390

аз

преди 2 години

Не става само с ядене трябва и мозък господин президент

389

Слави

преди 2 години

Аз ще гласувам за Радев искам на нова година да слушам как сме зле въпреки че той управлява тъпоумните.

388

НЕ МОЖЕ ТАКА !

преди 2 години

жалка история си ти радеффффф......ЗЛОБЕН КАРИЕРИСТ,ОТМЪСТИТЕЛЕН,НЕПОЧТЕН - ВИДЯХМЕ ТЕ КОЛКО СТРУВАШ ! СТИГА ЗЛОБЯ ПОКАЗВАШ СТРАХ И ЗЛОБА ! ТОЗИ ПЪТ И МАНИПУЛАЦИИТЕ ТИ НЯМА ДА ПОМОГНАТ ! ВРЕМЕ Е ДА СИ ХОДИШ !!!!!

387

Надблюдател

преди 2 години

Всички сме виждали,как "смелият"Радев изстреля какво е наизустил,и бяга от зала пълна с журналисти! Едно е да размахваш юмрук пред агитките на Черепа ,друго е да те разпъват на кръст с въпроси и ти да отстояваш тезата си ! Та кой е страхливецът?Само с болшевишки лозунги...не става, иска си и малко акъл!

386

Анонимен

преди 2 години

Борисов пенсионира Радев с кандидатурата на Герджиков!

385

:)

преди 2 години

Аз го знам тоя участваше в тримата ***. Велика анимация. Значи тоя ми е любимия анимационен герой.

384

Анонимен

преди 2 години

Чорапа от злоба ще се пръсне! Борисов ако искаше,десет години имаше на разположение да стане президент! Сега от какъв зор да става?

383

Мацква верит Румену

преди 2 години

А Решетников се крие под фуражката на Рундю! И му шепне - "Нас червеното знаме роди ни..."!

382

Мъдрец

преди 2 години

По-долу написах какво съм прочел. Защо се цензурира нещо ,което вече е написано и прочетено ? С цензура няма да промените мнението на суверена !!! Бях написал точните български думи - ф.а.т.м.а.к и ***.а.к

381

Анонимен

преди 2 години

Никога не съм гласувал за герб но ще гласувам за проф. Герджиков защото ми писна от просттаащщиинната на Радев!

380

Мъдрец

преди 2 години

Много мъдра забележка прочетох : " Изнервеният *** е направо *** " .

379

Далай Лама

преди 2 години

Както е казал същият професор Герджиков през 2019 г. , култура и духовност не се наливат насила ! Това е казал ученият човек по повод просташкото изтъпанчване на Фигуранта начело на шествието на научните и културни хора на България !

378

Анонимен

преди 2 години

БОРИСОВ Е ДЪРЖАВНИК И ПОДКРЕПЯ КАНДИДАТ ОТДАЛЕЧЕН ОТ ВСИЧКИ ПАРТИЙ, ДОСТАТЪЧНО РАЗУМЕН ДА ОВЛАДЕЕ ПРОТИВОРЕЧИЯТА И ДА СЕ СЪЗДАДЕ ПРАВИТЕЛСТВО, ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА ЗАГИВА ОТ РЕВОЛЮЦИЯТА НА НЕКАДЪРНИЦИ

377

Анонимен

преди 2 години

Чорапа пропада по бързо даже и от Чалгара! Посрами и обезмисли институцията!

376

У бре

преди 2 години

Гледам и чета, че Радев, Гълъбова,Симов,Зайкова,Поппандов заплакали за лошата участ, която Борисов готвел на Герджиков. А бе, що не си гледате Инициативния комитет? Нека се потруди професора,това му е съдбата! Не всеки може да е военен пенсионер-айляк...

375

Анонимен

преди 2 години

Сега очаквам Радев да предизвика Борисов на "коремни"! Кой повече, като на дуел. Няма да се изненадам, като гледам интелектуалното му ниво! А пък ние, българите, обичаме сеир, така или иначе!

374

Анонимен

преди 2 години

Прекалява фигуранта, пак да му припомним как няма почти никакви правомощия и не е в позиция да влияе по какъвто и да е начин, камо ли да поучава всички останали,.

373

КОГАТО

преди 2 години

един професор като А. Герджиков решида влезе в политиката, това означава, че той се е изчерпал напълно като професионалист и не може вече да даде нищо на науката. Между другото - хвалят го, че знаел 4 или 5 езика. Определено БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК не е сред тях!

372

Баце

преди 2 години

Па я си пием кехлибарената ракия под асмата в Банкя, Радев не е ли чул че вече не съм министър, стига е ритал във въздуха

371

Наблюдател

преди 2 години

Не сме видяли Борисов да се крие под нечия пола . Но пък сме видяли на видеоклип как Фигурантът Радев участва в оргийки , на които ближе това , което крият плеймейтки под полите си.