67

Анонимен

преди 2 години

ГЕП не харесват това изказване. Да кажеш на кърлеж, че не може да смуче, на ***, че не може да паразитира повече

66

Много е ПРОСТО

преди 2 години

Мили ми Българи , Ние сме един прекрасен и много способен народ , а и това сме го доказвали през вековете ! Успеха и Щастието са ни пред очите , просто трябва да направим няколко усилия самите ние като общество : 1.Да НЕ допускаме хора без морал и съвест до отговорни постове , 2.Всеки да прави това в което е най-добър , и 3.Всеки да се стреми да помага на останалите ! Докато търсим начин как да дръпнем другия надолу , само за да подхранваме долните си страсти - Нямаме шанс за успехи !!

65

ЕС

преди 2 години

Урсула открадня 60 милиарда пари на данъкоплатците в Европа за безполезни химически препарати наречени ваксини, те се загрижили за кокошкарските истории в България.

64

Анонимен

преди 2 години

"По думите ги посрещаме, по делата ги изпращаме" Тези хора, направиха толкова много за три месеца, че коментара е излишен. Следва въпроса за кого ще гласува българският избирател? За тези, които 12 години го доведоха до дъното на дъното или за тези, които са "независими" кандидат Президенти, с дипломи, езици и увехнали стари академици от соца, които обикалят по медиите и ми обясняват как някакъв ректор ще ме обединява. Бойковото магаре, да си стои в университета, ще гласувам за ПРОМЯНА !!!!!

63

Анонимен

преди 2 години

този от опит ли говори, да каже как фалира фирмата му

62

Анонимен

преди 2 години

Лошото е, че "да спрем кражбите" в превод на нашенски означава "ние да краднем, за да няма за другите"....

61

Анонимен

преди 2 години

Ами какво правите вече толкова месеца? Хич не плямпай глупости. И ти си в играта. И като знаеш откъде са спирай ги. А не като Рашков - само общи приказки без покритие

60

Асан

преди 2 години

Гласувайте за Слави намалил си е партийната субсидия на 1 лев... Всички други партизани вземат по 8 лвва :)))

59

Анонимен

преди 2 години

Василев спрял кражбите ама назначил Румен Спецов, който дължи 1,5 лв укрито ДДС на хазната?

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен56А теб няма да те пуснат и да влезеш там хахаха Ех, простотията не прощава!

57

1280

преди 2 години

Кокорчо докато беше служебен се кълнеше, че е спрял кражбите. Сега щял да ги спира.В единия случай лъже.Тея са яко смешници и измамници.

56

Fallschirmspringer

преди 2 години

Бих казал ,че изпитвам една носталгия ,към продължителна липса на Борисов.Липсва ми неговият гъгниво-троснат глас с провинциално звучене ,липсва ми "задълбоченият " му коментар на ниво селска кръчма,късно вечер след третата ракия, пред избран публика от селЯндурски лОмпени с лъснали от алкохола очички. Липсват ми спонтанните му,режисирани срещи с "трудови "членове на ГЕРБ ,когато обикаляше с джипа и се снимаше пред всеки ,багер,трактор,каруца,лопата,кирка,бритадирска количка

55

Анонимен

преди 2 години

Ама па ако ги спрете, тогава няма да има за кражби... А толкова народ се издържа с тия кражби. Тях кво ше правите?

54

бг смешки

преди 2 години

само с плямпане не става Василев ....трявба и акъл ! и ти като Нинова само приказки а действия никакви ...

53

Асан

преди 2 години

Щим има кражби трябва да има и осъдени ! .... Първият е бирника Спецов краднал 1,5 милиона ДДС, дължи още 1,5 милиона лихва за 5 години Общо 3 милиона :))))

52

Анонимен

преди 2 години

ПП за който не е разбрал, ще бъдат първи на тези избори, защото за щастие има доста интелигентни хора, които повече няма да приемат да ги крадат и заблуждават с уж независими кандидат президенти...А те зависими горките отвсякъде. И дано академичната общност не поеме да се обвърже с Бойко - мафията като подкрепи ректора. Надявам се на разумните и истинските интелектуалци. ако този професор е толкова успешен, ще си стои в СУ, явно поръчков клоун.....Подмамиха го с 15 мин.слава.

51

ERICH

преди 2 години

""Асен Василев: Ако не спрем кражбите, няма да има пари за нищо""" Не е точно така ,за олигарсите и свързаните с тях структури ще има пари ,за средностатистическият българин няма да има ,както в последните 30 години никога не е имало пари.ОтФратителната ,фраза от видът ,"да оцелеем ,пак оцеляхме" ,която е в обръщение вече 30 години винаги е актуална

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58Пуснаха ли го отново ? За втори път го пускат нашите, явно е сериозен играч :))

49

Реалист

преди 2 години

Как да не гласуваш за "Продължаваме с Перверзията"? Единият ще се кокори в светлото бъдеще, докато ни краде, а другият ще се усмихва сладко сладко, докато ни лъже!

48

бг смешки

преди 2 години

нищо няма да направят и тези ...