46

Анонимен

преди 2 години

"трябва да призная, че мислех, че поне инстинкта за самосъхранение на *** работи. Оказа се, че тъппппотията го е обзела напълно."========= Ами в случая с т.нар. пандемия, ковид и т.нар. ваксини ТОЧНО инстинкта за самосъхранение на българите проработи. И слава Богу.

45

Анонимен

преди 2 години

Ми те белгийците хубаво одобряват да ги бодат,пък и почти всички са вече са минали с поне една игла,ама като им гледам данните, от доста време имат по над 2500 новозаразени ВСЕКИ ДЕН.Според броя на населението-положението е ТОЧНО като при нас, дето нито одобряваме,нито даваме да ни бодат. По смъртност също са съпоставими с нас. Така че-нека си одобряват, нека си хакат "ваксини", лошо няма. Ама и по-хубаво от нас не е. Всеки сам да си прави изводите. И да пълни джобовете на фарма-мафията, ако ще.

44

от 36

преди 2 години

До Aнонимен 44 "36, за съжаление с ковида лъсна цялата необразованост и психология на нацията." Аз съм голям любител на Алеко, Чудомир и Хаджийски, тъй че нищо не ме изненадва, но трябва да призная, че мислех, че поне инстинкта за самосъхранение на *** работи. Оказа се, че тъппппотията го е обзела напълно.

43

Анонимен

преди 2 години

До до 43 от славянин Не, не си струва риска. Ще ви оставим да измрете от самосебе си.

42

до 43 от славянин

преди 2 години

Може и тук да стане, ама с цената на гражданска война! Ти готов ли си да излезем един срещу друг на улицата да си премерим ''аргументите''!?

41

Анонимен

преди 2 години

Ама тяхната ваксина сертифицирана ли е? За един преател от Варна питам ...

40

Aнонимен

преди 2 години

36, за съжаление с ковида лъсна цялата необразованост и психология на нацията.

39

Aнонимен

преди 2 години

И тук трябва. То ще стане, но първо ще трябва да умират хора и да се гърчим още дълго. Тук всичко става СЛЕД. Мисъл ПРЕДИ няма.

38

Анонимен

преди 2 години

Колко е платено за да излезе правилната статистика? Съмнявам се че тъмничките живеещи до евро парламента са я подкрепили!

37

Анонимен

преди 2 години

бг да е дарител номер 1 на ваксини и да казваш на българин кво правят другаде е, като да му разправяш вицове, при условие, че подаря всичката ваксина

36

Анонимен

преди 2 години

Задължително ваксиниране за кого? За самите себе си, или за всички останали?

35

Анонимен

преди 2 години

бай ви киро дето цял ден сено събира, каза, никва ваксина, белгия, ако имат против на полето при бай киро да косят

34

Анонимен

преди 2 години

а в махалите христо ботев и т.н. не им дреме кво правили в белгия, и сега война ли ще има?

33

Анонимен

преди 2 години

в белгия са само ЛГБТ, *** и лабораторни мишоци, кое е очудващото, щом одобряват ЛГБТ да не одобрят и останалото, там е ежедневие днес да им го мушнат 35/105 човека в двора отзад, *** и вие кои за пример дадохте, браво, тва и талибаните не биха си го позволили

32

Анонимен

преди 2 години

До славянин Аз повече *** от България не съм виждал никъде (а съм обиколил бая свят), обаче, сега след историите с Ковид се убедих, че даже доста съм подценил колко сме деградирали като нация всъщност.

31

Анонимен

преди 2 години

До Martin "Западноевропейският човек е затъпял до безобразие..." Ибреееее, умните и красивите ....

30

славянин

преди 2 години

Многополовите народи ако искат да одобряват и по няколко пъти годишно смяната на пола на малките им деца! Но е хубаво нормалните хора на планетата да наблюдават дегенерациите на дегенератите, за да се пазят от тях!

29

Martin

преди 2 години

Белгийците ли да ги мисля? Западноевропейският човек е затъпял до безобразие...

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 "Кочинката остана последния бастион на свободните хора. Хахахаха! Какъв парадокс?!?!" Да не се окаже само, че обитателите на кочинката както обикновено си мислят, че те са най-красивите и умните. Коледа наближава. :)))))

27

400 mSV/h

преди 2 години

Е, нормално за "държава" в която педофилията е нещо нормално!