82

Анонимен

преди 2 години

Глупостите за зелената енергия водеха точно до тук. Това беше направено умишлено,и трябва да има осъдени еврочиновници и политици за геноцид над населението. Миналата зима Тексас умря от студ със зелени източници,имаше жертви,а так където имаше ток цените бяха брутални. Явно нещо такова и тук се готви.

81

Кухи лейки ГЕРБ

преди 2 години

Герберски неудачници и сега ли Радев и служебното правителство са виновни ?

80

Анонимен

преди 2 години

През крачола ми е за западните ***.Лошото е,че тия самозабравили се психопати и нас ни туриха в техния кюп.Гадовете ни принудиха да спрем АЕЦ Белене и ЮП и ни натресоха зелените енергийни извращения,от които си пълнят джобовете шепа крадци,а народът го чака невиждана енергийна бедност.С тия два проекта щяхме да сме тигърът на Източна Европа.

79

Анонимен

преди 2 години

84 Точно руски агенти като тебе вкараха Бг отново в руска енергийна зависимост, защото КОНЕКТОРА с Гърция беше алтернативата, а не тръби от русия! Когато имаш резервни варианти е много по лесно да се справиш, отколкото да си вързан за един доставчик!!! В статията ЯСНО Е НАПИСАНО КОЙ ИМА ПРОБЛЕМИ- ГЕРМАНИЯ! Ане Полша и Прибалтика които внасят газ от Щатите, ИЛИ РУМЪНИЯ КОЯТО РАЗВИ СОБСТВЕН ДОБИВ НА ГАЗ, а руските агенти го забраниха тук " заради природата"... СМЕХ И СЕГА ПАК ДАВАТЕ АКЪЛ

78

Анонимен

преди 2 години

Рржим на тока. Длед края на работния и училищен ден всеки се прибира вкъщи, а навън гасят уличните лампи. Любителите на барове и дискотеки ще посъкратят мераците си. Хлябът ще се пече в по-малки количества, без разхищение и разни още промени в ежедневието и нощта. В Сибир да не би да им е светло нощем!

77

Pi Ar Bojko

преди 2 години

Радев е виновен, прецака цената на тока не само в у нас, а в цяло Европа!

76

Без доходи до Коледа

преди 2 години

Дано се разпедне ЕС...нещата ще се нормализират!!!

75

ха-ха

преди 2 години

Ами нали еврогейците квичаха за зелена енергия до сега, нали отричаха и плюеха по атомната енергия, сега що вият на умряло? Обаче и на нас няма да ни се размине, даже като нищо може и на режимче на тока да минем. То зависи много и каква зима ни очаква, но каквато и да е няма да е добре, защото се оставихме да ни наложат да закрием реактори, които можеха да работят и до днес.

74

Санди

преди 2 години

В Европа криза -Да, в Русия-Не!

73

.

преди 2 години

До Анонимен 75 - той Пловдивчанинът го измислил - си запряга дяцата поред на номерата да въртят термопомпата за да му е топло на гъ-зе-ца. Не го мисли ;)

72

Анонимен

преди 2 години

Кой не беше съгласен за проект "Южен поток"???? Ето ви цени сега.

71

Анонимен

преди 2 години

Да спрат ембаргото на Русия и да веднага да одобрят Северен поток. Нищо сложно. При това аз не съм русофил. Но ми омръзна на черното да викат бяло и обратното. Американците да си правят политиката, но не на наш гръб. Те си точат безплатно нефт в Ирак и Сирия. А на нас ни натресоха бежанци. Избиват ей така цивилни граждани от които 7 деца, но ми реват за мними химически атаки и бомбандировки. Искат и плацдарм да ни направят за атаки срещу руснаците.

70

Анонимен

преди 2 години

'Промените в политиките за опазване на околната среда принудиха някои държави да затворят своите въглищни и атомни електроцентрали.' ---- КОВИД Е ВИНОВЕН, НЕ ЕКОТЕРОРИСТИТЕ

69

Хичо

преди 2 години

Това не може да се случи на нашта велика нация...ние сме лидери в технологиите...да не забравяме,че ние изобретихме капана за мишки...,а също така и вълнения юрган...

68

Анонимен

преди 2 години

За Еврола, ако е криза за Русия е радост. С такава политика се занимават путлеристите.

67

Клоунски Свят

преди 2 години

Ет ви "Големото Зануляване"Идеално за обезлюдяване на тези бивши комунистически държави - хем не искат да се боцат много, хем и *** не задържат а ги пращат на запад....

66

Анонимен

преди 2 години

Все по зле ще става света. Докато не разберете, че всеки един от нас трябва да намали използването на всякакви суровини до минимум. Това разхишение, което света прави последните 30 40г ... няма как да няма сметка накрая. Ето я почна да идва сметката. Карайте по малко коли, ползвайте по малко ток, яжте в умерени количества, зашото за всеки продукт се използва енергия. Ходете повече пеш. Ако не започнете веднага ... следващите 10г всичко ще се влошава.

65

Анонимен

преди 2 години

Всичко върви по план. Агенда21

64

Анонимен

преди 2 години

"Fake . .. Имаме Козлодуй . Атомна електроцентрала. Айде стига негативизми измислени от сутринта !"_________________ ХА ха.. в коя година живееш?

63

Анонимен

преди 2 години

" Зелена енергия" На ви сега зелена енергия!