2 години

Толкова сте неадекватни че няма докъде!Като всяка комунистическа хунта!Хората кви тонажи вдигат с въздушни надуваеми понтони ,тоя кораб е като кану,*** вие нямате доблест и отговорност да поискате помощ,защото сте безотговорни до болка!Точно като путин ,който отказа помощ за спасението на екипажа на Курск и погреба момчетата за нищо ,че някой щял да им види керливата тенекия!После пак я извадиха със помощта на западняците!*** !Вие сте същите!*** от соца!

48

Анонимен

преди 2 години

Хаха, нищо не свършиха и това им било предела! Всичко свършено беше объркано и неадекватно! Рашков що не го арестува? Абе толкова можете! Орешарски можеше повече от вас! Всички начело с РадеФ сте пътници и един голям минус в Българската история!

47

Анонимен

преди 2 години

Мдааа.... На 15-ия ден опънаха едно пасително въже, което трябваше да опънат на 15-тата минута.... На 20-ия ден кораба взе да потъва... Да, всичко възможно направиха!

46

Анонимен

преди 2 години

Съвета за национална сигурност не намира причина да се събира. Герджиков да му мисли как ще оправя последиците от еко катастрофата Юмруче с кабинет.

45

Анонимен

преди 2 години

Че какво изобщо направи бе подлого, нали чакаш само заповеди от Фигуранта. И здрасти не можеш да кажеш , ако не ти позволи. А с това чорапа се закопа още повече.

44

Ех

преди 2 години

Абе ГЕРБ са виновни, че излезе буря и сега ще го потопи.

43

Бай Тошко

преди 2 години

Тоя се оказа по-*** и от Радев така като го слушам.

42

Куранян

преди 2 години

Вчера Куранан написа, след което изтърпя 24 часов бан: А така. Сега го засекретете, за да не ви гледаме сеира? А от спътниковите фотоапарати как ще го защитите? За дроновете с камери ще вдигате ли изтребителите или ще ги отстрелвате със снайпери... Да ви е ба в некъдърниците. И тая кмет (на Каварна, леля Елена намкояси) била и седи като леля Гана сърдита, че никой нищо не й казва. Ти като си кмет ще отидеш първа да вдигаш гурултия защо никой нищо не прави. С во лоч долна.