192

Анонимен

преди 2 години

Как да разберем кой е платен и *** психи ***. 1) Обижда 2) Изпитва удоволствие от мъките на останалите 3) Реве как честни хора с 6к чисто заплата били ***.

191

Бой по бойко

преди 2 години

Мазни трочета, изсмукахте си пръстите да пишете глупости. Никой не ви се връзва вече! Веднага си личите, платени драскачи долни!

190

Българин

преди 2 години

Докъде я докараха Фигурантът Радев и неговите кукловоди ? Извадиха двама измамници и вече решиха, че могат с тях отново да излъжат целокупния българин! С Чалгата номерът мина, но те си се оказаха импотентни, и мозъците им не можеха да родят нищо градивно! Сега са наред да ни пробутват тези двама измамници за "десни", пък а дано разбият доверието в ГЕРБ! На изборите ще си покаже ! Само с плоски тролски лозунги и евтина помия ...не става!

189

Анонимен

преди 2 години

Плюенето от страна на герб и бойко не им допринася нищо положително,хората хептем се отващават от тези гадове.Но на изборите ще ядът хурката и бойко па ще мига на парцали в бункера.

188

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 199 "ГЕРБ са като кирясъл гръб - трудно се докача, но после киртa пада на парцали." Имаш проблеми с хигиената - физическата и моралната.

187

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са като кирясъл гръб - трудно се докача, но после киртa пада на парцали.

186

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 194 " ... е достатъчен да ми станат симпатични." На такива като теб ДС оттрепките са им най-симпатични, тъй че това не е никаква изненада ...

185

Анонимен

преди 2 години

Няма спасени за нас докато американците ни дърпат конците !

184

Анонимен

преди 2 години

Добре ве хора, разбирам, че всеки има различно мнение, така трябва :)) Обаче коментирайте това - "Вкарайте почтени хора и ще работим с вас" :))) Защо некой требва да работи с тях, след като не са избрани от народа, другото е , че говорят същите работи като предишните, тоест дежа ву, за фалшивите дипломи е ясно, май не остава друго, щото те са си балончета :)))

183

Анонимен

преди 2 години

Тези са почтени колкото Путин не е корумпиран.

182

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно, защо всички герберасти и комунисти (не че има разлика м/у тях), са толкова н.а.с рани? Да не говорим за ДПС. Самия факт, че всичките тези прогнили партии скочиха, толкова яростно е достатъчен да ми станат симпатични. Освен това и от партията на Слави супер много се издадоха с кого си играят, като се включиха в оплюването. А те просто резнаха кинтите на Боко и Дуган! И ако те имат някакъв интерес да ги очернят, не мога да разбера коментарите по-долу които подгласят

181

бойко с присъда!

преди 2 години

Трябва да си доста жалък за да си ***, ако нищо не става от теб, тролиш!

180

Гледах интервю

преди 2 години

С Петков!Баба му била в Белене,стана му смешно!Казала му че страха е най вредното нещо!Пак се засмя!Тя оцеляла щото не се страхувала!Пак смях!Интересни истории разказва Петков!Смешни!Аз от дядо ми знам че честни и добри комунисти няма,най малко пък бивши!Пази се от тях казваше дядо ми,не му беше смешно!И го беше страх да не ме подлъжат за ме убият,така както са убили брат му,ятак на камчиискиятхотряд!Но не го признаха за акнивен борец,лежът му кокалите в паметник костница в с.Партизани.

179

Анонимен

преди 2 години

Освен това, човек с двойно гражданство който излъга няколко пъти е най-почтенния.

178

Анонимен

преди 2 години

Най-после се намериха две печени момчета който ще спукат този гноясъл цирей ГЕРБ!Верно ще смърди известно време но ние ще изтраем неприятната мирис.

177

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са на бунището вече, нямат шанс, само се пеняват като Перловската река след маалата.

176

Анонимен

преди 2 години

Това кой е почтен не се определя от самия него, а от това какво върши и какъв е резултата от действията му. Та самоизтъкването за някакви заводи, селфита с язовири и подобни бля бля не може да заличи факта, че имаме с 1 млрд. инвестиции по-малко.

175

Анонимен

преди 2 години

Ти не помниш ли че и Тодар Живков като го свалиха всичко поскъпна.

174

Идеалист

преди 2 години

ПОБ - Партия Остап Бендер. Триморци и синергисти с чичо Сам! Изпечени лъжци и крадци на интелектуална собственост!

173

Анонимен

преди 2 години

Плъха е в мазето в Банки.