43

Анонимен

преди 2 години

Аз преди 6 години си купих 4 къщи из Искърското дефиле. Средна цена беше 15 000 лв. След ремонтите стъпиха на 40-50 000лв.В едната си живея, чист въздух, лятото басейнче, зимата сауна, ток от възнобновяеми източници, отопление на газ, автоматизирано осветление, абе кеф, а останалите ги направих къщи за гости. От началото на Короната мога да кажа, че почти винаги са заети.Отделно имам и 3 апартамента в Софето под наем 600-700 за баламурници от провинцията продаващи нивите си за да слугуват.

42

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Зависи на къде ги броиш тези 20 км от Търново. Ако е към Крушето няма да има, но към Елена имотите са скъпи. Мястото е важно

41

До 43

преди 2 години

Не от 2 години,от 10 години стоят по сайтовете и никой не ги купува!Някой са по скъпи и от имот в Гърция!

40

Анонимен

преди 2 години

глупости на търкалета...Хората нямат два лева за храна, ако някой вади тези пари то са под 3 % от богатите за.. дници в големите градове

39

Анонимен

преди 2 години

Четеш и ревеш от смях,имаме имот на 20 км от Търново,освен обезлюдени къщи,порове,съсли и тук там някой пенсионер други няма.

38

???

преди 2 години

От какви рекорди имат нужда точно,че не разбрах!

37

Ron Burgundy

преди 2 години

Повечето коментари са на хора, които нямат пари за къща на село. Ама колко поддръжка искала, ала бала. Усещането за живот в къща на село е несравнимо, селяциииииСтойте си в прашния,грозен град.Не е вярно, че има *** в повечето села. В Левски АБВГ , там няма ли?От 15 години живея в къщи на село и за нищо на света няма да се върна в града, а вие си оплювайте колкото си искате.

36

Анонимен

преди 2 години

Доброславци в провинцията ли е? тО Е ДО сОФИЯ!

35

Анонимен

преди 2 години

Тц. Много са, освен ако не е нова. Или на морето. От две години следя пазара. Стари селски къщи на високи цени си висят с години.

34

Анонимен

преди 2 години

ВСИЧКАТА ВИ ИНФОРМАЦИЯ Е ТАКАВА В ТОЯ САЙТ- НЯМА НИЩО ОБЩО С РЕАЛНОСТТА! ЧОВЕК КАТО ВИ ЧЕТЕ, СЕ ЧУДИ КЪДЕ СЕ НАМИРА!

33

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

До 37Бате моята е на 2 етажа около 120 квадрата общо за 1500 лева. До 140к ако хвърлиш за ремонт ще я направиш Тадж Махал. Дори 50 бона да и налееш, ако ги имаш ще стане палат пък и няма да я вземеш направена по чужд вкус, а ще си я направиш по свой.

32

баба Пена

преди 2 години

Незнам как ще дадеш 70 бона за къща с външна тоалетна, с външно стълбище по което трябва да се качиш зимата и да ти замръзне гъзетоо, с таван от гредоред изяден от дървоядите, с нацепени стени защото са от кирпич. Това са почти над 90% от селските къщи. Купуваш и влизаш в ременти. Тези къщи дето са описани в статията някой май ги е сънувал.

31

Бабаит ли си

преди 2 години

Готина кака съм. Живея на село. Търся си бабаит дето да ме пази от ромските набези. Страшно е тук. Страх ни е с майка ми да живеем тук. Разбиват, бият, ограбват. Ако си силен батко и искаш да живееш БЕЗ пари в къща като тeзи на картинката, обади ми се.Телефонът си го оставям в редакцията на днес.бг

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Алкохолик-е каква ще е тая къща за 3-4 хиляди лева. Без врати и прозорци,20 квадрата и в *** квартал. В статията си пише. За 70 бона търсят голяма,ремонтирана,с две спални и към всяка тоалетна. Нали се сещате,че такива хора търсят луксозна сграда. Не баня от 70 те,стая с един латекс и легло с две шкафчета от талашит и измазана с вар. Търсят модерни мебели,изолация,баня с душкабина и вана,все скъпи неща. Който е правил ремонт знае за какви цени става дума за материали.

29

Гошо

преди 2 години

Само който не се е занимавал с поддръжка на къща, може да мечтае и да се набута за такъв имот ,не говоря за здрав пенсионер рентиер За нормално работещ това е само загуба

28

българин

преди 2 години

Да , ако под ,, провинция" смятате селата около София , тогава може къща да струва 70 000 евро ! Май сте спали отвити тая нощ ?!

27

325 ойро заплата

преди 2 години

От кой джЕб ги вадим, понеже аз май нямам такъв?!

26

пияница мистик

преди 2 години

Чакам балонаджиите да дойдат и да почнат да каканижат как ще се пукне балона и имотите ще станат за техния скъсан джоб по 100 лева квадрата :))) По времето на най-голямата световна криза - 2008, 2009 г. си спомням, че се продаваше един имот на Опълченска и Тодор Александров. Беше в нова сграда на последния етаж. Искаха му 5000 евро/кв.м. Седя сигурно 3 години и никой не го купи. Транспаранта си висеше от терасата. И какво? Накрая го купиха. Никой не сваля цените, драги ми балонаджии :)))

25

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Където има власи *** не виреят. Аз преди 6 години си купих къща почти без пари за 1500 лева в едно влашко село до Дунав. Стегнах я и ходим със семейството събота и неделя. Аз за риба жената сади цветя и разни глупости там. Спокойно е и много живописно, но е далеко от големите градове. За постоянно пребиваване не става

24

Анонимен

преди 2 години

Това шега ли е къща с две спални за 70 000 еврака нЕма такова животно на село.