90

Анонимен

преди 3 години

От "тариката" Бай ***, най-беден в Европа какво очаквате?! Отново сам ще се прецака, как какво?!

89

nikonik

преди 3 години

Евала на хората!

88

хаха

преди 3 години

Къде скрихте статията , че от днес увеличават цената на газът с 36%.Чорапа ли каза да е маскирате новината. хаха

87

Анонимен

преди 3 години

До сега беше забранено да се правят ваксинации по време на пандемия.С тоя вирОс всичко променихте ИЗ основи, без никакви научни обяснения, на всичкото отгоре абсолютно незаконно ни заплашвате с отнемане на права, което граничи с установяване на присъда, без съд,Ако това не е Нов световен ред, фашизъм и диктатура, аз не знам какво е.

86

SKF

преди 3 години

Съвсем нормално е да не признават българските сертификати.Там в западна Европа много добре знаят корупцията в страната.В България някой да е дребно тарикатче-лОмпенче е синоним на креативност

85

Анонимен

преди 3 години

Ще се върнем 30 години назад, където се чакаше по 3 месеца за виза, за да те пуснат в някоя европейска държава.

84

Анонимен

преди 3 години

Нищо чудно. Заради чорапа може и от ЕС да ни извадят. Няма как да сме първи по смъртност в света от вируса, да сме с 20% ваксинирани при средно 80% в ЕС и да вярват на чорапа дето се хвали, че се справяли добре.

83

Анонимен

преди 3 години

"Някой като не иска да се ваксинира - да не се, а да се тества" --- нито ще се ваксинирам, нито ще се тествам, нито ще нося маска. А вие хем ще се ваксинирате, хем ще се тествате, хем ще носите маски до припадък. Сами сте си избрали ролята на добитАци.

82

9бб

преди 3 години

Поредното доказателство, че Витанов и Социалистите са КУХИ *** БЕЗ ГРАМ МОЗЪК!!!

81

Анонимен

преди 3 години

Ваксините не стават за нищо и хайде...фалшиви са. Истината е, че в западна европа здравеопазването е на друго ниво. Там не отиваш в болница с инсулт или инфаркт и не те записват с ковид за да точат касата. Там те лекуват от твоето реално заболяване. Много от лекарствата за ковид за противопоказни примерно при инфаркт. Те забавят сърдечна честота, дишане и тн. реално убиват пациента само за да си направят бройките

80

Анонимен

преди 3 години

Черен пиар

79

Анонимен

преди 3 години

До :)За чии държавата да е длъжна да вдигне процента на хората на прага на социалното изключване? Нали НЕ искахте държавата да ви казва какво да правите?

78

Анонимен

преди 3 години

на кривата ракета космоса й крив

77

О хо хо

преди 3 години

АЙДЕ СРАВНЕТЕ БОГАТА И ВАКСИНИРАНА АМЕРИКА И БЕДНА И НЕВАКСИНИРАНА ИНДИЯ И ЩЕ ВИДИТЕ, ЧЕ СМЪРТНОСТТА Е ЕДНАКВА!!!

76

One little sectret

преди 3 години

Когато имаш масова ваксинация, включваща предимно млади и здрави хора, процента в полза на ваксините се увеличава. Така дори и 50% ефективност, се отразява като спад наполовина върху смъртността. Има и друго след достигане на определен процент, начина на отчитане на смъртността се променя. Примерно във статистиката не влизат лица със хронични заболявания.

75

Майна

преди 3 години

Моя приятелка, двойно ваксинирана реално, изкара мноооого тежък ковид само след 4 мес. И едва не умря!

74

Няма как---

преди 3 години

Във Б-я пенсионерите да живеят със 200 евро пенсия ,а във германия да не могат при еднакви цени във магазините --- какво общо имаме ние със ЕС бе ?

73

Също така

преди 3 години

В БГ ваксинирани са предимно възрастни хора, които умират повече със или без ваксина, в другите страни са ваксинирани и много млади, които НЕ умират със или без ковид! Защо НЕ мислите реално?

72

vlady

преди 3 години

Вече трябваше да има нормална ваксина, съдържаща цялата обвивка на вируса за да се изгради пълноценен имунитет. Докато няма такава е нормално хората да избягват недодяланите псевдоваксини със само един протеин.

71

Анонимен

преди 3 години

Нима?! Мой приятел, германец, напълно ваксиниран с Пфайзер прекара ковид. И никак не беше добре! хайде стига сте очерняли българските лекари, че после ще ревете като няма кой да ви погледне и да ви приеме!