206

Анонимен

преди 2 години

Кой нормален човек с качества и чисти подбуди ще иска да стане управник в тая държава, при всичката помия, която изливате наред.

205

Анонимен

преди 2 години

Твойта кoжa, мафиот проклет! Пълниш ли чекмеджетата на шкафчето, пълниш ли ги? Защо не даваш заплатите на работниците от "Автомагистрали"? Война ли искаш със държавата? Е няма да стане! Ако трябва да пукаме от глад, но 14-ти ноември наближава и който оцелее ЩЕ ГЛАСУВА ПРОТИВ МАФИЯТА ГЕРБ!

204

Анонимен

преди 2 години

За кораба и ваксинацията, политиката настрана, е прав! Служебното правителство е прализирано, само празни думи, плюене по предходната власт и искане на пари.

203

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 219 "Спокойно дишаме вече!-" Ахахахахахахаааа. Инфлацията хвърчи, цените на тока, парното, газа и храната, също, области визат в локдаун (докато нормалния свят се отваря), обаче той "диша спокойно". Като заплатата ти стане 5 долара сигурно ще полетиш от щастие! Няма такива олигоси като червените каскети, честно!

202

Анонимен

преди 2 години

Мpъсна МУТРО, отговори на въпроса, дали зад привидната ти загриженост не прозира намерението ти ДА ВЪВЕДЕШ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ, ако не дай си Боже някога се върнеш отново на власт??? Отговаряй МУТРО! Отговаряй, че иначе ще те тормозим словесно при всяка твоя предизборна поява из страната, както беше миналата година! Ще те чакат скандирания и псувни!

201

Анонимен

преди 2 години

До 218: Хемус не е завършена и е по-правилно да се каже, че не съществува. Не съществува и АМ Черно море. Но пък софиянци си имат магистралки до Гърция, Турция, Сърбия и Бургас. Това не е справедливо! Но пък на мазохистичния български народ това му харесва и си преизбира...

200

Анонимен до 215

преди 2 години

Мини по Хемус и ше видиш доказателства за крадене, това че и другите са същите скапаааняци.

199

Анонимен

преди 2 години

Пий една студена вода... и да знаеш хората масово ще гласуват за Възраждане и Костадин Костадинов.

198

Гражданин

преди 2 години

До 204: Генералната грешка на т.нар. ПП ГЕРп беше: първо, че забравиха севера; второ, че назначаваха и продължават да назначават млади госпожички, вместо истински експерти (само вижте тежката артилерия на дулотона първата политическа сила); трето, че много калинки се навъдиха (поради предходната причина); четвърто, Дянков мянков с постната пица беше пълен провал и заради него ще мразя ГЕРп докато съм жив; пето - абе България съществува и извън София бе, проумейте го най-после!!!!

197

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 214 "Бойче айде имай достойнство и стига рива. Откраднали сте каквото сте могли, оттук нататък със здраве да си харчите." Абе, да не би .... да няма доказатлства за "краденето" и нещо да взехте да давате заден? :))))) Какво стана с "Бай Ставри"? Тоя човек така го сватосвахте, пък сега го забравихте? Що така? :))))))

196

Анонимен

преди 2 години

Бойче айде имай достойнство и стига рива. Откраднали сте каквото сте могли, оттук нататък със здраве да си харчите.

195

дддд

преди 2 години

До КойчоЩо президента ти в кой град идва?Ходи по предприятия да агитира да гласуват аз него,а разправяше че Бойко обикалял с джипката,а сега той прави същото.

194

Анонимен

преди 2 години

До КойчоАааааа, подарявал е и имоти на любовници за милиони, не само по 5 000 лева, също и да бъркат в шакфчето им е давал и си взимат колкото искат, поне е ощастливил няколко дами, едно полезно дело.

193

Анонимен

преди 2 години

До тъй де '"Този ако спре да се показва в следващите около месец и половина до изборите, може и да си запази някой процент подкрепа." Що, кое от това, което казва, не е вярно?

192

дддд

преди 2 години

Откакто ГЕРБ не са на власт.Инфлацията на горива,ел.енергия и храни полудя.Но защитниците на смешния президент и служебното му правителство,седят като наакани,и обвиняват пак Борисов,а не сегашните управляващи,които допуснаха тоталното увеличение на цените на всичко в България!

191

Койчо

преди 2 години

Защо не дойде в големите градове да събере хората и да каже това.Най страхливият и корумпиран миинистър председател в историята на България е боко тиквата с подаръци на жени за по 5000 лв.

190

тъй де

преди 2 години

Този ако спре да се показва в следващите около месец и половина до изборите, може и да си запази някой процент подкрепа.

189

пияница мистик

преди 2 години

До 193 === Ама Борисов подаде оставка, нали така? Абе чакай малко, нали беше диктатор уж :))))) А на теб като ти качиха тока вече 2 пъти за 4 месеца, първият път с цели 40% и това доведе до скок на храните и на всичко, а от Януари ще го качват и трети път, смяташ ли, че Фигуранта и шайката му ще подадат оставка, ако пак не се състави правителство? И откъде са парите няма никакво значение, важното е, че не се крадяха като сега. Те ще ги спрат де. Комунисти дойдат ли на власт, ЕС веднага реже

188

Анонимен

преди 2 години

Инвестициите са много бавен процес и те са на ниско ниво заради ковид и заради корупцията на ГЕРБ. Инфлацияата не се дължи на служебният кабинет, а на световни процеси, например високите цени на енергийните ресурси и товарите. ББ само лъже и спекулира.

187

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСамата партия ГЕРБ не е лоша партия, направиха доста неща, само няколко човека от тази партия не стават, прекалиха с натиска върху хората, това им беше генералната грешка!